Eerste keer hoerige kut

eerste keer hoerige kut

Ook ik was uitgenodigd voor het feest. Zou ik eindelijk die aannemers Frans en Jan leren kennen. En natuurlijk de drie Marokkaanse ondernemers die de garages in de onderbouw willen verbouwen. In het wijkgebouw is het gezellig druk. Op een gegeven moment trekt Elles me mee en stelt me voor eerst voor aan de drie Marokkaanse ondernemers. Moerat, Ibrahim en Achmed.

En even later aan Frans en Jan. Twee 60 tigers met een buik. Maar wel ad rem. Dus jij bent Bob de eigenaar van dit mooie wezen. Klopt helemaal, ik geniet er nog regelmatig van.

Elles heeft ons flink te pakken genomen, zei Jan met een knipoog. Ze is een handig onderhandelaar en we hebben intensief contact gehad over de verbouwing. Ja zei Frans terwijl hij Elles over haar rug streelt en ook kort over haar kontje. Ze weet ons mannen wel om haar duim te winden met haar mooie verschijning.

Moet je ook zien, zei Frans, hoe ze eruit ziet. Elles heeft hoge zwarte pumps aan. Van die prachtig zwart glanzende kousen en een korte strakke iets glimmende zwarte rok tot boven haar knieën.

Ze heeft een ruim zittende crème kleurige blouse aan en daardoorheen zag je het schijnsel van haar zwarte BH waarin haar mooi ronde borsten zitten opgesloten. Frans was duidelijk een bewonderaar van Elles geworden. Elles wat zou ik graag weten wat je nog allemaal meer of juist niet aanhebt?

De stemming werd al wat joliger en zwoeler. De aannemers Frans en Jan maakt het niks uit dat ik erbij sta. Nou heren leuk al die aandacht, dank je wel. En als je wilt weten wat ik zoal nog meer of juist niet aan heb dan moet je dat maar aan Bob vragen. Ik ga nu even weer naar wat andere gasten. Zeg Bob zei Jan. Niks om het een of ander maar dat wijf van jou weet wel hoe ze mannen moet ophitsen. Zoals ze eruit ziet en zoals ze loopt met die lange mooie benen en dat strakke lijf.

Ze vraagt om aandacht en ze krijgt aandacht. Volgens Frans en mij zou ze best een goeie beurt kunnen gebruiken? Het komt zomaar plompverloren uit de mond van Frans! Maar het klonk als muziek in mijn oren.

Dit was het moment om door te pakken en iets te gaan regelen. Fantaseren over hoe ze door anderen mannen gebruikt wordt. Als we daarover fantaseren wordt Elles bloedgeil. Ja die goeie beurt geef ik haar geregeld maar volgens mij zou ze wel eens wat verder willen gaan. Ik weet niet precies wat en hoe, maar jullie hebben volgens mij ook al iets met haar uitgespookt?

Ze heeft het nogal eens over jullie en hoe jullie omgaan met vrouwen. Elles heeft zelf veel praatjes, maar ze wordt al gauw opgewonden als mannen direct zijn. Zeker als het over sex gaat. Nou moet je horen Bob, Jan en ik komen wel eens bij Elles voor een behandeling in haar salon.

Ze doet dan flink haar best, ja dat wel. Brutaal vroeg Jan; Waar kan je haar goed mee opwarmen Bob? Volgens mij weten jullie dat al best wel. Die Elles van jou wordt helemaal geil van gore praat. Klopt Jan, daar krijgt ze behoorlijk de natte kriebels van. Kijken of we Elles nog een leuke avond kunnen bezorgen? Lijkt me een leuk idee. Ze heeft wel een verzetje verdient. En ik begrijp dat Frans en jij wel eens willen kijken tot hoe ver Elles wil gaan?

Nou mijn zegen hebben jullie. Maar ik wil er dan wel een paar opnames van maken, gewoon voor de leuk en de kick.

Bob je bent een geweldige kerel en je hebt een topwijf. Het liep al tegen 11 uur en het feest begint al af te lopen. Elles komt weer bij ons staan. Hebben de heren zich een beetje vermaakt? Jazeker Elles zei Jan en we hebben met Bob afgesproken dat we jouw in stad eens fijn gaan verwennen. Want dat heb je wel verdiend daar al jouw inspanningen voor dit project.

Hoezo bedoel je verwennen, vroeg Elles? Nou zei Frans we weten een leuke bar Sams. Je weet wel met die barman die jij zo leuk vindt? Ja, ja zei Elles en ik ben het onderwerp van plezier….? Frans; En je man Bob gaat mee, dus wat kan er gebeuren? Nou als het aan Bob ligt kan er van alles gebeuren volgens mij, zei Elles?

Kom op Elles, zei Frans, niet zo preuts. Dat ben je anders ook niet. Je hebt een verzetje verdiend en Jan en ik willen je eens flink verwennen. Terwijl hij dat zei ging hij recht tegenover Elles staan met zijn beide handen op haar taille.

Langzaam bewegen die handen naar haar onderrug en over haar strakke kontje. Nou Frans er zijn nog meer mensen hier…, niet doen hier. Frans; Goh ik voel niks anders dan een lekker bol kontje. En ik heb ook aan jouw Bob nog niet gevraagd wat je hieronder aan hebt.

Volgens mij Elles, heb je helemaal niks hieronder aan en loop je in je blote kut?! Goed geraden zei Elles. En nu komt mijn kontje er veel beter in uit. Je bent een heerlijk wijf Elles. Hoor ik nou wat soppen zei Jan plagend? Elles; Hou op Jan, straks horen anderen het hier ook en dat wil ik niet.

Jan; Ga dan mee dan naar de stad! Daar kent niemand ons en is het lekker anoniem. Zijn handen knepen zacht in haar kontje. Kom lekkere snol ik weet dat je dit wil. Elles bleef staan en aan haar ogen en de beweging van haar lijf zag ik dat ze nu echt een natte kut moest hebben. Misschien wilde ze wel nee zeggen maar de geilheid en de directheid van Frans en Jan hadden haar te pakken. En weet je Elles, wat Bob betreft is alles okay.

Hij neemt zelfs zijn camera mee om ons feestje vast te leggen. Is dat zo Bob? Ja schat, vanavond wordt jouw avond. Okay dan zei Elles. Gaan we weer met de Mercedes van Jan? Ja dat doen we. Maar dit keer rijdt mijn chauffeur, zei Jan. Hij zit al in de auto te wachten. En wij vieren kunnen makkelijk achterin. Kunnen wij wat drinken en we worden gehaald en gebracht. Een strak lang donker type, iets van een Marokkaan ofzo van een jaar of dertig deed de deur open en we stappen in.

Goh leuke chauffeur heb je Jan, zei Elles. Elles hij doet alles voor mij. Dus ook voor jou. Dat je het maar weet! Jan en Frans zitten links en rechts van Elles.

Ik zit op de bank tegenover hen. De auto van Jan was een hele grote Mercedes. Jan had goeie zaken gedaan, dat was wel duidelijk. Jan legde zijn hand op de knie van Elles. En langzaam begint hij haar te strelen. Doe je dat wel vaker Elles?

Ja hoor niemand die toch weet dat ik geen slip aan heb. De hand van Jan zit nu een stuk hoger en komt bij de rand van haar nylonkousen. Verdomme Elles wat heb je mooie benen. En je bent nog een geile snol ook. Nou meneer de zakenman je hebt wel lekkere praatjes. Ja Elles, viel Frans hem bij, maar praatjes vullen geen gaatjes. De hand van Frans, die aan de andere kant naast haar zit, schuift nu ook over haar andere been naar boven. Ik zie hoe zijn hand onder haar strakke rok tussen haar benen omhoog naar haar kut bewegen.

Frans; Ik wil die geile kut van je voelen. Dus jullie twee gaan mij verwennen. Jan; Ik dacht het wel zeiknat, he Elles. Jessus Jan ze heeft een mooie gladde kut. Die Bob van jouw heeft gewoon een geil hoertje getrouwd die wij vanavond eens lekker gaan palen.

Jan duwt de rok van Elles naar boven. Haar mooie lange benen in de gladde glimmende kousen zijn nu helemaal zichtbaar. Haar gladgeschoren kut glinstert. Jan; Verdomme Frans moet je kijken wat een klassekut dat wijf heeft. Elles; He he heren ik zou verwend worden. Dus doe effe je best. Lekkere dikbuikjes van me. Lik dat lekkere kutje van me eens. Als jullie net zo lekker kunnen likken als dat jullie praatjes hebben wil ik dat wel eens beleven.

Jan trekt Elles naar zich en doet haar benen uit elkaar. Haar bovenlijf laat ze op de schoot van Frans vallen. Frans begint haar blouse los te maken en Jan duikt tussen haar benen. Elles; Ooh jaa goed zo Jan dat wil ik. Ik hoor Jan slurpen en likken aan de kut van Elles. Haar onderlijf lag te kronkelen onder zijn strakke gelik. Haar klitje wordt zichtbaar. Frans; Jouw snol lust er wel pap van Bob. We zullen haar eens lekker uitwonen vanavond. Ik; Leven jullie jezelf maar eens lekker uit op die hoerige kut van Elles.

Het wordt tijd dat ze eens flink genaaid gaat worden. Geile teef, zeg ik. Je vindt het zelf leuk om je sexy te kleden en je door andere kerels bij wijze van spreken met hun ogen te laten uitkleden. Ja Elles zei Frans. Je vraagt er wel om hè.

Elles; Ik heb er helemaal niet omgevraagd. Jullie begonnen met steeds aan me zitten. Frans; En jij zei steeds nee.? Geile teef je bent zo loops als hond. Je wil niks liever dan gepakt worden. Elles; Ooh ooh Jan ja ooh wat lekker. De tong van Jan maakte Elles gek. Laat mij eens Jan zei Frans.

Elles werd omgedraaid en Frans begint met zijn vingers de kut van Elles te bewerken. Met zijn andere hand speelde hij met haar klit. Frans; Lekker he Elles die grote handen van een ex-bouwvakker.

Elles; Mm jaa ooh, toe maar pak mijn kut. Gotverdomme wat kun je dat lekker. Ooh Frans maak me klaar met die grote geile handen van je. Jaa pak mijn klit. Ooh speel met me. Frans; Geile stoepslet, snol die je bent. Je bent nog geiler dan een loopse teef. Elles wordt overeind geholpen.

Elles; Ooh Frans je hebt me niet klaargemaakt. Ooh ik ben zo geil. Elles tongt Frans vol op zijn mond. Mijn geile Elles die zich door twee dikbuikige zakenlui van in de 60 als een hoer laat behandelen.

Hoi Luuk riep Jan tegen de barman. Is er nog plek? Elles loopt ondertussen naar het toilet om zich weer wat op te tutten. Luuk wijst ons naar een wat afgeschermde hoek. Elles komt er ook bij zitten. Zo zei Luuk, is jullie vergaderhoer ook weer van de partij? Toch een beetje verrast kijk ik naar Luuk?

Jan; Ja Luuk we gaan haar vanavond eens een goeie beurt geven. Ik ben gaan zitten en begin met filmen. Sams is een donkere bar met een aantal enigszins afgeschermde hoeken.

Er draait zwoele loungemuziek en een aantal mensen schuifelen op een kleine dansvloer. Donkere zwarte balken en een schemerige verlichting. Gelukkig heb ik een dure videocamera die met weinig icht nog goed zijn werk doet.

Leek; Zo gaan we ook plaatjes schieten? Ja leuk voor later en voor het WWW. Jan; Zeg Elles weet je wel dat Luuk regionaal kampioen vrouwen laten spuiten is? Elles, Nou nee dat wist ik niet, maar hoezo? Jan; Nou Luuk kan binnen 5 minuten elke vrouw laten spuiten, toch Luuk? Frans; Luuk ga eerst eens wat drankjes voor ons halen. Dan warmen wij Elles wat voor je op.

Kom eens hier voor me staan Elles, vraagt Jan. Elles gaat op haar hoge pumps voor hem staan. Jan glijdt met zijn handen over haar rug naar haar kont.

Geile hoer Elles, je bent een geile hoer. Doe je benen eens iets uit elkaar. Elles doet gehoorzaam haar benen van elkaar. Jan; Daar hou ik nou van. Jan glijdt langs haar mooie glanzend zwarte kousen met zijn handen naar boven.

Twee vinger verdwijnen in haar kut. Hij begint te pompen. Jan; Lekker he Elles die Luuk. Geloof je echt dat hij jouw kan laten spuiten? Elles; Mmm jaa nee ooh weet ik niet? Jan; Je bent botergeil lekker wijf. Luuk komt eraan lopen met de drankjes. Jan; Luuk pak die teef eens stevig beet. Laat haar eens spuiten. Luuk loopt lachend op Elles toe. Luuk; Kom hier hete stoephoer. Daar hou je van hè die gore praat.

Lekker jezelf door die dikke gasten laten pakken hè. Zijn handen dwalen over het gewillige lijf van Elles. Zijn mond zoekt de mond van Elles die zijn tong hartelijk verwelkomt. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou.

In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen.

Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren. Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten.

Bij de afbeeldingen die op de site geplaatst worden door onze bezoekers kunnen cookies geplaatst worden door de gebruiker zelf, danwel door de gebruikte hostingprovider. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt om het bereik van de afbeeldingen te meten. Deze advertentienetwerken verkopen ook advertentieruimte aan andere partijen. Welke partij gebruikt wordt kan per advertentie verschillen. De adverteerders plaatsen cookies om onder meer het bereik te meten.

Deze cookies worden niet door FOK! Met deze social media knoppen kunnen gebruikers onze inhoud delen op de bekende Sociale netwerken.

Kut Neuken. deze video ' s zijn de vintage seks je ouders keek. de vrouwen zijn behaard, de seks is natuurlijk, en de seks is geweldig. vintage sex Geile Tiener Paar Eerste Keer Kut Neuken Hoerig teefje krijgt haar strakke kutje geneukt. later voel ik haar al verkrampen en gillend komt ze een eerste keer klaar - JA in haar verdomt geile natt hoerige ekronshage.eu is het genoeg geweest voor mijn lul. Lekker geil sletje laat eerst haar natte kut oprekken om daarna gefist te worden bekijk deze porno film nu.

Eerste keer hoerige kut

2 feb M'n jurkje is dan echt heel erg kort: net onder m'n hoerige natte kut. Dan ga ik lekker zo aan het werk, terwijl al die geile mannen naar me. Ze zit goed voorover gebukt en krijgt zijn harde pik diep in haar hoerige kut geduwd. Deze blonde schone is die dag Annas eerste keer gefilmd tijdens sex. Lekker geil sletje laat eerst haar natte kut oprekken om daarna gefist te worden bekijk deze porno film nu.

Eerste keer hoerige kut

Sensuele massage arnhem geile meid komt klaar