Slipje uitdoen wijdbeens neuken

slipje uitdoen wijdbeens neuken

Wauw er zat een meisjes hand aan zijn pik, wat voelde dat lekker aan. Het geile slettebakkie hield zijn pik op haar gleuf, Tinus voelde de warmt van haar kut aan zijn eikel, ‘’kom op joh, nu er in drukken, je bent toch geen watje!

Oohh goed diep, mmmmmm! Tinus deed zijn best, het voelde heerlijk aan en hij was nu geen maagd meer en ook geen jongetje, hij was nu een echte man, bedacht hij zich. Paula kreunde, ze was al zo geil en had dus weinig nodig ze kwam al bijna klaar toen hij bij haar naar binnen drong, Tinus voelde dat haar kut begon te knijpen om zijn pik, ze begon hem te melken, hij voelde ook dat ze begon te trillen en te schokken.

Straal na straal sperma spatte tegen haar baarmoeder, dat wilde Paula zo, niks geen condoom ze wilde het spuiten goed voelen. Paula zoog zijn pik weer keihard, ’’Kom Charlotte nu jij! Charlotte kwam als eerste klaar haar geil perste langs zijn schacht naar buiten,’’mmmmmmm oohhhh. Paula drukte haar stevige tieten tegen zijn pik en bewoog op en neer na een tijd begon hij te kreunen, Paula opende haar mond het geil spoot pulserend uit zijn pik omhoog een gedeelte ving ze op in haar mond en slikte het door een ander gedeelte kletterde op haar tieten of kwam in haar gezicht.

Charlotte was eigenlijk wel benieuwd hoe haar vriendin dat zo dadelijk ging aan pakken want Tinus wilde natuurlijk gewoon weer naar huis. Charlotte zat op de stoel naar hen te kijken was nu de jongen die gewoon gebruikt werd voor haar genot, keer op keer kwam ze klaar op zijn pik.

Tinus zijn pik deed zeer, hij wilde niet meer. Charlotte gaf haar de tas aan, er kwamen stalen boeien uit die met elkaar verbonden waren met een ketting en na een korte worsteling waarbij Paula verrassend sterk bleek zaten bij Tinus de handen op de rug en waren zijn enkels ook geketend, hij kreeg een leren honden halsband om zijn nek en die band werd aan een dikke ijzeren ring in de vloer vast geketend. De deur werd ontsloten en weer gesloten nadat ze buiten waren.

S, nachts tegen twaalven bracht ze een bord met zes belegde boterhammen naar hem, natuurlijk neukte ze haar pik slaaf weer en het kleine beetje sperma wat hij weer had aangemaakt werd uit zijn schrale lul getrokken, ze zette het bord bij zijn hoofd, hij kon nu net met zijn mond bij de boterhammen. Natuurlijk werd Tinus zijn pik wel hard toen hij Paula half naakt zag, maar hij had geen zin in neuken, zijn pik was erg schraal en de vellen hingen er nog net niet bij.

Paula liet haar drijf natte kut over zijn schacht zakken en begon hem te neuken, Tinus kreunde niet van geilheid maar van de pijn, zijn pik was echt gewoon veel te schraal, dat deed zeer, Paula trok zich daar niets van aan ze beukte haar kut wild over de schacht op en neer, ze wilde voor het naar school gaan nog klaar komen.

Tinus werd keihard diep in het matras gedrukt door de wild stotende Paula haar tieten slingerde heen en weer boven zijn hoofd, kreunend kwam Paula klaar op zijn pik ‘’mmmmmmm…, huhuhu.. Tinus had nog twee boter hammen daar moest hij het blijkbaar maar mee doen, wel goot Paula een glas cola in die ze had meegebracht, ze stak er een rietje in en zette dat voor zijn mond neer. Op school verliep de tijd langzaam Charlotte zag dat haar vriendin met het uur onrustiger op haar stoel zat.

Eindelijk ging de zoemer en met ze tweeën liepen ze gelijk naar de oude fabriek, boven gekomen riep Tinus vertwijfeld ‘’Ik moet poepen verdorie! Paula gaf hem wc papier, met zijn handen op de rug kon hij net.! Tinus werd daarna weer ruw naar zijn plek getrokken en tegen de grond gewerkt, Paula bleek gewoon een stuk sterker dan hij, bovendien was hij geketend. Hoelang ga je mij nog vasthouden? Charlotte zeg er is wat van! Paula begon hem gelijk te pijpen en ze beet gemeen in zijn pik en toen Tinus hard was liet ze wederom haar naar pik snakkende kut er over heen zakken en begon op hem in te beuken.

Charlotte trok haar slipje uit en ze ging wijdbeens over zijn hoofd zitten en drukte haar natte kutje op zijn mond, ‘’Likken, goed likken!! Tinus likte haar kutje en liet zijn tong diep in haar spleet rond poken, was best wel een lekker smakend kutje vond Tinus, alleen de situatie waarin het zich afspeelde benarde hem, hij voelde het beuken over zijn pik wat zeer pijnlijk was, hij hoorde Paula kreunen en klaar komen op zijn pik, maar ze bleef zoals gewoonlijk door neuken, haar kut kneep zijn pik af duurde een tijd voordat hij pijnlijk klaar kwam, hij stopte met likken en kreunde zacht.

Charlotte nam daar geen genoegen mee en drukte haar kutje fel en hard op zijn mond wat hem de adem benam ‘’Door likken verdorie! Tinus hervatte gauw zijn bef werk en kreeg weer wat meer lucht. Paula kwam voor de derde keer klaar op haar eigendom, zo zag ze het, het was haar pik, ze kroop van hem af en begon hard aan zijn pik te sjorren en kneep venijnig in zijn kloten. Paula had een pomp om zijn pik gezet zodat zijn pik dikker en groter zou worden toen ze daarmee klaar was, werd hij losgemaakt en gedwongen om haar op zijn hondjes te neuken, Charlotte stond er bij met een zweep iedere keer als Paula vond dat hij het niet goed deed, riep ze ‘’SLAAN!

Charlotte begon het leuk te vinden en werd er zelfs geil van, het liep haar langs de dijen af. Tinus neukte als een bezetene zijn pijnlijke pik diep in Paula en iedere keer als hij even een minder diepe stoot had naar haar zin hoorde hij ‘’SLAAN’’, en even later suisde de zweep en kreeg hij er een over zijn billen. Charlotte drukte een flinke dildo in zijn kont en zette die aan. Tinus werd helemaal gek gemangeld alles aan hem deed zeer. Dag in dag uit werd hij gebruikt hoe vaak hij al wel niet had moeten neuken wist hij niet meer, zijn pik was rood en zeer pijnlijk.

Duurde zeven dagen wist hij later, de meisjes hadden een hoop foto’s gemaakt van hem in zijn situatie en als hij het lef had om er ook maar iets van naar buiten te brengen zouden de foto’s verspreid worden, dan kon hij zich nergens meer vertonen. Elke dag hoorde hij weer, ik wil neuken, ik wil neuken, zijn ballen waren blauw door het knijpen hij had er jaren later nog enge dromen over en werd zwetend wakker als hij weer in zijn hoofd hoorde, jou pik is van mij, ik wil neuken.

Het leek wel of er geen eind aankwam. Warme golven bewogen zich door mijn onderlichaam en de tent vulde zich met de geur van mijn zaad, die zich vermengde met de nu duidelijk herkenbare geur van Erna's geile spleet. Voorzichtig trok ik mijn hand terug. Liet de slip los en rook aan de vinger die in de geile mossel van mijn nicht had gezeten.

Ik rook de ziltige en opwindende geur van vrouwelijk geil. Ik likte aan mijn vinger en proefde de zoete en tegelijkertijd wat zilte smaak van geil. Het zaad op mijn buik koelde af, en liep van mijn buik af. Nog steeds had ik een stijve. Ik poetste mezelf met mijn zakdoek zo schoon mogelijk. Uitgeput viel ik achterover. Zonder me nog om mijn onderbroek te bekommeren viel ik in slaap.

Die nacht had ik hevige seksuele dromen. Alsof er zachte handen en lippen over mijn stijve pik speelden. Toen ik de volgende ochtend wakker werd was Erna al opgestaan.

De slaaptent was open, maar de buitentent was dicht. Ik moest verschrikkelijk nodig plassen. Gelukkig stond het emmertje, waarin we konden plassen nog in de tent.

Toen ik opstond zat mijn onderbroek alleen nog maar om mijn rechterenkel. Voor het gemak deed ik hem helemaal uit en legde hem op mijn slaapzak. Ik leegde mijn blaas en ging de slaaptent weer in. Net toen ik mijn onderbroek wilde aantrekken deed iemand de rits van de buitentent open. Ik vloog in mijn slaapzak net toe Erna binnenkwam. Ik ging zo rustig mogelijk liggen en liet de onderbroek in mijn slaapzak zitten. Ik wachtte tot Erna binnen was. Erna had een badjas aan en rook naar zeep.

Ze legde haar handdoek en toilettas weg en sloot de tent zorgvuldig achter zich, maar liet de slaaptent open. Ze kwam de slaaptent binnen en gaf me een kus op mijn wang. En verder is er niets te doen op de camping Of mensen slapen nog, of ze zijn al weg.

Heb je goed geslapen? Bijna bloosde ik, maar nog net niet gelukkig. Ik antwoordde dat ik heel goed geslapen had. Erna glimlachte en knikte, "Dat zal wel". Toen sloeg ze, voor ik ze had kunnen tegenhouden mijn slaapzak open. Omdat ik mijn onderbroek nog niet aanhad lag ik daar met mijn jongenspik helemaal bloot.

Ik zei dat ik niet wist wat ze bedoelde. Erna keek me aan. Had je niet door kunnen gaan? Ik keek zo verbaasd als ik maar kon. Maar begon toen te blozen.

Erna glimlachte en streelde over mijn haar. Het enige wat ik kon stamelen was: Ik zag dat ze geen slip aanhad. Toen ze zich bukte om me nog eens te kussen zag ik dat ze ook geen bh droeg. Erna deed haar badjas uit. Erna glimlachte en trok toen mij mijn T-shirt uit. Ze begon me te kussen. Zo goed en kwaad als het ging kuste ik terug, onderwijl haar volle stevige borsten strelend. Haar tepels werden stijf en nog donkerder.

Ze had kleine tepelhoven met grote zeker anderhalve centimeter lange tepels. Je kon er heerlijk mee spelen. Ze zei dat ik niet voorzichtig hoefde te doen met haar borsten, ze hield er wel van als er mee werd gespeeld.

Dus streelde ik zo stevig als ik durfde, maar toch zo zacht mogelijk. Ondertussen bleven we zoenen. Haar hand had mijn jongenspik gepakt en met lange, langzame halen trok ze me af.

Mijn hand omvatte haar kut. Haar zware volle schaamhaar schuurde mijn hand. Ik probeerde mijn vingers in haar geile spleet te duwen. Doordat Erna haar benen wat spreidde ging dat gemakkelijk.

Drijfnat was ze al, en ik rook weer haar geile kutgeur. Met twee vingers vingerde ik de binnenkant van haar spleet. En met mijn duim gleed ik over haar klit. Deze was best groot.

Erna begon te kreunen en haar hand omvatte mijn stijve pik steviger. Toen ging Erna achterover liggen en spreidde haar slanke benen. Voor het eerst zag ik die prachtige jonge kut. Het geil glinsterde tussen het vele haar. De grote schaamlippen waren lichtbruin en mooi langwerpig rond. Haar met geil bedekte kleine schaamlippen staken maar net naar buiten, aan de buitenkant lichtbruin en binnenin de licht geopende glanzende schede zacht roze.

Bovenaan stak haar grote rode klit omhoog. Ik kon me bijna niet bewegen zo was ik geboeid door de kut van die geile nicht van me. Zo wijdbeens voor me liggend, opgewonden kreunend alles aan mij tonend. Ze kwam wat omhoog en pakte met beide handen mijn hoofd vast.

Ik begon te likken en Erna stuurde met haar handen mijn hoofd. Toen ik haar klit likte hield ze mijn hoofd op die plaats. Ik likte als een bezetene. Het was zo heerlijk. Haar spleet was zoet en ziltig, met een vage geur van muskus. Het was heerlijk om haar geil op te likken.

Even later schokte Erna en haar kut trok ritmisch samen, waarbij haar geil naar buiten werd geperst. Ik likte alles op, zo lekker vond ik haar druipend vocht. Ik begreep dat ze was klaargekomen.

Ze bleef even achterover liggen en trok mij toen boven op haar. Mijn pik stond op springen. Toen pakte ze mijn stijve jongenslul vast en zei dat ik in haar kut moest komen. Voor het eerst in mijn leven duwde ik mijn lul in de geile spleet van een volwassen vrouw. Terwijl mijn pik diep in haar mossel gleed kneedde ze mijn billen. Ik begon te stoten. Ik stootte nog dieper. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Haar spleet had mijn lul op zo'n zalige wijze vast. Haar stevige jonge neukgaatje molk mijn jongenspik helemaal leeg.

Jouw lekkere lul is al zo mooi en zo groot". Het was verschrikkelijk geil allemaal. En al snel voelde ik dat ik ging spuiten. Sidderend spoot ik mijn zaad in dat heerlijke neukgrotje, met die zachte, hete wanden, die mijn staaf zo stevig vasthielden. Hoewel ik nog de vorige avond flink had gespoten, voelde ik opnieuw hoe uit mijn pik grote stralen zaad naar buiten spoten, recht in de kut van mijn nicht. Zalig was dat, terwijl ik klaarkwam rilde ik over heel mijn lichaam en vanuit in mijn buik straalde de warmte door mijn hele jongenslijf.

Mijn zaad vermengde zich met het geil dat uit haar kut liep. We bleven zo liggen. Lang had het niet geduurd. Erna kuste me weer. Ik kuste haar terug en zei dat ik wel uitkeek. Ik rolde van Erna af. Deze stond op en veegde zich droog met een handdoek. Ze liep naar de voortent en ging boven de plasemmer hangen. Ik keek naar de donkerte van haar schaamhaar. Toen begon ze te plassen. Uit haar spleet kwam een stevige straal urine die ze precies in het emmertje mikte.

Mijn pik die al wat slap was geworden, werd meteen weer stijf. Erna zag dat en met een glinstering in haar ogen zei ze dat ik haar elke dag mocht zien plassen. Ze veegde haar spleet af. Toen pakte ze de bikini die ze de vorige dag had gekocht. Ze trok het behoorlijk kleine broekje aan. Het stond haar goed. Haar kleine ronde billen kwamen er voortreffelijk in uit.

Haar grote bos schaamhaar echter werd nauwelijks bedekt door het broekje. Ze trok haar bikinibroekje weer uit. Trok haar badjas weer aan en voor ik het wist was ze de tent uit. Even later kwam ze weer terug. Uit de grote tent had ze een teiltje gehaald en die ze had gevuld met warm water.

Ze liet de badjas van haar schouders glijden. Ik knikte, al wist ik niet wat ze precies bedoelde. Erna ging op haar rug liggen en gaf me een schaar. Zo goed als ik kon knipte ik al haar schaamhaar af. Zowel Erna als mij wond dat flink op.

Haar pruim drupte echt van het geil. En ook aan mijn stijve pik verscheen een druppeltje zaad. Toen ik klaar was gaf Erna mij een scheermes en een bus schuim. Ik vertrouwde mezelf niet goed, maar Erna vond dat ik gewoon moest beginnen. Ik schoor mijzelf niet eens en nu schoor ik de kut van een volwassen vrouw. Het viel niet mee. Het stugge haar en de grote hoeveelheid kostte me menig zweetdruppeltje. Maar Erna lag te genieten.

Daardoor hield ik ook een flinke stijve. Na een tijdje was de kut van Erna, zoals ze had gewild, helemaal kaal en spekglad. Zowel van het scheren als van haar geil. Zoals ze nu erbij lag leek haar spleet op die van mijn buurmeisje waar ik vroeger wel doktertje mee speelde. Alleen was Erna's kut donkerder van kleur. Goed was te zien dat haar klit eigenwijs tussen haar schaamlippen uitstak. Voor de rest leek haar kut inderdaad op het spleetje van mijn buurmeisje. Met heel kleine binnenste schaamlippen, die glad en strak tussen de andere lagen.

Ik waste haar gladde mossel schoon met een washandje. Erna droogde zichzelf af. Toen legde ze me op mijn rug. Ze nam mijn stijve jongensstaaf in haar mond.

Terwijl ze met één hand mijn de huid van mijn pik op en neer bewoog, knabbelde ze met haar tanden aan mijn eikel. Met haar andere hand streelde ze mijn ballen en mijn anus. Het duurde niet lang of mijn pik stond op springen. Terwijl ze met haar hand en haar mond lange halen over mijn pik maakte, bleef ze mijn poepgaatje strelen. Ik begon te kreunen en even later kwam ik klaar.

Het was niet zoveel meer, Maar Erna likte alles op. Erna kwam naast me liggen, terwijl we uitrusten. Verbaasd keek ik haar aan. De dagen erna waren vervuld van onze geile spelletjes. Oom en tante zagen niks of deden alsof ze niks zagen. Ik weet nog dat we in een of ander dorpje waren, Erna had een kort rokje aan en een shirtje, waarin haar bolle tieten goed uitkwamen.

We liepen met zijn tweeën door het slaperige dorpje. Nu en dan liet ik mijn hand over haar billen glijden over haar rokje. Brutaal liet ik mijn vingers langs haar bolle kontje glijden, soms ertussen, haar vochtige spleetje bevoelend, kaal en de hele tijd glad van geil en mijn vingers. Mijn pik stond stijf in mijn broek en Erna voelde vaak zo heel terloops en onschuldig regelmatig aan mijn pik, alsof het per ongeluk was, maar ondertussen hield ze mij pik wel lekker hard.

Haar tepels priemden door de dunne stof heen en haar donker tepelhoven waren goed te zien, maar dat maakte Erna niks uit. Bij een of ander oud gebouw gingen we naar binnen, het was er donker en koel, we waren de enigen, al de anderen waren verstandiger en bleven met deze warmte binnen.

Ik kon het niet laten en streelde de harde ronde billen van Erna onder haar rok. Terwijl we daar rondliepen duwde ik mijn vingers tussen haar benen naar voren tegen haar drijfnatte gladde kut. Erna was een heel erg geile jonge vrouw en wilde eigenlijk liefst een paar keer per dag lekker klaarkomen en neuken.

Mijn hand speelde met haar schaamlippen en Erna zuchtte zachtjes maar stopte niet met langzaam door het verlaten middeleeuwse gebouw te lopen. Ze pakte door het stof van mijn broek mijn pik beet, ik had geen onderbroek aan. Erna ritste mijn gulp open en haalde al lopend mijn keiharde jongensknots uit mijn broek. De eikel was vochtig van mijn zaad, dat al uit mijn pik druppelde. We bleven lopen en elkaar strelen. Terwijl we door het gebouw liepen, van zaal naar zaal vingerde in Erna diep in haar kut en zij trok me langzaam af, ik deed haar shirtje omhoog en ontblootte de dikke halve bollen met de donker grote tepels, haar kutje bleef ik vingeren.

We kwamen langs een ondiepe nis en bijna tegelijkertijd draaiden we daarin. Erna stond met haar rug tegen de muur haar shirt en rok omhoog, haar stevige meisjesbenen glansden in het spaarzame licht. Ik liet mijn broek zakken en even later stootte ik mijn keiharde pik diep ik de warme zachte kut van mijn nichtje. We zoenden elkaar hartstochtelijk, onze tongen speelden met elkaar en ons speeksel vermengde zich.

... Tiener trekt haar slipje uit op de parkeerplaats en begint een trekhaak te neuken.. Klik hier en bekijk onderstaande sexfilm van Vape Girl volledig en in HD. Haar borsten kanjerden met veel jeugdige zwier heen en weer toen zij uit haar wijdbeens en reusachtig als een uit massief, anoniem vlees opgetrokken zij en opende zich en net toen haar slachtoffer aan het smeken sloeg: 'Neuk me!. 27 dec Dit liep door tot boven haar slip uit en ook aan de zijkanten kwam er flink . Zo wijdbeens voor me liggend, opgewonden kreunend alles aan mij "Oh neuk me maar, geil neefje, spuit je lekkere pik maar leeg in mijn spleet".

TWEE MEISJES VINGEREN BORSTEN SPELEN

Ja, dat jongens het neuken met meisjes wel lekker vonden wist ze ook wel, maar ze . Paula trok haar slipje uit zijn handen en gooide het van zich af, ''Ne neuken !! . Charlotte trok haar slipje uit en ze ging wijdbeens over zijn hoofd zitten en. 2 dec Categorie: Brunettes, Pijpen, Hardcore PornoTags: neuken met brunette, brunette blowjob, neuken koppel, groot kontje, wake up n fuck. 23 april Lexi Leigh is een spetterende vrouw en het is heel gebruikelijk dat iedereen haar wil neuken. vandaag laat ze een van haar nieuwe vrienden.

Lesbische oude vrouwen sex 20 euro

Sexdate zuid holland natte preuten