Extreem lange lul tieten kneden

extreem lange lul tieten kneden

. Grote kut vingeren prive ontvangst zwanger

2 lullen in 1 kut lekker oud kutje

Neuken in mond sex dates

: Extreem lange lul tieten kneden

STEL ZOEKT SEX SEX IN SPIJKENISSE Aan mijn andere kant is Anja ook onrustig geworden en likt ze nog maar sporadisch aan mijn kleine harde tietknopjes. Ik bevestig dit en ze laat me binnen, waarna ze de deur weer zorgvuldig afsluit. Als de koffie op is neemt Dr. Ze voelde de tong van haar dochter verder haar spleet indringen wat haar een ongekend gevoel gaf. Al vlug werd haar kutje vochtig en zijn vinger verdween haar spleet in.
Extreem lange lul tieten kneden Sexafspraak eindhoven gratis seks tilburg
Extreem lange lul tieten kneden 213
Spuitende oma transseksueel zoekt man 391
Extreem lange lul tieten kneden Lesbische meiden beffen keldersex

Mama en Jennifer zijn allebei reeds bloot en ik zie dat Jennifer inderdaad een paar fantastisch grote borsten heeft met erg lange tepels. Anja is ondertussen begonnen om mijn borstjes te strelen. Ik voel mijn geilheid toenemen onder haar strelende handen. Ze schijnt precies te weten wat ik lekker vind, want zacht kneden haar vingers het vlees van mijn borstjes en even later plukken haar vingers lekker aan mijn opstijvende tepeltjes.

Ik kijk Anja met geloken ogen aan en kennelijk ziet ze wat in mijn ogen want ze fluistert ik mijn oor tussen twee geile likjes door “kleed me maar uit lieve Corrie”. Terwijl Anja doorgaat met het kneden van mijn borstjes en het steeds verder uitrekken van mijn tepeltjes schuif ik haar operatiekiel omhoog en gooi die opzij. Als ze mijn tepeltjes tot aan de pijngrens uitrekt kijk ik naar haar volle borsten, die niet erg groot zijn, maar wel gekroond worden met twee dik opgezwollen tepelhoven met daar weer bovenop dikke en extreem lange tepels.

Zacht leg ik mijn hand op een van haar borsten die lekker strak en vol aanvoelt. Ook kan ik het niet laten om ook even aan een van haar tepels te trekken.

Zo staan we een klein poosje aan elkaars tepels te trekken en ik voel mijn geilheid nog verder toenemen omdat Anja steeds weer de pijngrens van het uitrekken van mijn tepeltjes weet te vinden. Ook haar tepels zijn onder mijn kwellende vingers uitgegroeid tot twee strak vooruit priemende tepels van wel 4 cm lang en zo dik als mijn pink.

Ze voelen lekker heet aan en ik merk dat Anja ook onrustig staat te draaien. Ik laat mijn rechterhand even later strelend via haar buik naar het koordje van haar operatiebroek gaan en trek het los waarna hij spontaan naar beneden zakt en Anja er even later uitstapt. Ze is nu helemaal naakt en plukt aan mijn slipje.

Omdat het kruisje helemaal nat is geworden van ons gegeil moet ik Anja wat helpen om hem uit te krijgen door mijn benen stevig uit elkaar te doen. Ik voel hoe het dunne kruisje losgeweekt wordt van mijn kwijlende poesje als hij eindelijk naar beneden glijdt. Het lauwwarme kunstleer onder mijn billen voelt lekker aan en al snel lig ik lekker ontspannen in de stoel. Het voelt niet echt oncomfortabel aan zo te liggen en ik geef me over aan Anja die nu zachtjes met een wijsvinger over mijn kutlipjes aait.

Theo en mama komen nu naar me toe en ik zie dat Theo door mama aan zijn lul naar mij toe geleid wordt. John en Jennifer ook bij ons staan. John staat bij mijn rechterheup en kijkt naar mijn dikke bolle kutje. Even later wrijft hij zacht en sensueel over mijn lipjes en meldt aan Anja, “ze heeft een lekker bol kutje, dat goed ontwikkeld is – haar buikje is rond en strak – ze heeft lekkere dikke schaamlippen, die iets te groot zijn, maar dat is niet erg.

Eennn… ze heeft een mooi kietelaartje” zegt hij terwijl zijn vingers de top van mijn klitje ontbloot. Hij verplaatst zijn aandacht naar mijn borstjes en hij voelt aan mijn stijve tepeltjes, die rood zijn van de behandeling van Anja. Jennifer streelt mijn borstjes met haar prachtige slanke zwarte vingers en zegt even later “ik denk B, dokter”. Jennifer geeft hem die, nadat ze hem met een soort zalf heeft ingesmeerd. John, “dan glijdt hij beter naar binnen”.

Even later voel ik hoe Jennifer met haar lekkere warme zwarte vingers mijn kutje voorzichtig opentrekt en zie ik dat Dr. John heel voorzichtig de eendenbektang in mij schuift en hem vervolgens opendraait. Hierna schijnt hij er met een lichtje in terwijl hij aandachtig kijkt. Ik weet dat Anja dat allemaal noteert. Met de tang nog in mijn poesje beginnen zijn vingers mijn naar buiten gekomen clitorisje te strelen en duwt daarbij het kapje omhoog.

Ik vind dit een verschikkelijk lekker gevoel en moet daarom plotseling hijgend ademhalen. John “het is heel normaal dat je lekkere gevoelens krijg als ik je klitje aanraak. Geniet er maar gewoon van, dat is het beste”. Ondertussen streelt Jennifer opnieuw mijn tietjes en kneed ze zacht. John heeft de eendenbek ondertussen uit mijn kutje gehaald en een paar plastic handschoenen aangetrokken. Hij smeert wat van dezelfde zalf aan de wijsvinger van zijn rechterhand en wrijft er vervolgens mee over mijn kontgaatje.

Ook dit is geen onprettig gevoel. John en drukt zijn wijsvinger helemaal in mijn poepertje. Als zijn ademhaling wat hortend wordt kijk ik hem verbaasd aan en zie dat Jennifer aan zijn grote pik staat te trekken. John even later terwijl hij met Jennifer uit mijn beeld verdwijnt. Al die tijd hebben mama en Theo naast me gestaan bij mijn linker heup, al die tijd dat Dr. John met mij bezig was hebben ze niet bewogen, alleen mama, die permanent bezig is om Theo’s lange slanke lul te strelen.

Als ik met wat meer aandacht opzij kijk zie ik dat mama zachtjes aan de pik van Theo staat te trekken. Theo richt op operatielamp op mijn opengesperde trutje terwijl mama nog eens stevig aan zijn erg lange maar dunne piemel trekt. Ik kijk gefascineerd naar de mooie slanke piemel en voel me steeds geiler worden. Ik merk dat ik spontaan begin te kreunen. Dit komt deels door het binnendringen van Theo’s pik, die best lekker aanvoelt en anderzijds is mama bezig om mijn opstandige klitje te strelen, waardoor deze nog verder naar buiten geglipt komt.

Ik geniet van de hitte van Theo’s pik die met enige kracht en constante druk mijn poesje verovert en mijn buikje lekker opvult. Gelukkig staat de rugleuning van de stoel zo afgesteld dat ik op de momenten dat ik niet met de ogen dicht geniet, kan zien wat er tussen mijn benen gebeurt.

Ik slaak een kort gilletje als ik voel hoe de harde penis van Theo me begint te neuken en op de momenten dat hij zijn piemel terugtrekt trekt mama met steeds meer kracht aan mijn klitje, zodat het net voelt of deze steeds verder uitgerekt wordt.

Als Theo vervolgens met een wat forsere stoot mijn kutje binnendringt slaak ik opnieuw een korte gil als ik voel hoe de hete top van zijn pik tegen mijn baarmoedermond stuit. Theo trekt nu zijn pik uit mijn kwijlende kutje en ondertussen komt Anja met een soort meetlatje aangelopen. Ik kreun van frustratie dat mijn poesje nu weer helemaal alleen is en gelijktijdig hoor ik Anja zeggen “mooi resultaat Theo bijna 21 centimeter’. John zeggen terwijl hij samen met Jennifer bij de stoel komt staan, “ik ben nog niet zover en Jennifer masseert erg lekker”.

Gelukkig dringt Theo’s pik enkele tellen later weer mijn kutje binnen en begint me nu lekker te neuken. Ook mama ontfermt zich weer over mijn klitje, zodat die opnieuw lekker geil gemaakt wordt. John en Jennifer staan naast me en Dr.

John vraagt Jennifer om mijn hand om zijn pik te leggen. Enkele tellen latger voel ik een zeer dikke en lange pik in mijn hand en met enige schrik kijk ik naar het apparaat dat ik in handen gekregen heb.

John en hij beweegt zelf zijn pik in mijn hand door rustige neukbewegingen met zijn heupen te maken. Ik word weer overmand door mijn eigen geilheid nu Theo mij neukt, mama mijn klitje aan het pesten is, Jennifer aan mijn stijve tepeltjes staat te melken en in John’s dikke pik in mijn ene hand heb en Anja mijn linkerhand over haar kutheuveltje wrijft.

Ik voel de pik van Dr. John groter en stijver worden in mijn hand terwijl ik hem nu geheel vrijwillig aan het aftrekken ben. John op een bepaald moment vragen. Al snel wordt Theo’s plaats ingenomen door Dr. John en voel ik hoe mijn kutlipjes uit elkaar getrokken worden en de zachte warmte van de gigantische pik van Dr. John mijn opening streelt. Anja plaagt enkele minuten mijn steeds gulziger wordende poesje terwijl zij en Jennifer mijn dik opgezwollen kutlipjes zo ver mogelijk uit elkaar trekken.

Ondertussen trekken de vrije handen van de beide verpleegsters lekker sensueel aan mijn keihard staande tepeltjes. En het duurt niet lang of ik kreun van geil verlangen en hoop dat Dr. John die dikke worst maar gauw in mijn kleine kutje steekt. Na nog enkele minuten plagen en steeds harder gekreun van mijn kant zie ik dat Anja Dr. John aankijkt en als hij bevestigend knikt voel ik hoe ze de dikke vette top van zijn eikel voor mijn kleine kutmondje zet en voel ik hoe die dikke top mijn kanaaltje zacht binnendringt en mij als het ware opensplijt.

Ik sta versteld van het feit dat ik deze indringer zonder noemenswaardige pijn verwelkom. Ik voel hoe de dikke lul steeds dieper in mijn kanaaltje doordringt en mijn onderbuikje steeds verder vult. Het is eigenlijk best een lekker gevoel zo’n lekkere dikke indringer. Ook Jennifer en Anja laten zich niet onbetuigd en de een speelt met mijn erg gevoelige klitje terwijl de ander mijn beide tepeltjes onder handen neemt.

Ik voel en zie dat Jennifer nu fanatiek met mijn tepeltjes bezig is; ze kneedt mijn kleine borsten en knijpt mijn tepeltjes tot aan de pijngrens. Eigenlijk ben ik verbaasd van mezelf dat ik het lekker vind zoals ze mijn tietjes masseert.

Anja speelt ondertussen met mijn klitje en haar behandeling is erg plezierig. Ook mijn klitje wordt door haar tot aan bijna de pijngrens uitgerekt. John al bijna 10 centimeter bij me binnengedrongen en al neukend boort hij mijn kleine kutje verder open. Als ik enkele hitsige kreunen uit de richting van de bank hoor komen kijk ik snel even die kant uit en zie dat mama op knieën en ellebogen op de bank zit en dat Theo die lange lul van hem tussen haar billen stopt.

Aan het enthousiaste gekreun te horen meen ik te kunnen begrijpen dat Theo mamma lekker in haar kontje aan het neuken is. Ik voel me steeds geiler worden en op de een of andere manier ook lekker ontspannen en als ik Dr.

John aankijk zie ik een fijne glimlach op zijn gezicht terwijl zijn enorme lul stukje bij beetje mijn tienerkutje verovert. Ik heb zelfs de moet om aan Anja en Jennifer te vragen waarom zij mijn tepeltjes en mijn klitje zo fanatiek kneden. Ze kijken beide naar Dr. John en deze antwoord “Corrie, misschien weet je het, misschien ook niet maar geilheid en pijn liggen heel dicht naast elkaar.

Wat Jennifer en Anja uittesten is deze gevoeligheid van jouw lijf en zo te zien vind je de behandeling van beide dames best lekker want ik voel je lekkere kutje steeds natter worden”. John, “het is een van de afspraken die we maken als we, als team, een nieuw lid onderzoeken”. Ik knik bevestigend, want het maakt me wel duidelijk waarom Anja en Jennifer me zo behandelen.

John lachend, “het wordt tijd dat je de handen uitsteekt en eens lekker tussen de dijen van Anja en Jennifer gaat voelen”. Dat had ik al een tijdje willen doen, maar enerzijds de spanning van het binnendringen van John’s enorme pik en anderzijds mijn onzekerheid over wat er nog meer staat te gebeuren heeft me tot op dit moment weerhouden om deze gedachte om te zetten in daden.

Ik ga meteen aan de slag en steek mijn handen uit. Onmiddellijk is er contact met de beide dames. Mijn linkerhand rust op het zachte buikje van Anja en mijn rechterhand landt tussen de dijen van Jennifer, die me onmiddellijk helpt door haar benen wat uit elkaar te zetten, zodat mijn hand omhoog kan tasten.

Ondertussen heeft Anja zich over me gebogen voor een tongzoen en als ze de kus verbreekt mompelt ze dat ik haar lekkende kut moet zoeken en er lekker stevig mee moet spelen. Als Anja haar aandacht weer op mijn clitoris richt voel ik dat Dr. John bijna het diepste punt van mijn ver uitgerekte poesje heeft bereikt en als hij de volgende neukstoot maakt kreun ik eerst van schrik en vervolgens van geile lust. Mijn hele kutje is gevuld met dik stevig lulvlees.

John merkt het en zegt, “gefeliciteerd meisje, je hele poesje is nu gevuld met mijn lekkere dikke lul, nu ga ik je een beetje neuken om te kijken wat je ervan vind”.

Natuurlijk voel ik onmiddellijk hoe zijn zware piemel uit en in mijn lekkende tienerkutje begint te schuiven. Ik word heerlijk opgewonden en kreun steeds vaker van geile lust. Mijn handen leiden ondertussen een eigen bestaan en tasten de kutten van beide vrouwen af.

Met mijn linkerhand heb ik een zeer natte poes ontdekt die voorzien is van een dubbel stel lange dikke en dik opgezwollen schaamlippen, die ik allemaal een behoorlijk stuk uit kan rekken. Met mijn rechterhand voel ik een lekkere bolle kut die voorzien is van kort zeer stug schaamhaar, echt Surinaams in mijn beleving, welke uitnodigt tot stevig kneden, wat ik ondertussen doe.

Hierbij voel ik dat de vaginale opening lekker soppig is van het geil dat Jennifer produceert. Na een klein poosje vingeren waarbij ik ondertussen vier vingers bij haar naar binnen heb gewerkt, merk ik dat de schaamlippen van Jennifer als twee kussentjes rond mijn hand zijn gaan staan.

Ik ben benieuwt hoe dat eruit ziet en ik tot mijn verbazing dat Jennifers schaamlippen heel klein, maar erg opgezwollen zijn. Ik besluit om haar te vragen hoe dat het gekomen is. Jennifer vertelt me dat ze haar schaamlippen cosmetisch heeft laten verkleinen omdat ze als jong meisje in Suriname een hele tijd met gewichtjes aan haar schaamlippen heeft gelopen, waardoor deze erg lang waren geworden.

Ook vertelt ze dat ze na de cosmetische behandeling het restant van haar lippen met siliconen op heeft laten spuiten, zodat haar ingang lekker stevig rond een pik geklemd kan worden. Ook zie ik dat ze een erg lange en dikke clitoris heeft die ferm naar voren steekt. Ook die moet ik natuurlijk aanraken en Jennifer vraagt me om er eens stevig in te knijpen. Na enige aarzeling doe ik dat en merk dat Jennifer er nog geiler onder wordt want ook zij staat nu vaak wellustig te kreunen.

John nog steeds bezig om mijn tienerkutje lekker stevig te neuken en ik voel dat ik hem steeds meer ruimte geef om mij te verwennen. Het gevolg is natuurlijk dat hij nog steviger op mij inbeukt en telkens de mond van mijn baarmoeder raakt.

De pijn die dat de eerste keer deed is allang weg en ik geniet met volle teugen van zijn stoten. Aan de andere kant mishandelt mijn linkerhand nog steeds de stevige kut met de lange kutlellen van Anja. Maar ik heb daar versterking gekregen want mama is kennelijk klaar met Theo en zij staat nu achter Anja en speelt met een hand met de borsten van Anja terwijl haar andere hand mij helpt om de lange dikopgezwollen lippen nog verder uit te rekken.

Ondertussen is Anja nog steeds bezig met het zacht pijnigen van mijn klitje en de combinatie van de steeds heftiger wordende stoten van John in combinatie met de pijn in mijn klitje van Anja brengt me aan de rand van een orgasme. John heeft dit in de gaten en belooft me dat hij mij nu klaar zal neuken, waarna Theo de gelegenheid zal krijgen om het onderzoek af te ronden. Direct verhoogt hij zijn neuktempo en als Anja ook nog een keer stevig in mijn klitje knijpt kom ik gillend klaar.

John blijft lekker doorneuken en al snel ben ik op weg naar een tweede orgasme. Hij weet precies hoe hij die lekkere grootte lul moet gebruiken om mij geil te houden en me opnieuw naar de top van een orgasme te brengen. Vooral als Anja en Jennifer hem beginnen aan te vuren door hem geil te vertellen dat mijn tepeltjes steenhard zijn en dat mijn klitje ook moddervet van het geil tegen haar vingers aan klopt.

En als mama hem tenslotte vertelt dat hij haar mooie jonge tienerdochter fijn aan het onderzoeken en neuken is kan ik het niet meer houden en kom ik voor de tweede keer klaar. Als ik ook dat overwonnen heb trekt hij zijn lul met een felle ruk uit mijn kwijlende kutje en moet ik bijna huilen van ellende. Echter voor ik de tijd heb om deze reactie uit te spreken voel ik dat er opnieuw een pik in mijn kutje gestoken wordt en deze keer is de lange dunne pik van Theo.

Daar ik nog steeds drijfnat ben glibbert hij zonder enige belemmering diep naar binnen en begint hij me direct lekker stevig te neuken. Wat ik eerder nog niet bemerkt had is dat Theo zijn lul extra bewegingen kan laten maken, waardoor de top van zijn pik me op een heleboel plaatsjes in mijn vagina raakt en daardoor blijf ik lekker geil en geniet ik van zijn pik.

John is ondertussen achter Jennifer gaan staan en voel ik hoe hij met zijn enorm zware piemel zachtjes tegen mijn hand slaat, die nog steeds bezig is om Jennifers lekkere dik opgespoten kutlippen te masseren. Ik weet wat me te doen staat en zo goed en kwaad als dat met een hand gaat spreid ik Jennifers dikke kutlippen, waarna Dr. John zijn dikke worst in twee of drie stoten diep in haar kutje stoot.

Jennifer kreunt “oh John kom lekker diep in me, laat mijn dikke zwarte kut maar genieten” van geil genoegen bij deze penetratie. Mama staat nog steeds geil tegen Anja op te rijden en kneed haar dikke lange tepels terwijl ze nu Theo aanmoedigt om mij diep te neuken. Ze had altijd een diep decolleté en als ze thuis rondliep had ze geen bh aan en droeg ze het liefst strakke truitjes. Het gebeurde meerdere malen op een dag dat hij zich moest haasten naar de logeerkamer om iets aan zijn keiharde pik te doen.

Hij was nu bijna twintig en druk aan het studeren, maar voor zijn tante maakte hij graag tijd vrij. Ze was alweer een hele tijd vrijgezel en vastbesloten dat te blijven.

Af en toe ging ze wel eens op een date, omdat ze weer eens seks wilde hebben, maar meestal voldeden haar one-night-stands niet aan haar verwachtingen. In bed waren ze vaak heel enthousiast, maar misten ze de ervaring om een rijpe vrouw naar een hoogtepunt te brengen. Jolanda, de knappe tante, besloot dat het anders moest. Ze ging het dichter bij huis zoeken en ze zou zelf voor de opleiding zorgen. De reden dat Joost een telefoontje kreeg of hij haar graag wilde helpen met wat klussen in en om het huis.

Ze had via haar zus gehoord dat hij twee weken vakantie had en hij vond het geen enkel probleem om die dagen bij zijn tante door te brengen. De klusjes die moesten gebeuren had hij binnen twee dagen af en hij verheugde zich al op de rest zijn vakantie.

Jolanda droeg nog steeds geen bh in huis en het leek wel alsof ze nog uitdagender gekleed was. Dat was onderdeel van haar plan en het deed haar goed dat ze nog steeds effect had op haar neef. Als ze expres bukte, zodat hij haar tieten goed kon zien, kon ze er zeker van zijn dat hij vijf minuten later even naar de logeerkamer ging om achter zijn computer te zitten. Ze had al door het deurgat gekeken en kreeg een kletsnatte kut toen ze haar neef zag masturberen. Hij had zijn ogen dicht en ze meende zelfs dat hij haar naam een paar keer noemde tijdens het aftrekken.

Daar raakte ze dusdanig opgewonden van dat ze zichzelf opsloot in haar slaapkamer, haar dildo tevoorschijn haalde en zichzelf goed neukte. Ze maakte er een showtje van, want ze wist bijna zeker dat haar neef door het sleutelgat aan het kijken was.

De dag erop had ze de slaapkamerdeur niet op slot gedaan en op een kiertje opengelaten. Jolanda deed alsof ze niets zag, maar ze werd nog geiler toen ze zag dat de deur langzaam een stukje verder openging en haar neef gebiologeerd naar haar aan het kijken was.

Hij had zijn lul uit zijn broek gehaald en was zichzelf aan het aftrekken terwijl zij met haar dildo aan de gang was.

Het liefst had ze hem geroepen en gezegd dat hij haar hard moest komen neuken, maar dat zou haar plan in de war schoppen. Ze was nogal punctueel en een plan is een plan. Die nacht stond ze even voor middernacht op en trok sexy lingerie aan. Joost was al vroeg naar bed gegaan en hij lag in een diepe slaap, te dromen over seks met zijn tante. Die had de deur van de logeerkamer zachtjes opengedaan en was naar het bed gelopen. Ze zag de bolling in de dekens op de plek waar ze inschatte dat zijn pik zou zijn en ze moest zich inhouden om de dekens niet van hem af te treken en hem geil te gaan pijpen.

Ze zei dat ze de afgelopen dagen moeilijk in slaap kon komen en ze was ervan overtuigd dat als er iemand naast haar lag het beter zou gaan. Ze had geen enkele intentie om te gaan slapen, maar ze wilde haar verhaal wel een beetje kloppend houden.

Ze vroeg of Joost het erg vond als ze naakt naast hem kwam liggen en zonder op antwoord te wachten, trok ze haar sexy bodysuit naar beneden en kwamen haar magnifieke grote borsten tevoorschijn. Ze zag aan zijn gezicht dat haar memmen het gewenste effect op hem hadden en ze ging tot actie over.

Ze trok de dekens van hem af en ging met haar hoofd naar zijn pik toe. De vraag was volledig retorisch, want ze wachtte niet eens op antwoord maar nam zijn grote pik in haar mond. Ze was zelf zo geil als een pak boter, want deze seks was extra opwindend omdat het met haar neef was.

De taboe van incest wond haar vreselijk op en dat niet alleen, ze was ook zeer content met de grote pik van haar neef. Het merendeel van de vrouwen vertelde altijd dat de lengte van hun pik ze niet uitmaakt, maar dat waren naar haar idee vrouwen die nog nooit een keiharde hele grote pik in hun kutje gevoeld hadden.

Joost lag te genieten van het pijpen, en hij zou het helemaal niet erg hebben gevonden als hij in haar mond zou klaarkomen. Hij wist nog niet dat hij zich daar geen zorgen over hoefde te maken, want zijn tante had zich voorgenomen, als haar plannetje lukte, om hem elke ochtend wakker te pijpen.

Dat was echter van later belang, nu wilde Jolanda een pik in zich voelen. Ze trok haar onderbroekje uit en liet zich over de grote pik van Joost zakken. Ze bleef even stil zitten om ervan te genieten dat ze helemaal gevuld was en begon hem toen langzaam te berijden.

Niet alleen Joost was in een seksuele extase terechtgekomen door de onverwachte seks met zijn knappe tante, Jolanda zelf kreeg haar eerste orgasme al toen ze hem net een paar minuten aan het berijden was.