Vingerend klaarkomen poepsex nl

vingerend klaarkomen poepsex nl

Poep eten uit de kont van zijn geliefde zijn ultime droom. Als hij eenmaal het bruine stront uit haar sterretje ziet persen begint hij haar poep te eten en te slikken! Vrouw gebruikt en vernederd haar man als menselijk toilet! Zijn geile droom word werkelijkheid!

Het lijkt hem zo geil als hij word vernederd door zijn vrouw en dat hij dan word gebruikt als menselijk toilet! Zijn ranzige vrouw is vandaag in een geile stemming en wil hem wel helpen bij deze fantasie. Als eerst pist ze een pan vol met haar hete urine de man mag dit lekker opdrinken, daarna begint ze te persen en een grote drol ploft zo op de man zijn kop Geurende en dampende poepsex voor verliefd pervers stelletje!

Ze zijn nog maar pas bij elkaar maar ze verlegen nog dagelijks hun grenzen op sexgebied. Nu hadden ze allebei al wat ervaring met poepseks, maar samen waren ze er nog niet aan begonnen. Dat ze er allebei zo gek op waren maakt dat het een spetterende, geurende en dampende vrijpartij word. Als schijtend, likkend en etend komen ze beidde aan hun genot en hoogtepunt Met zijn tong likt hij de poep uit de billen van zijn vrouwtje!

Naar de wc gaan is er niet meer bij, telkens als zijn vrouw moet poepen doet ze haar broek naar beneden en begint ze voor zijn gezicht te poepen. Vol overgave begint hij dan haar stront over haar billen te smeren om het daarna helemaal schoon te likken.

Hier kan geen wcpapiertje tegenop zo goed likt hij haar kont. Als ze later nog even moet pissen drinkt hij haar zoute vocht zo uit haar vulva!! Slappe diaree met klontjes druipt uit man zijn mondhoeken! Wat is hij weer geil vandaag. Hij heeft echt zin in vieze, smerige ranzige sex. Zijn vrouw vind het prima ga maar onder mijn billen liggen met je mond open. In een keer leegt ze haar darmen in zijn mond.

Ze heeft last van diaree dus het is lekker slap met kleine stukjes. Hij wilde vieze seks en dat krijgt hij dan ook. Met moeite weet hij haar stront binnen te houden, dan begint hij haar schoon te likken!

Drie dikke wijven schijten hun darmen leeg boven man zijn naakte lijf! Drie dikke wijven vernederen man tot op het bot. Met hun dikke vette billen gaan ze boven zijn kop staan en schijten zich helemaal leeg boven de man.

Hij moet zijn eigen insmeren met hun warme stront! Zijn hele lichaam is bedekt met klodders geurende stront! Ze pissen ook over hem heen en hij ruikt naar een riool op het laatst. Maar ik ben bang dat ik mijn mannetje kwijt raak als ik zo vroeg in de relatie al de spelbreker ben hetgeen waarop mijn huwelijk oa is stukgelopen. Voor hém zou ik eventueel de stap willen wagen.

Hebben jullie ervaring met poepseks? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties. Ik ben nu al bang wat ik moet zeggen als mn mannetje straks weer thuis komt van zn werk Poepseks Totaal aantal stemmen: Je stem is verwerkt. Heerlijk, wil niet anders! Ik vind het helemaal niet raar dat, wanneer je specifieke wensen hebt op dat gebied, je een beginnende relatie afkapt omdat het er hoogst waarschijnlijk nooit van zal komen.

Je hele leven niet mee gaan maken wat je graag zou willen is namelijk net zo " zielig ". Dan zijn het ook maar drolletjes, of hoopjes Tja, ik zie dat dit onderwerp alweer even gedateerd is, maar ik moet toch even hier op in gaan. Behalve dat ik Poepsex een smerige en ongezonde fetisj vind, vind ik het nog niks met sex en liefde te maken hebben ook. Zelfs bepaalde extreme vormen van bdsm zijn liefdevoller en opwindender dan iemand met een verse drol in te smeren.

Ooit toen ons grote vriend Antonio met zijn poepsexslaaf Frank hier nog openlijk postte over dit gore fenomeen, heb ik eens clips gezien van Aziatische meiden die in de badkamer iemand in de mond poepen en zichzelf daarop klaar vingeren. Of zgn scatt partys waar iedereen zijn week lang opgespaarde poep over een groot stuk plastic uit mag smeren om daar vervolgens gezellig bovenop een potje te gaan wipwappen.

Om eerlijk te zijn, en ik ben best wat gewend op het gebied van vrije sex en alles wat daarbij komt kijken, vind ik deze kronkel nogal ziek.

En als jouw man je in zo'n vroeg stadium van jullie relatie dit al van je verlangt dan zou ik maken dat ik wegkwam. Voor het te laat is. Laat niemand je ooit wijsmaken dat je bekrompen en behoudend bent als excuus om de relatie te beëindigen. Als je dicht bij jezelf blijft, en niet over je gevoelsgrenzen heen gaat, ben je alleen maar te bewonderen en is die man je voor geen meter waard!!

Ps ooit van de E-coli bacterie gehoord? Of andere gastro enteritis besmettingen? Do not eat your man's shit!! Oh en poepsex is geen sexuele voorkeur zoals de een van billen houdt en de ander van borsten, poepsex is een sexuele afwijking! En totaal absurd en ziek als je het mij vraagt! Vivamp schreef op 06 oktober Do not eat you mans shit!! Whoosh woensdag 6 oktober Ik vind het goor en zou compleet afknappen op een vent die dit lekker vindt.

Suzy65 woensdag 6 oktober Ik heb me hier nooit in verdiept en wil me daar ook niet in verdiepen, noch een voorstelling van maken, maar er zal vast eea over te vinden zijn op google. Verbaast me dat TO niet weet wat het inhoudt en ook niet wat haar vriend daarin wil. Dat lijkt me allereerst nuttig voor haar en voordat je hier advies vraagt.

Als het inderdaad een seksuele afwijking is, dan is of wordt het een noodzakelijk iets voor de opwinding van haar vriend om een bevredigend seksleven te kunnen hebben op den duur en vind ik het juist wel netjes dat hij hier in een vroeg stadium van de relatie mee aan komt, voordat er een hoop binding en verliefdheid en verdriet aan te pas komt om de relatie te stoppen. Nu is hij vanaf het begin iig eerlijk en open hierover. Dat iemand daarom jou niet waard is zoals sommigen hier suggereren vind ik nogal ver gaan.

Hij vertelt dit misschien vroeg, zodat ze weet waar ze mee te maken heeft en een keuze heeft: En dan is er de keuze van relatie opbreken vanwege dat het handiger is een relatie met een gelijkgestemde te hebben of de relatie voortzetten met toestemming dit gedeelte buiten de deur te mogen doen. Dus in hoeverre het einde relatie betekent als TO hier niet aan meedoet, weten we hier niet.

Ruimdenkend vind ik iets anders dan omwille van je partner meedoen aan iets waar je zelf afkerig van bent. Trouwens, iemand die er niet zelf van kan genieten maar afkeer , is ook niet bevredigend en werkt op den duur ook niet, volgens mij.

Dan kan je nog denken: Maar dit is van een andere orde, vind ik. Dus als dit topic echt is: Niet aan ons vragen, maar met hem overleggen en kijken wat jij zelf wel en niet over hebt voor deze man. Een open hart toont de weg naar een bezield leven..

Vooral als het zonder taal- en spelfouten is? Ik zou iemand echt voor gek verklaren om dat te vragen, maar smaken verschillen. Ik zou er denk ik kokhalsneigingen van krijgen en daarbij heb ik ook nog eens chronische darmproblemen, nee bedankt! Ik zie echt niet in wat poep of pies met sex te maken heeft.

Wordt er dus ook zeker niet geil van. Als ik een drol op straat zie liggen wordt ik er al haast onpasselijk van, laat staan dat ik me er mee in laat smeren oid Je laat toch ook niet over je heen kotsen?

I think it's sick!! Dit is duidelijk nep. Het doet me denken aan twee topics die ook ogenschijnlijk serieus begonnen, of in ieder geval mensen liet twijfelen, maar waar ook een soort vervolgverhaal van werd gemaakt.

Daarnaast, iemand gaat hier toch niet over twijfelen?

..

Als hij eenmaal het bruine stront uit haar sterretje ziet persen begint hij haar poep te eten en te slikken! Vrouw gebruikt en vernederd haar man als menselijk toilet! Zijn geile droom word werkelijkheid! Het lijkt hem zo geil als hij word vernederd door zijn vrouw en dat hij dan word gebruikt als menselijk toilet! Zijn ranzige vrouw is vandaag in een geile stemming en wil hem wel helpen bij deze fantasie.

Als eerst pist ze een pan vol met haar hete urine de man mag dit lekker opdrinken, daarna begint ze te persen en een grote drol ploft zo op de man zijn kop Geurende en dampende poepsex voor verliefd pervers stelletje! Ze zijn nog maar pas bij elkaar maar ze verlegen nog dagelijks hun grenzen op sexgebied.

Nu hadden ze allebei al wat ervaring met poepseks, maar samen waren ze er nog niet aan begonnen. Dat ze er allebei zo gek op waren maakt dat het een spetterende, geurende en dampende vrijpartij word. Als schijtend, likkend en etend komen ze beidde aan hun genot en hoogtepunt Met zijn tong likt hij de poep uit de billen van zijn vrouwtje!

Naar de wc gaan is er niet meer bij, telkens als zijn vrouw moet poepen doet ze haar broek naar beneden en begint ze voor zijn gezicht te poepen. Vol overgave begint hij dan haar stront over haar billen te smeren om het daarna helemaal schoon te likken. Hier kan geen wcpapiertje tegenop zo goed likt hij haar kont. Als ze later nog even moet pissen drinkt hij haar zoute vocht zo uit haar vulva!! Slappe diaree met klontjes druipt uit man zijn mondhoeken! Wat is hij weer geil vandaag. Hij heeft echt zin in vieze, smerige ranzige sex.

Zijn vrouw vind het prima ga maar onder mijn billen liggen met je mond open. In een keer leegt ze haar darmen in zijn mond. Ze heeft last van diaree dus het is lekker slap met kleine stukjes. Hij wilde vieze seks en dat krijgt hij dan ook. Met moeite weet hij haar stront binnen te houden, dan begint hij haar schoon te likken!

Drie dikke wijven schijten hun darmen leeg boven man zijn naakte lijf! Drie dikke wijven vernederen man tot op het bot. Met hun dikke vette billen gaan ze boven zijn kop staan en schijten zich helemaal leeg boven de man.

Hij moet zijn eigen insmeren met hun warme stront! Zijn hele lichaam is bedekt met klodders geurende stront! Ze pissen ook over hem heen en hij ruikt naar een riool op het laatst. Dan mag hij zich aftrekken voor de wijven terwijl hij word vernederd! Hij begon namelijk over zijn grootste wens: Zelf heb ik hier helemaal geen ervaring mee en ik wist ook niet wat ik moest zeggen.

Hij zei dat ik het zelf moest bepalen of ik het wilde en dat hij me niets wil verplichten. Ik weet totaal niet of ik dat wil, het lijkt me op dit moment vooral heel smerig. Maar ik ben bang dat ik mijn mannetje kwijt raak als ik zo vroeg in de relatie al de spelbreker ben hetgeen waarop mijn huwelijk oa is stukgelopen. Voor hém zou ik eventueel de stap willen wagen.

Hebben jullie ervaring met poepseks? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties. Ik ben nu al bang wat ik moet zeggen als mn mannetje straks weer thuis komt van zn werk Poepseks Totaal aantal stemmen: Je stem is verwerkt. Heerlijk, wil niet anders! Ik vind het helemaal niet raar dat, wanneer je specifieke wensen hebt op dat gebied, je een beginnende relatie afkapt omdat het er hoogst waarschijnlijk nooit van zal komen. Je hele leven niet mee gaan maken wat je graag zou willen is namelijk net zo " zielig ".

Dan zijn het ook maar drolletjes, of hoopjes Tja, ik zie dat dit onderwerp alweer even gedateerd is, maar ik moet toch even hier op in gaan. Behalve dat ik Poepsex een smerige en ongezonde fetisj vind, vind ik het nog niks met sex en liefde te maken hebben ook. Zelfs bepaalde extreme vormen van bdsm zijn liefdevoller en opwindender dan iemand met een verse drol in te smeren. Ooit toen ons grote vriend Antonio met zijn poepsexslaaf Frank hier nog openlijk postte over dit gore fenomeen, heb ik eens clips gezien van Aziatische meiden die in de badkamer iemand in de mond poepen en zichzelf daarop klaar vingeren.

Of zgn scatt partys waar iedereen zijn week lang opgespaarde poep over een groot stuk plastic uit mag smeren om daar vervolgens gezellig bovenop een potje te gaan wipwappen. Om eerlijk te zijn, en ik ben best wat gewend op het gebied van vrije sex en alles wat daarbij komt kijken, vind ik deze kronkel nogal ziek.

En als jouw man je in zo'n vroeg stadium van jullie relatie dit al van je verlangt dan zou ik maken dat ik wegkwam. Voor het te laat is. Laat niemand je ooit wijsmaken dat je bekrompen en behoudend bent als excuus om de relatie te beëindigen. Als je dicht bij jezelf blijft, en niet over je gevoelsgrenzen heen gaat, ben je alleen maar te bewonderen en is die man je voor geen meter waard!! Ps ooit van de E-coli bacterie gehoord?

Of andere gastro enteritis besmettingen? Do not eat your man's shit!! Oh en poepsex is geen sexuele voorkeur zoals de een van billen houdt en de ander van borsten, poepsex is een sexuele afwijking! En totaal absurd en ziek als je het mij vraagt! Vivamp schreef op 06 oktober Do not eat you mans shit!!

Whoosh woensdag 6 oktober Ik vind het goor en zou compleet afknappen op een vent die dit lekker vindt. Suzy65 woensdag 6 oktober Ik heb me hier nooit in verdiept en wil me daar ook niet in verdiepen, noch een voorstelling van maken, maar er zal vast eea over te vinden zijn op google. Verbaast me dat TO niet weet wat het inhoudt en ook niet wat haar vriend daarin wil. Dat lijkt me allereerst nuttig voor haar en voordat je hier advies vraagt.

Als het inderdaad een seksuele afwijking is, dan is of wordt het een noodzakelijk iets voor de opwinding van haar vriend om een bevredigend seksleven te kunnen hebben op den duur en vind ik het juist wel netjes dat hij hier in een vroeg stadium van de relatie mee aan komt, voordat er een hoop binding en verliefdheid en verdriet aan te pas komt om de relatie te stoppen.

Nu is hij vanaf het begin iig eerlijk en open hierover. Dat iemand daarom jou niet waard is zoals sommigen hier suggereren vind ik nogal ver gaan. Hij vertelt dit misschien vroeg, zodat ze weet waar ze mee te maken heeft en een keuze heeft: En dan is er de keuze van relatie opbreken vanwege dat het handiger is een relatie met een gelijkgestemde te hebben of de relatie voortzetten met toestemming dit gedeelte buiten de deur te mogen doen.

Dus in hoeverre het einde relatie betekent als TO hier niet aan meedoet, weten we hier niet. Ruimdenkend vind ik iets anders dan omwille van je partner meedoen aan iets waar je zelf afkerig van bent.

Trouwens, iemand die er niet zelf van kan genieten maar afkeer , is ook niet bevredigend en werkt op den duur ook niet, volgens mij. Dan kan je nog denken: Maar dit is van een andere orde, vind ik. Dus als dit topic echt is: Niet aan ons vragen, maar met hem overleggen en kijken wat jij zelf wel en niet over hebt voor deze man. Een open hart toont de weg naar een bezield leven.. Vooral als het zonder taal- en spelfouten is?

Ik zou iemand echt voor gek verklaren om dat te vragen, maar smaken verschillen. Ik zou er denk ik kokhalsneigingen van krijgen en daarbij heb ik ook nog eens chronische darmproblemen, nee bedankt! Ik zie echt niet in wat poep of pies met sex te maken heeft. Wordt er dus ook zeker niet geil van. Als ik een drol op straat zie liggen wordt ik er al haast onpasselijk van, laat staan dat ik me er mee in laat smeren oid Je laat toch ook niet over je heen kotsen?

OPENSTAANDE KUT LESBISCHE SEKS

LESBISCHE MEISJES HEBBEN SEX SHEMALE DATE NEDERLAND

Sm meesteres groningen vuist in je reet