Spuit hoer neuken op podium

spuit hoer neuken op podium

Weer gaf ik een gil van genot. Jan en ik besloten om op de grond verder te gaan. Hij ging op de grond liggen en ik ging op zijn gezicht zitten om hem zo te dwingen mij te beffen.

Ik zag dat Esther en Dik ook opstonden en achter mij liepen. Ik deed mijn ogen dicht om te genieten van Jan zijn tong kunsten. Toen ik mijn ogen weer open deed en achterom keek, zag ik dat Esther op Jan zijn pik was gaan zitten en zo Dik zijn pik in haar mond had. Ik gaf Dik een glimlach en keek daarna Jan aan die glinster oogjes had. Hij had geluk deze avond. Maar mijn beurt komt nog wel dacht ik bij me zelf. Esther ging wild te keer op de pik van Jan terwijl ze haar vriendje stevig pijpte.

De andere twee stelletjes waren ook op deze manier elkaar aan het bewerken. Na een minuut of 5 wilde ik wel ruilen. Ik zei tegen Esther dat we even moesten omruilen.

Ze stond op en ik ging op de pik van Jan zitten en pakte ook de pik van Dik vast. Esther ging op Jan zijn gezicht zitten en plaagde hem door haar kutje door zijn neus te halen.

Jan rilde van genot want dat voelde ik aan zijn pik die diep in mijn kutje zat. Nadat ik Dik zijn pik flink had gezogen vroeg hij of hij mocht klaar komen over mij en Esther gezicht. Esther hoorde dat en zei gelijk ja.

Ik had er ook geen probleem mee. Esther draaide zich naar mij toe zodat haar gezichtje over mijn schouders zat. Dik keek nu tegen 2 gezichtjes aan die wachtten op zijn zaad. Met het puntje van onze tong likten we zijn eikel. Hij pakte zijn pik vast en begon aan zijn pik te trekken. Hij richtte op Esther haar mondje en spoot een dikke straal erin. Daarna haalde hij hem bij haar weg en richtte hem op mijn mondje. Ook ik kreeg een dikke straal sperma in mijn mondje geworpen.

Na deze straal kwamen er nog spetters uit zijn pik die in mijn gezichtje kwamen. Hij haalde hem snel weer weg en richtte weer op Esthers gezicht. Ook zij kreeg spetters sperma in haar gezichtje. Esther pakte nu de pik van Dik vast en zoog de laatste restjes uit zijn pik. Hij schokte helemaal van genot.

Jan zei dat hij ook zo wilde klaarkomen over ons en ging onder ons vandaan. Toen hij voor ons stond knielden wij voor hem en begonnen hem te pijpen. Aan elke kant van zijn pik zat nu een tong. Ik nam zijn eikel in mijn mondje, terwijl Esther zijn ballen onder handen nam. Deze combinatie ging hem niet in zijn koude kleren zitten en hij vertelde ons al snel dat het zover was. We gingen allebei een klein stukje van zijn pik af zitten en wachtte tot hij ging komen. Omdat we nu onze wangen tegen elkaar aan hadden, hoefde hij niet te richten.

Jan spoot met grote kracht dikke stralen in onze gezichtjes. We hielden onze mondjes open om zo meer te kunnen opvangen. Maar het was zoveel dat het gewoon eruit liep. Ik deed ook mijn ogen dicht want hij spoot ook in mijn ogen. Het leek wel of hij niet stopte zoveel kwam eruit. Maar toen ik Jan zijn eikel in mijn mondje voelde deed ik weer mijn ogen open.

Ik sabbelde er zachtjes op. Hij haalde hem er weer uit en gaf hem nu aan Esther. Ook zij zoog hem zachtjes naar binnen. Er kwam allemaal sperma naar buiten bij haar mond hoekjes. Ze speelde met Jan zijn pik terwijl ze nog een lading sperma in haar mondje had.

Jan kon zijn ogen niet geloven hoe hij zijn pik in haar mondje zag baden. Het gaf mij weer een idee voor als ik weer een keertje samen met hem was. Zo leer je nog eens wat he. Esther stopte na een minuutje en keek mij aan.

Ze deed haar mondje open en liet alle sperma uit haar mondje lopen. Het liep via haar kin zo op haar borsten. Ik vroeg aan haar of ze het niet liever had doorgeslikt. Ze zij dat ze dat ook normaal wel doet maar nu wilde ze graag dat ik het van haar af likte. Wat een geil vrouwtje he. Ik ging naar haar toe en begon haar gezichtje af te likken.

Het zat echt overal bij haar. Ook voelde ik haar tong over mijn wangetje gaan. Ik zat natuurlijk ook onder. Zo likte wij elkaar een beetje schoon.

Toen we klaar waren gaven we elkaar nog een uitgebreide tongzoen. Esther was een hartsvriendin van mij waar ik wel eens vaker had geneukt. We hoorden de andere twee stelletjes smoezen op de achtergrond. Ze begonnen te lachen en we wilden wel weten waarom en stopten met tongen. We keken hun kant op en stonden nu oog in oog met twee pikken. Het waren de jongens van het andere stelletje. Ze zeiden dat we zo lief bezig waren, en het er naar uit zag dat wij meer wilden.

Voordat we iets konden zeggen stopte ze hun pikken in onze mondjes en begonnen te spuiten. Bij mij haalde hij hem er weer uit en spoot nog een dikke straal in mijn gezichtje. Hij perste zijn laatste druppels eruit die spetterend in mijn gezichtje kwamen. Ook Esther kreeg een volle laag in haar gezichtje. De anderen kwamen kijken hoe wij onder gespoten werden. Nadat de jongens klaar waren keken Esther en ik elkaar aan en schoten in de lach.

We zaten weer onder het sperma. We begonnen opnieuw elkaar af te likken. Maar we kregen assistentie van de andere dames Maaike en Karin. Ze begonnen ons af te likken alsof ze al dagen niet gegeten hadden. Het bleek een geil schouwspel te zijn want Jan en Dik hadden weer een stijve gekregen. De jongens wilden nu gewoon neuken. Ze pakten Maaike vast en trokken haar weg bij mij.

Ik wist wat ze met haar gingen doen, dus ik ging verder met Esther en Karin. Jan zat op de bank en Maaike moest op Jan zijn pik gaan zitten. Toen ze helemaal op Jan zijn pik zat kwam Dik met zijn pik in haar kontgaatje. Ze werd nu hard in haar kontje genomen. Ik kon vanuit mijn ooghoeken zien hoe de ballen van de heren op en neer gingen. Maaike gilde het uit van genot. Ze werd echt goed gesandwiched, zoals ze dat noemen.

Na enkele minuten zei Maaike dat ze wilde omdraaien. Even later liet ze de pik van Jan langzaam in haar kontgaatje glijden. Dik kwam er vlug bij en duwde snel zijn pik naar binnen. Ze lag te kronkelen onder de heren. Je hoorde dat ze klaarkwam met een gil. Ze lag te hijgen als een paard. Ze smeekte nu om een pik die over haar heen moest spuiten. Wat kan zo'n meisje toch veranderen in een seksbeest als ze 2 pikken in haar heeft he.

De andere twee heren hadden net hun ballen op mij en Esther geleegd, en konden hem nog niet overeind krijgen. Maar kennelijk had er een andere gast gehoord wat Maaike allemaal uitschreeuwde. Hij ging boven Maaike d'r hoofd staan en trok snel aan zijn pik. Enkele seconden later spoot hij in haar gezicht.

Ze gromde van genot. Ze deed haar mondje open om wat sperma op te vangen. Hij gaf haar een flinke hoeveelheid sperma want het kwam aan beide kanten van haar mond weer naar buiten. Ze zat echt helemaal onder. Op haar wangen droop het naar beneden. Al likkend aan zijn pik smeerde ze het door haar hele gezicht. Karin ging opeens naar Maaike toe om haar gezichtje af te likken. De man schokte van genot toen ook Karin aan zijn eikel begon te likken, zo kreeg ze nog wat restje warme sperma in haar mondje.

Daarna begon ze haar vriendinnetje schoon te likken. De man stond op en liep weer weg uit de kamer. De meiden waren nog steeds elkaar aan het aflikken. Maaike werd nog steeds door Jan en Dik genomen en kwam adem te kort als de jongens een iets harder tempo aannamen.

Jan en Dik waren ook niet van steen en zeiden dat het tijd was om klaar te komen. Dik ging als eerste van Maaike af en stapte een paar stappen achteruit. Maaike stopte met Karin en haalde langzaam de pik van Jan uit haar kontje.

Omdat Esther en ik elkaar al helemaal schoon hadden gelikt kwam ik met een geweldig idee. Ik zei dat alle meiden op de grond moesten gaan liggen. En dan om en om met de hoofden naast elkaar. Dus de één ging met zijn lichaam de ene kant op, en de andere precies andersom. Even later lagen wij om en om op de grond. Ik zei dat de heren nu over onze gezichtjes moesten spuiten.

Dik ging aan de linkerkant staan met zijn pik en Jan aan de rechterkant. Dik begon met spuiten en spoot over de vier vrouwen gezichtjes. Wij deden allemaal ons mondje open om vervolgens de meest geile woordjes te zeggen. De spetters gingen overal heen. Over onze haren, borsten en uiteraard gezichtjes. Jan spoot enkele seconden later met Dik mee en toen was het feest compleet voor ons. Gillend van plezier werden wij onder het warme sperma gespoten. Ik lag samen met Esther in het midden en ving toch wel het meeste op.

Ik had bewust voor deze plek gekozen. Nadat de jongens uitgespoten waren, hingen zij allebei hun pik in Karin en Maaike haar mondjes om zo de laatste restjes eruit te laten zuigen.

Esther en ik wilden elkaar af gaan likken maar we hoorden de jongens zeggen dat we moesten blijven liggen. Jan en Dik stonden op en de jongens namen hun plaatsen in. Ze hadden intussen van het schouwspel weer een harde gekregen en stonden klaar om te spuiten. Op een enkele seconde na begonnen ze allebei te spuiten. Weer kwam er een joelend geluid uit onze mondjes. Het regende gewoon sperma vlokken. Iedereen werd geraakt en maakte vervolgens een opmerking dat ze meer wilden.

Toen de jongens uitgespoten waren, kwamen er een aantal kerels de kamer binnen. Ze zeiden dat ze gehoord hadden dat het er hier heet aan toe ging. En dat er vrouwen waren die enorm geil waren. Esther zei tegen de kerels van dat we net helemaal plat geneukt waren en dat we zaten te wachten op een lekkernij.

Ik zei er achteraan dat ze konden zien dat we het ook gekregen hadden. Maar Maaike zei, maar als jullie nog wat willen geven vinden we dat ook geen probleem hoor. Zij ook met haar grote mond, want er kwamen wel even 8 kerels binnen lopen die 4 maanden op zee hadden gezeten.

Esther en Ik hadden kregen een duivels plannetje. We zouden die Maaike en Karin met hun grote monden eens goed te pakken nemen, door deze kerels op hen uit te laten leven. Wij gingen de jongens opgeilen door hen flink te pijpen, om ze dan vervolgens te laten klaarkomen op de 2 meiden. Omdat de jongens maanden op zee hadden gezeten was het makkelijk om de eerste twee te laten spuiten in de gezichtjes van Maaike en Karin. Terwijl ze de gezichtjes van Maaike en Karin aan het volspuiten waren, zaten Esther en ik al aan de volgende twee kerels.

Ze bleven netjes in een rij staan tot ze eerst door ons gepijpt werden en daarna hun zak konden legen op de meiden. Ik was met de derde kerel bezig toen ik vanuit mijn ooghoeken kon zien hoe Karin en Maaike echt bijna een andere huidskleur hadden gekregen. Ze speelden met het sperma wat in overvloede in hun mondjes aanwezig was. De kerels persten echt alles eruit wat ze in al die maanden hadden opgespaard. Toen ik weer aandacht kreeg voor de man die ik aan het pijpen was keek ik hem aan met een blik van "moet je al komen".

Op dat moment kon hij het niet meer houden en spoot dikke stralen in mijn nog openstaande mondje. Het droop met vleugen uit mijn mondje. Esther zei nog tegen de kerel die in mijn mondje aan het spuiten was "Kon je het niet meer houden? Op het moment dat ze weer zijn pik in haar mond wilde nemen begon deze ook te spuiten. Ze nam zijn pik diep in haar mond en liet de man in haar keeltje spuiten. Ze liet echter wel het sperma weer uit haar mond lopen, wat via zijn ballen op de grond terechtkwam.

De kerel schreeuwde het uit van genot. Hij zei dat hij nog nooit zo geil gepijpt was. Ook ik had het nog niet eerder gezien en hield dit ook in mijn gedachten. De kerels schoven door en wij namen de laatste twee kerels onder handen. Na een paar keer flink te hebben gezogen voelde ik dat hij moest gaan komen. Ik pakte zijn pik vast en richtte deze op Maaike die al klaar stond met haar mondje open.

Ik trok een paar keer aan zijn pik en daar kwamen de stralen al in haar gezichtje terecht. Hij nam het zelf over en stopte hem in Maaike haar mondje.

Hij haalde hem er weer uit en spoot nog een straal over haar gezicht. De laatste druppels werden in haar mondje gelegd. Karin was intussen ook aan het slikken van de laatste kerel en zoog de laatste restjes weg. Toen ook de laatste kerel de kamer verliet keken wij elkaar allemaal aan. Esther zei "wat zijn wij eigenlijk een stel geile wijven". Waarom een van de jongens zei "maar wel onze geile wijven". Wij zijn met zijn allen gaan douchen want dat was echt wel nodig.

Met name Maaike en Karin zaten echt volledig onder het sperma. Hun haar leek net coupe soleil. Toen we klaar waren en helemaal schoon, gingen we nog wat drinken aan de bar. De barman had ons kennelijk wel bezig gezien en maakte een opmerking van "oh ben jij het, ik herkende je niet zonder sperma op je gezicht". Hij vertelde ons nog dat het hele weekeind het thema duurde, dus anders gezegd komen jullie morgen terug.

Ik dacht dat hij graag ook zijn ballen over ons had geleegd. Ik vernam van Maaike en Karin dat die er ook wel zin in hadden en dus morgen terug gingen.

Zo lang wilde ik niet wachten, dus liep ik naar de barman toe, greep hem in zijn kruis en stak mijn tong diep in zijn mond. Met mijn andere hand greep ik hem diep tussen zijn billen, en stak een vinger uit om aan zijn kontgaatje te vingeren.

Ik voelde zijn pik keihard worden, ritste zijn gulp open en trok zijn lul naar buiten en begon hem af te trekken. Esther knielde achter hem en trok zijn broek naar beneden en stak haar tong tussen zijn billen. Ook ik ging op mijn knieën zitten, en likte tussen zijn ballen terwijl ik hem afrukte.

Ondertussen had Esther haar vinger nat gemaakt en stak deze in zijn kont, terwijl ze met haar andere hand over zijn eikel wreef.

Dit hield hij niet lang vol en met een kreet spoot hij zijn zaad tegen Esthers hand, waarbij ik zoveel mogelijk zaad in mijn mondje opving. Geil likte ik het sperma van Esthers handje af, waarna wij elkaar lekker tongden. Het was inmiddels laat geworden en met Jan ging ik naar huis om wat te slapen. Maar thuis gekomen konden wij nog steeds niet van elkaar afblijven.

Jan ging op zijn buik liggen, en ik reikte mijn hand tussen zijn billen om zijn pik beet te pakken. Hij spreidde zijn benen en ik dook tussen zijn billen en stak mijn tong in zijn kontgaatje. Met mijn andere hand zocht ik een vibrator en duwde deze in mijn kletsnatte kut. Toen ik voelde dat Jan klaar ging komen draaide ik hem om, duwde mijn hete vochtige lippen tegen zijn eikel en trok hem af totdat hij zijn sperma over mijn tong en lippen spoot.

Na hem lekker getongd te hebben vielen wij eindelijk in slaap. De volgende dag ging ik alleen met de meiden terug naar de club. Daar wachtte ons een verassing: De barman had na het gebeuren gisteren de vaste gasten getipt over de geile wijven die hij terug verwachtte, en met resultaat. Het was een gezellige drukte aan de bar. De drank vloeide lustig, en een geile pornofilm die werd geprojecteerd bracht de stemming er goed in. Ik hing tussen een groepje kerels in die steeds losbandiger werden.

Maar ik liet mij ook niet onbetuigd. Mijn handen streelden over de kruizen van de mannen rond mij heen, en de een na de ander kreeg van mij een diepe tongkus.

De man achter mij pakte mijn borsten, en wreef met zijn andere hand tussen mijn benen. Ik zag dat Esther al compleet naakt was en volgde haar voorbeeld door in een geile striptease me te ontdoen van mijn kleren.

Zittend op de bar spreidde ik mijn benen zo wijd mogelijk, en vingerde mij voor mijn publiek. Ook de overigen hadden nu hun kleren uitgedaan dus het feest kon nu echt beginnen. Met zes kerels trok ik mij terug in een kamertje, liet mij op een bed vallen en begon uitdagend mijn kut en kont te vingeren. Zes lullen begonnen te steigeren en ik liet de mannen rond mij staan.

Met beide handen begon ik de pikken af te trekken en de een na de andere lul verdween in mijn hete mond. Ik was zo geil als de pest en wilde me als een echte teef aan al die kerels geven. Hoerig als ik ben smeekte ik de mannen zich op mijn gezicht lekker af te komen trekken. Ondertussen had ik twee vibrators gevonden, stak ze in mijn kletsnatte kut en kont en ging met opengesperde mond gereed liggen voor de kerels.

Deze hielden het niet meer en de een na de ander trok zich boven mijn geile gezichtje af. Een stortvloed van sperma kwam in mijn mond en gezicht terecht, met mijn vrije handen wreef ik het zaad over mijn lijf uit of trok aan de lullen of stak een vinger in de konten van de spuiters. Gillend kwam ik drie keer klaar en lag tenslotte als een welvoldane hoer bezaaid met sperma bij te komen. Even later wilde ik eens kijken hoe Esther het was vergaan.

Zij was op hetzelfde idee gekomen en bij de bar kwamen wij elkaar tegen. Als twee geile snollen overdekt met zaad vielen wij in elkaars armen en tongden erop los. Maaike en Karin kwamen nog plakkend van het sperma ook tevoorschijn en zouden de lullen voorbereiden. Door de kerels af te trekken kwamen alle lullen weer omhoog en wij lieten ons gewillig in onze kut, kont en mond neuken.

Steeds waren vijf zes mannen tegelijk met elk van ons bezig en staken hun lullen, vingers en tongen in al onze gaten. Ik ging bij Esthers hoofd zitten en begon twee lullen boven haar gezicht af te trekken. Het zaad spoot over haar mond en tong heen. Zo werkte ik zes man af, waarna ik aan de beurt was voor een lekkere sperma douche. Esther trok de pikken over mijn hele gezichtje af, en bukte zich van tijd tot tijd om haar tong in mijn mond te steken, om zodoende ook van het zaad te proeven.

Tien kerels loosden zo hun zaad, en ik zat helemaal onder. Maaike en Karin kregen een zelfde beurt, zodat eenieder goed aan zijn trekken kwam. De mannen hadden tijd nodig om weer een stijve te krijgen zodat wij meiden onszelf moesten helpen.

Als ik zaad in mijn mond gespoten heb gekregen vind ik niets geiler dan te tongen met een meisje dus viel ik hongerig aan op de monden van Esther, Maaike en Karin. Wij tongden elkaar en lieten het sperma van onze tongen in elkaars mondjes glijden. Met onze vingers werden elkaars kutjes en kontjes ondertussen grondig bewerkt. Door deze vertoning werden de mannen ook weer opgewonden en spoedig stak er weer een lekkere lul in mijn mondje, en pijpte ik als een volleerde hoer de een na de andere vent.

Ik voelde mijn een echte slet terwijl weer de ene na de andere kerel voor een beurt in de rij stond. Al pijpend bewerkte ik mijn kut en kont met allerlei kunstpikken en vibrators en kwam doorlopend klaar.

Ook stak ik de vibrators overdekt met mijn kutsap in diverse konten wat de kerels nog meer opwond. En voor de laatste keer die avond kwam de een na de ander klaar en spoot zijn sperma in onze monden. Op handen en knieën gezeten keek ik de kerels zo geil mogelijk aan terwijl het zaad uit mijn mondhoeken stroomde. Geheel bevredigd vertrokken wij naar huis. Esther bleef bij mij slapen.

In bed gelegen bespraken wij alle details van de gangbang die wij ondergaan hadden. Dat maakte ons opnieuw geil en al pratend vingerden wij onszelf en elkaar steeds intenser. Jan die naast ons lag te slapen werd wakker van het gekreun en bekeek het geile schouwspel. Dit ziende maakten wij er een geile show van en boden hem een goed uitzicht op onze verrichtingen. Diep stak ik mijn tong in Esthers kutje en zoog haar geil op. Hierna liet ik Jan haar kutsap proeven door hem langdurig te tongzoenen.

Opgewonden wilde hij zich op ons storten, maar dat lieten wij niet toe. Wij pakten Jan bij zijn armen en benen vast, en met een paar koorden bonden wij hem vast op het bed met zijn armen en benen gespreid. Machteloos moest hij toekijken hoe wij ons uitleefden op elkaar.

Uit mijn nachtkastje pakte ik een vibrator en begon daarmee Esthers kutje te bewerken. Diep in haar drijfnatte kutje liet ik de vibrator trillen en vingerde mijzelf ondertussen waarbij ik Jan een goed uitzicht bood. Even later was ik aan de beurt, en ik liet me lekker klaarmaken door Esther. Bezweet zaten wij op het bed en daagden Jan uit door onze sappige kutjes aan hem te tonen en hem op te geilen met allerlei praat. Wetende dat Jan biseksueel is kreeg ik een idee, en belde enkele gelijkgeaarde vriendjes op.

Binnen een kwartier stonden Kees, Peter en Tom op de stoep en werden enthousiast door Esther en mij begroet. Wij hielpen de heren uit de kleren en onze tongen en vingers zorgden ervoor dat weldra drie stijve lullen gereed stonden. Jan kreeg de opdracht allen te pijpen.

Beurtelings staken de mannen hun pik in Jan zijn mond die uit alle macht begon te zuigen. Ondertussen hadden Esther en ik ons weer aan het voeteneind van het bed neergelegd en bekeken elkaar vingerend en tongzoenend het geile schouwspel.

Kees dook tussen de benen van Jan en likte zijn eikel en duwde ondertussen een vinger in zijn kontgaatje. Peter en Tom lieten zich pijpen door Jan. Wij gingen elk achter een van hen staan en hitsten hen op door met onze vingers in hun reet te spelen en aan hun lullen te trekken. Hierop hielden Peter en Tom het niet langer uit en spoten een lading sperma over Jans gezicht heen die zijn mond opensperde om zoveel mogelijk zaad op te vangen. Esther en ik doken hierop af en tongden in het sperma in Jans mond.

Dit alles wond ons zo op dat wij Jan losmaakten en hem en Kees vroegen ons een lekkere beurt te geven. Als echte snollen lagen wij met wijd gesperde benen op het bed, trokken onze kutten open, en werden daarna heerlijk genaaid. Diep zaten de heren in onze geile spleetjes, en gaven ons een lekkere beurt. Peter en Tom geilden ons nog verder op door hun vingers en tongen in onze kontgaten te steken.

Esther en ik sloegen allerlei hoerige taal uit om de heren nog verder op te winden. Ik voelde dat Jan een hoogtepunt ging bereiken. Ik wilde hem zien spuiten - iets wat mij altijd verschrikkelijk opwindt. Ik glipte onder hem vandaan, legde Jan op zijn rug en begon hem zo snel mogelijk af te rukken.

Zijn zaad spoot met een boog uit zijn lul en kwam op mijn trekhandje terecht. Ik bleef hem afrukken totdat alle sperma geloosd was, en likte daarna een voor een mijn vingers af, daarbij Jan geil aankijkend.

Esther lag mij geil aan te kijken en gebaarde mij Kees een zelfde behandeling te geven. Dankbaar draaide ik Kees op zijn rug en begon hem uit alle macht af te trekken.

Esther boog zich met open mond vlak boven zijn lul en stak haar tong uit om niets van de lekkernij te hoeven missen. Meteen daarop golfde het zaad uit Kees zijn pik. Esther liet het sperma uit haar mond glijden zodat mijn hand weer nat van het zaad werd. Ik likte mijn vingers verlekkerd af, maar liet Esther ook het nodige proeven. Smakkend slurpte zij de zaadresten naar binnen en likte haar lippen af. Lekker klaargekomen lagen wij met zessen op het grote bed.

Jan had champagne gehaald en wij lieten de flessen rondgaan. Esther gaf mij een knipoog, want zij wist dat er nog het nodige lekkers zou volgen. We lieten een paar geile video's zien, waaronder mijn favoriete film waarin een lekkere teef een gangbang onderging en in al haar gaten door tientallen kerels werd volgespoten.

Ook toonden wij een privé video waarin ik mij klaarmaakte met een grote kunstlul. Dit alles en de champagne zorgden ervoor dat de stemming er weer goed in kwam. De video werd door mijzelf live herhaald maar nu maakte ik gebruik van een lege champagnefles die ik diep in mijn geile kutje liet glijden. Wij gebruikten de rest van de champagne door deze uit te gieten over onze lichamen, waarna deze weer werd opgeslurpt.

Jan lag plat op zijn buik en Esther goot een flinke scheut champagne tussen zijn billen en likte deze weer gretig op. Zo diep mogelijk stak zij haar tong in zijn kontgat, wat Jan deed kronkelen van geiligheid. Zij werd van achteren gelikt door Kees. Ondertussen zat ik nog steeds met een champagnefles in mijn kutje te genieten.

Naast mij zaten Peter en Tom die ik tegelijk aftrok. Na een tijdje ging ik op mijn zij liggen, spreidde mijn benen en vroeg Peter en Tom om een lekkere sandwich. Tegelijk staken zij hun stevige pikken in mijn kut en kont en begonnen mij keihard te neuken.

Esther manoeuvreerde zich in dezelfde positie en werd door Jan en Kees te pakken genomen. Van tijd tot tijd wisselden de heren van positie zodat wij alle lullen in onze gaten ontvingen.

Ik kreeg een geil plan en pakte uit de kast 2 voorbind dildo's. Esther en ik voorzagen ons elk van een dildo en nu moesten de heren er ook aan geloven. Wij neukten de heren in hun kontgaatjes en trokken daarbij aan hun pikken terwijl wij op onze beurt ook onze kontjes aanboden. Weer wisselden wij steeds van plaats zodat wij alle kerels lekker een keertje neukten.

Aan het gekreun te horen stonden wij weer op het punt klaar te komen. Ik liet Esther op haar rug liggen en spietste Kees op de dildo die zij om had. Woest beukte zij de kunstlul in zijn reet, en liet zijn ballen door haar vingers rollen. Rondborstige flexibele stripper op het podium Zieke dubbele anale fisting video Wat harde anale fisting Rondborstige latex babe houdt van diepe fisting Femdom fisting in zijn kont voordat ze neuken Zwarte babe laat haar tieten zien in het openbaar Anaal gaping fisting Intense anale fisting scène Martuberen op publiek secfair podium Lesbiennes spelen met hardcore anale fisting Waanzinnige dubbele fisting voor een fijne meid Vuile meisjes doen fisting en gaan anaal neuken met een dildo Lesdom actie met waanzinnige fisting Fisting en anale seks voor een avontuurlijk amateur paar Lesbische flexi tieners eerste fisting les Extreme fisting en anaal dildo spel Extreem vuistneuken tussen twee lesbiennes Fisting en spuiten

Sinds mijn man begonnen is me als zijn privé hoer te gebruiken, want zo aan en eerst zien we een koppel dat op het podium elkaar uitgebreid neukt, voor mij .. Ik laat me totaal gaan in een wolk van genot, “ja, neuk me, neuk me, spuit me . 19 juni Het was niet verboden om te neuken maar je moest je zoveel mogelijk aan het thema houden. . Ze smeekte nu om een pik die over haar heen moest spuiten. . tenslotte als een welvoldane hoer bezaaid met sperma bij te komen. . Om ze wat op te warmen verzorgde ik een geile show op het podium. Gratis seasdfasddgespierde kerel komt klaar op het podium, sex films en porno videos met o.a. in verschillende Zijn stijve lul spuit na het neuken en pijpen haar gezicht vol sperma. Gepijpt worden en lekker neuken de geile hoer.

Vrouw trio vrouw trekt man af

OUDE LESBISCHE SEX EROTIC MASSAGE DE

ESCORT CARDATE HEET KUTJE

De twee mannen neuken het meisje in haar mond kut en anus, geven haar een dubbel penetratie laten haar pijpen en spuiten sperma op haar gezicht. Gratis Sex films of porno videos. Op sex vakantie hebben de twee vrienden een trio sex met een Thaise hoer Trio sex op het podium. 7 mei Anoesha liet op het podium alvast twee stoelen, waarvan één een bureau stoel een keer zijn pik diep in haar kut,en begon haar wild te neuken op het podium. Als Jolanda dat weigerde werd ze al gelijk als vieze stink hoer Vol overgave pijpte ze hem tot zij zijn hete zaad in haar keel voelde spuiten. Sinds mijn man begonnen is me als zijn privé hoer te gebruiken, want zo aan en eerst zien we een koppel dat op het podium elkaar uitgebreid neukt, voor mij .. Ik laat me totaal gaan in een wolk van genot, “ja, neuk me, neuk me, spuit me .

: Spuit hoer neuken op podium

Spuit hoer neuken op podium 822
Sex op afspraak buitensex escort Klaarkomen door pijpen escort service zeeland
Geilewijven nl amsterdam prive ontvangst 441