Geile gayboys sex met vreemde voorwerpen

geile gayboys sex met vreemde voorwerpen

Ik weet van het TikiBad, maar dat is dacht ik ook over. Ik ging vaak naar Egmond aan Zee, daar was ook zoiets, met sauna, golfslagbad, glijbanen, en een mogelijkheid om van binnen naar buiten te zwemmen.

En ook nog een apart bad om baantjes te trekken. Heerlijk om een vrijdagavond lang te relaxen. Je kon bijna elke dag wel ergens een uurtje bloot zwemmen.

Daar moet je nu om komen In de 'provincie' is ook bijna niks meer te vinden, tenzij op hele rare uren in Verweggistan. Re fifteen shades of questions: Ik vind het sowieso heel leuk om te lezen. Ik krijg het nog druk Ik hoor wel wat je leuk lijkt. Ik heb er een voor m'n vriendje gekocht, dat staat heel stoer als hij helemaal gladgeschoren is. Het is een gladde edelstalen ring, die dus helemaal achteraan zit, zodat je hem ook kunt dragen onder je jeans. Maar voor mij wordt dat niks, omdat de maximale maat 55mm is, en ik daar op ~70mm uitkom.

Gemeten met een polsbandje van 21,5cm lengte, wat echt super strak zat. Ik had er ook wel een gewild. Vóór je ballen vind ik weer niks, dan wordt het net zo'n hulpstuk, daar heb ik niks mee. Maar ik ben dus sowieso wel wat dunner dan jij, want ik heb op de dikste plek gemeten.

Ik weet niet waar jij meet, maar dat zal allicht ook schelen denk ik. Ik kan helaas niet uitgebreid m'n pik gaan zitten meten waar ik nu ben, haha. Nu had ik blijkbaar echt te lang naar hem gestaard, want hij vroeg met vriendelijke en beschaafde stem: Ik hoopte dat de zon m'n rooie kop een beetje camoufleerde. Het was duidelijk een retorische vraag, dus ik besefte dat een inhoudelijk antwoord hopeloos dom zou zijn.

Op hetzelfde moment hoorde ik mezelf brutaal terug kaatsen: Het klonk bijdehanter dan bedoeld, en was eruit voor ik het besefte. Zoiets zeg je toch niet tegen een heer van stand? Eerst staren, en dan nog brutaal doen ook. Veel erger kon het niet worden dacht ik. Op dat moment begon m'n vriendin subtiel met m'n tepels te spelen. Haar handen lagen ogenschijnlijk gewoon op m'n borstkas, en ze was zo geraffineerd dat een willekeurige buitenstaander het niet zou merken, maar ik wist direct waar ze mee bezig was en wat dat tot gevolg zou hebben.

Ik probeerde iets rechter op te gaan zitten, maar ze trok me terug en zei quasi liefjes "niet weggaan schatje, we zitten net zo lekker, chill eens een beetje". Het feit dat ze me tegenhield én ik m'n erectie al voelde groeien verhoogde de spanning alleen maar. Ik wist wat het eindresultaat zou zijn, en zij ook. Het voelde alsof ze me opzettelijk op een presenteerblaadje aanbood aan hem, wat me ineens vreselijk opwond.

Maar ik schaamde me ook, dus ik deed m'n knieën bij elkaar, in een bij voorbaat vruchteloze poging om m'n erectie te verbergen. De heer van stand duwde met zijn chique wandelstok zachtjes mijn knieën uit elkaar. Ik was stomverbaasd, maar begreep direct wat hij wilde. Ik legde m'n benen weer lichtjes gespreid op de grond, precies zoals ze daarvoor ook gelegen hadden, en keek naar m'n snel groeiende pik.

Ik durfde hem niet aan te kijken. Ik werd nog roder. M'n vriendin zei bijdehand "dat zeg ik nou ook altijd". De man ging er niet op in, maar zei resoluut "Ik weet precies waar jij mee bezig bent, jongedame, mij houdt niemand voor de gek.

Ik ben je dankbaar voor het geboden uitzicht, maar je zit zelf maar een beetje achter je vriendje verstopt. Kom kom, vertoon jezelf eens even". Ik grinnikte, en gaf haar een duw, waardoor ze achter me vandaan rolde. Ze stond op, veegde het zand van zich af en noemde haar voornaam.

De man deed hetzelfde, en bekeek haar nu even van top tot teen. Jullie zijn een heel leuk stel samen". Hij nam z'n hoed af en zei met een knipoog "ik denk dat ik hier vaker een avondwandeling ga maken, fijne avond nog".

We groetten terug en keken elkaar verbaasd aan. Ik gaf haar een zachte stomp op haar schouder en zei "trut". We schoten allebei in de lach. Ik duwde haar op haar rug met haar armen omhoog, om weer even te laten zien wie de baas is. Liefst had ik haar op dat moment gewoon genomen, maar ik moest me helaas bedwingen omdat er nog vrij veel mensen waren.

Later die avond heb ik haar een beurt gegeven waar ze het nog weken over had. De mysterieuze heer hebben we helaas nooit meer gezien. Ik wel vaker aanspraak en bekijks van heren, maar nooit eerder van iemand die me zo intrigeerde.

Ik denk nog regelmatig aan deze ontmoeting terug, en we hebben het er in bed ook nog wel eens over. Ik vraag me af wat er was gebeurd als hij ons had uitgenodigd Goed dat je je verhaal vertelt. Waarom zou je niet reageren? Daar is het forum voor. Het is juist leuk om van meerdere jongens te horen. Naar dat je vriendin zo weinig begrip heeft voor jouw behoeften en fantasieën. Mijn motto is dat veel moet kunnen, zolang het wederzijds is en iedereen ervan geniet.

Ik vind zelf natuurlijk ook niet alles even leuk, maar ik probeer wel open te staan voor nieuwe ervaringen. Ik merkte wel dat je een pak op je billen wel spannend vindt, en dat Damian Simons een favoriet van je is. Ik sta er zelf enigszins ambivalent tegenover. We zijn het denk ik wel eens dat machtsmisbruik helemaal niet leuk is.

Maar ik begrijp dat het in spelvorm wél leuk kan zijn. Ik zal ook niet snel iets lachwekkend of stom vinden en noemen, zeker niet als dit voor de ander belangrijk en persoonlijk is.

Ik vind het ook niet okay om iemand die zich openstelt belachelijk te maken. Het zijn jouw gevoelens, daar is helemaal niks mis mee zolang je een ander maar niet kwetst. Ik vind zelf een spannende uitdaging dare leuker om te doen, maar ik heb m'n vriendje ook wel eens zachtjes met de karwats op z'n billetjes gegeven. Ik had hem net helemaal gladgeschoren, wat ik wel vaker bij hem doe, en zei dat hij op het balkon het resultaat in daglicht mocht gaan bewonderen. Het is heel lekker om na het scheren de frisse wind op je gladde huid te voelen, soms lijkt het haast of de wind het leuk vindt om met je fris geschoren pik te spelen, dat is echt een leuk gevoel.

Maar hij deed preuts, dus kreeg hij 'straf'. Dat vinden we allebei wel eens leuk, maar we zijn er niet echt continu mee bezig of zo. Ik ben dan ook de dominante, omdat ik groter ben en ietsje ouder voelt dat gewoon natuurlijker. Ik weet dus wel dat speelse dominantie leuk kan zijn. Waarschijnlijk juist omdat ik meestal de natuurlijke leider ben, vind ik het omgekeerde ook wel eens spannend, zoals ik al schreef.

Ik lag languit op m'n rug op m'n handdoek, tegen mijn vriendin aangeleund, die wijdbeens achter me zat. Tegen de avond in de zomer uiteraard, dus lang licht flaneerde er een elegante oudere heer langs het strand. Hij viel direct op omdat hij zo chique gekleed was.

Hij droeg een strohoed, een fijne crèmekleurige linnen combinatie, met daaronder een paar chique schoenen. Iemand die je eerder verwacht op de boulevard in Cannes of Monaco dan op een Nederlands naaktstrand. Misschien keek ik daarom iets te nadrukkelijk in zijn richting, of hij had mij al eerder gezien, ik weet het niet. Hij kwam in elk geval in onze richting en stopte pal voor m'n neus.

Hij stond voor me met de zon in z'n rug, terwijl ik tegen de zon in keek, dus het kostte me wat moeite om hem goed te zien. Ik ving een vleugje op van een luxe eau de toilette. Ik bewonderde zijn elegante verschijning, en zag nu dat hij een fijn gezicht had met vriendelijke maar besliste trekken. Dit was duidelijk iemand die luxe vanzelfsprekend vond, en gewend was dat men deed wat hij zei. Ik vermoedde dat hij de herenliefde bedreef, maar wist het maar wist het niet zeker.

Hij was elegant en verfijnd, maar zeker niet verwijfd. Prachtig om te lezen hoe jij met taal omgaat. Alweer een overeenkomst tussen ons, ik had op mijn eindexamen een voor nederlands, de lerares wilde me geen 10 geven omdat ze dat nog nooit had gedaan.

Vage reden, maar goed. Ik snapte echt de ballen van zinsontleden en allerlei andere regeltjes. Doe het op gevoel en intuïtie. Ik kom er even op terug omdat ik dacht dat ik het niet goed had begrepen. En eigenlijk ben ik nog steeds erg verbaasd. Op je twaalfde had je dit dus al?

Toen was je nog niet zo groot als nu denk ik, dus dat moet voor jou dan toch wel schokkend zijn geweest lijkt me.

Ik begrijp goed hoe jij je voelde, ik had het ook alleen wat later als jij, daarom denk ik dat het voor jou nog moeilijker was. Is een paar keer gebeurd dat een jongen mij begon af te trekken, ik heb hem maar laten doen want tegenhouden had wel gekund, maar hij was al begonnen en ik vond het eerlijk gezegd wel lekker. Hij schrok wel toen hij helemaal onder zat haha. Had hij totaal niet verwacht vertelde hij me later.

Het is bij mij wel erg veel, als ik vergelijk dan, en met veel kracht. Blijkbaar wordt dat niet verwacht als je een grote hebt. Ik heb ook geen problemen meer op het naaktstrand. Wat bedoel je met je vraag of veel mannen dat hebben. Leg dat even uit als je wilt.

Leuk hoe je dat omschrijft met die viskraam. Staat inderdaad vaak zo op de rand van naakt strand en textiel gedeelte. Ik vind de sfeer op het naaktstrand compleet anders en veel leuker. De mensen zijn er ook socialer, alleen al omdat ze hun zooi niet achterlaten. Kan ik me dood aan ergeren op het textielstrand.

Ook wat betreft de omgang met elkaar vind ik het veel prettiger. Je hebt ook sneller contact als je dat wilt. Ook soms als je het niet wilt trouwens. Meestal zijn het, zoals je zegt mannen die een kijkje komen nemen.

Jij hebt geluk denk ik dat jouw ballen tegen je lichaam aan zitten. Bij mij het tegenovergestelde. Ze hangen echt tussen mijn benen en ze zijn groot vind ik en zeggen anderen. Dus waarschijnlijk is het die combinatie waardoor het bij mij na een tijdje pijn gaat doen.

Zeker met volleybal op het strand. Ik houd niet van voetbal. Ook niet van zwemkleding. Heb er altijd problemen mee om alles erin te krijgen en dan nog loop ik met een behoorlijke bobbel. Dat lijkt nog meer op te vallen. Om die reden opvallen zint me al helemaal niet. Nog even over die viskraam, daar staan naakte - en geklede mensen naast elkaar.

Vooral kinderen maken wel opmerkingen en de wat ouderen staren ernaar. Niet model richtingaanwijzer zoals bij jou maar bij mij hing hij naar beneden, slap dan. Als ik een paal kreeg recht vooruit. Bij mij was het ook een andere jongen die mij zei dat ik groter geschapen was dan het gemiddelde. Natuurlijk was het mijzelf ook wel opgevallen, maar ik dacht eerder dat de anderen een kleintje hadden en de mijne normaal was. Toen ik 12 was en in de brugklas kwam, wij waren verhuisd dus ik kwam ook op een nieuwe school, waar ik net als jij ook niemand kende.

Dat werd dus wel erg lastig. Ik ben zelf niet zo lang als jij, 1. Dus in verhouding zag het er groter uit. Tenminste dat is mijn conclusie. Mijne was toen 14 slap en 18 stijf.

Toen begon het spektakel haha. In twee jaar tijd ging alles heel snel. Niet alleen mijn pik maar ook mijn ballen groeiden heel snel. Ik kan niet zeggen dat ik me er echt voor schaamde, maar alle opmerkingen en bijnamen die ik kreeg vond ik erg vervelend. Toen ik 14 was stopte het snelle groeien, was toen 17 slap en 21 stijf. Belachelijk groot in vergelijking tot de andere gasten.

Jij hebt het wel goed opgelost vind ik, als je het niet verbergen kon, beetje met je heupen schudden Vooral de dikte zit me in de weg. Niet alleen met opbergen, maar zéker met sex.

Ik val op jongens overigens. Heb jij dat ook of is de jouwe niet zo erg dik, tsja wat is dik, bij mij 7,5 cm. Zijn bij jou je ballen ook zo meegegroeid? Ik ga net als jij vaak naar het naaktstrand. De eerste keer durfde ik niet alleen, ik was toen 16 en ben met een vriend gegaan. Hij had me nog nooit naakt gezien, ja in een boxer wel. We hebben eerst een tijdje op onze badlakens gelegen, ik op mijn buik. Maar het werd zo warm dat we wilden zwemmen.

Hij heeft me over de streep getrokken en ik dacht ik zie het wel hoe er gereageerd wordt. Wel veel verbaasde blikken dacht ik te merken maar ik was door!! Heb wel last dat mijn penis zo erg heen en weer slingert met lopen en helemaal met hardlopen.

Hoe is dat bij jou, niet veel anders denk ik. Bedankt voor jouw mooie en uitgebreide verhaal. Ik hoop dat je weer reageert. Ik ga in een volgende wel in op de zwemkleding en ondergoed, ok?!

Justin Carney moet je zoeken op afbeeldingen jongen21, kom je een model tegen met dikke billen,daar kun je de mijne mee vergelijken , vooral als ik een bepaalde houding aanneem lijken ze heel fors en dik.

Zie je nog weleend die oude porky pretpark films,ieder jaar herhaald op de commerciele zenders,met Tony Aginos,lijk niet op hem maar wel die bovenbenen en billen en zo'n lijf al ben ik denk ik iets kleiner. Jeans zitten me altijd strak, top dat jij ook naakt slaapt net als ik altijd. Hoe beleef jij de sex met zo'n grote,ik doe niet aan penetreren dus een vriend met een grote p was geen probleem voor mij,val jij op slank of toch meer op iets stevigs.? Waarom staat mijn reactie niet direct online?

Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en hoe wij omgaan met je privacy. Welke jongen is fors geschapen boven het gemiddelde en wie heeft dikkere billen dan gemiddeld en moet dit altijd horen, en vind je dit cool of juist niet.

Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 20 maart   [ S je reageert niet veel, op veel topics kwam ik je tegen,,ineens stil? Jij gaf altijd goede raad. Voor L en anderen die reageerden op ervaringen met een grote pik, er is een nieuw draadje met dat specifieke onderwerp in vragen van jongens - groot geschapen?

Dank je jongen Ik heb daar wel gereageerd, maar soms komt niet alles door, ik weet ook niet waarom. Ik probeer het nog wel een keer. Ben gayboy niet, heb dit alles wel gelezen,ben topicschrijver van beleving en levenslessen van jong zijn.

Twijfel wel aan mijn geaardheid door mijn kameraad. Las hier over kostscholen waarin hij ook interesse in heeft,sinds korte tijd is hij uit de kast,gaat nu met 2 andere vrienden ook om. Zijn homo's, las deze topic want ben ook stevig gebouwd ofwel iets te dik misschien. Wel overeenkomst met gayboy. Zie mijn topic en als je wilt graag reageren. Geniet van je verhalen.

Wel stevig gebouwd daarom gereageerd. J17, ik check hier nog wel af en toe hoor, en post her en der ook wel. Maar het leek ineens vrij stil hier, en ik ga niet tegen mezelf praten. Er waren ook een aantal berichten niet geplaatst, daardoor had ik ook niet zo'n zin meer om nog te posten. Maar die berichten lijken nu een paar dagen later alsnog door te komen, dus kijk ik wel even aan hoe het gaat.

Ik hoop dat er weer wat leven in de brouwerij komt, dan doe ik wel weer mee. Met L kon ik leuk praten over de voor en nadelen van het groot geschapen zijn, dat komt niet zo vaak voor. Maar die heb ik niet meer gezien sinds zijn laatste bericht hierboven dat hij gauw terug zou zijn.

Ik zag vandaag wel nog een paar 'lotgenoten' met een grote, die dezelfde vragen en issues hebben mbt bergruimte in hun zwembroek en ondergoed, en over seks met een grote pik, dus ik hoop dat die hier ook ervaringen willen uitwisselen. Ik wil ook best weer wat ervaringen en belevenissen delen, maar niet als ik hier in m'n eentje zit te posten.

Hey Jongen 21, het valt ons op dat je op veel topics reageert. Heb je misschien interesse om bij het supportteam te komen? Stuur even een mailtje als je interesse hebt naar supportteam jongin. Eerst super lange verhalen,ineens stilheid,maar valt op, eerst reageert men en ineens is het afgelopen,jongen 21 jij toch niet.? Weinig reacties op mijn topic ook jongen 21,beetje advies zou leuk zijn,wacht af, ook op jouw reactie.

L, leef je nog? S, wacht af op mijn topic. J17, Soms denken mensen die zelf nooit op een internaat gezeten hebben dat het wel 'spannend' was. Ik heb met enkele jongens wel leuke dingen meegemaakt, zoals je hierboven kunt lezen. De rest had ik graag willen missen. Wat vermoed je dat die jongen probeert duidelijk te maken? Dat hij zelf slechte ervaringen heeft, of juist dat hij het idee van kostschool wel spannend vindt? Je zult iets duidelijker moeten zijn Ik kijk nog naar je topic zodra ik wat meer tijd heb.

Maar snap je wel. J17, Dank je voor het compliment. Goed dat je niet te verlegen bent. Het scheelt echt wel hoe je jezelf opstelt, dat heb ik zelf ook gemerkt.

Ik was eigenlijk wel een beetje verlegen, bijvoorbeeld toen ik in de brugklas voor het eerst onder de douche moest met een hele klas onbekenden. Wat denk ik ook niet gek is als alle ogen op jou gericht zijn. Maar ik heb het overwonnen, en dat is uiteindelijk juist heel goed voor me geweest. Mede daardoor heb ik geleerd om voor mezelf op te komen en niet verlegen in een hoekje te gaan zitten.

Opmerkingen zijn iets waar je mee om kunt gaan zoals je wilt. Als jij je schouders ophaalt kun je ook niet gekwetst worden. Het is altijd aan de ontvanger van de boodschap om de waarde ervan te bepalen. Als iemand iets doms roept dan zegt dat iets over de afzender, niet over de geadresseerde. Als jij het niet belangrijk vindt is het ook niet belangrijk.

Het is natuurlijk heel fout als leraren flauwe opmerkingen gaan maken. Juist zij zouden daar boven moeten staan. Helaas zijn er genoeg die liever populair willen zijn dan een goede leraar en mentor. Meestal zijn dat ook degenen die er niet voor terugdeinzen om een leerling onder de bus te gooien als ze daardoor de lachers op hun hand kunnen krijgen. Ik pik ze er meestal gelijk uit: Dan weet je wel hoe laat het is. Dan heb ik nog liever een ouderwetse disciplinaire leraar.

Die zijn meestal niet super vriendelijk, maar wel een stuk betrouwbaarder dan die popi's. Die echte leraren doen vaak nog wel hun best om je wat te leren, terwijl die wannabe populaire types vooral goed willen liggen in de klas populariteit is hun 'tool' om orde te bewaren, en dat zetten ze echt niet op het spel voor iets triviaals als rechtvaardigheid of het welzijn van een enkele leerling.

Ik heb ook wel schuine opmerkingen gehad over de afmetingen van 'pakketjes' en dat soort insinuaties. Ze keken wel uit dat het net vaag genoeg bleef, maar er was geen misverstand over wat ze bedoelden. En natuurlijk de gymleraar, die graag een praatje met me kwam maken, altijd als ik 'toevallig' net onder de douche stond.

Die zei niks verkeerds, maar hij keek wel z'n ogen uit. Ook niet echt heel subtiel natuurlijk. Maar ach, ik ben er niet van gesmolten. Zolang het bij kijken of opmerkingen blijft kan ik er wel tegen. Toen ik jong was vond ik het soms wel eens ongemakkelijk, maar ik denk dat je daar ook sterker door wordt als je ergens tegen kunt. Ik wil niet goedpraten wat die gasten doen, maar het maakt beslist een hoop verschil hoe je er zelf mee omgaat.

Echt gepest ben ik nooit,maar ben zelf niet verlegen geloof ik,wel eens zogenaamde lollige opmerkingen gehad soms zelfs van de leraars. Jongen 21 goede schrijver ben jij. Het vervelendste zijn de momenten dat je het niet verwacht en er zelf niet op bedacht bent. Als je aan het werk bent of even wilt ontspannen in de kroeg of op een feestje. Als ik bloot ben weet ik dat mensen kijken. Dat stoort me niet in het minst. Anders kwam ik niet op het naaktstrand en in de sauna.

Maar daar heb je juist het minste last van vervelende lui. Daar kijken ze ook wel even - logisch - maar laten ze je met rust en doen ze gewoon vriendelijk en normaal. Mede daarom vind ik het daar zo fijn. Al is bloot zwemmen en zonnen ook bepaald geen straf. In het dagelijks leven of op een textielstrand is het gluren naar de bobbel in je broek of zwembroek véél vervelender, zoals ik ook al eerder schreef.

Die mensen worden soms zelfs handtastelijk quasi per ongeluk , en maken ook regelmatig opmerkingen en toespelingen die je op het naaktstrand niet gauw zult horen. Reden waarom ik vóór openheid ben, dan hoeven ze niet te speculeren. Zolang dat ene plekje of twee, bij vrouwen 'verboden' blijft zullen mensen daar gefrustreerd over blijven doen. Zodra mensen hun hele lichaam als één geheel gaan beschouwen zoals naturisten doen zijn we daar binnen de kortste keren vanaf. Dan is het voor iedereen heel gewoon.

Zoals je waarschijnlijk hebt gelezen begon al dat gedoe voor mij al op heel jonge leeftijd. Vooral omdat je nog niet zo zelfverzekerd bent en meestal in een afhankelijke positie zit. Dan is het minder prettig als je van de verkeerde mensen 'aandacht' krijgt. Soms denken jaloerse mensen dat het alleen maar voordelen heeft als je er redelijk goed uitziet en ook nog een grote pik hebt, maar het heeft dus ook wel degelijk nadelen.

Zeker als je nog maar zo jong bent is het soms ronduit bedreigend als mensen steeds wat van je willen. Maar ik vind het nog steeds bloedirritant als er in de kroeg of op een feestje weer een of andere uitgezakte taart met een slok op probeert je te versieren.

En niet één keer, er is er elke keer wel weer een bij die vermoedelijk in de jaren 90 voor het laatst in de spiegel heeft gekeken, die na drie borrels meent te moeten proberen of ze jou in bed kunnen krijgen. En ja, daarmee reageer ik dus óók op uiterlijk.

Niets menselijks is mij vreemd. Overigens gaat het me niet om leeftijd. Ik kan een charmante oudere man soms ook verleidelijk vinden. Maar dan verwacht ik wel dat hij geestelijk wat aan boord heeft. Oudere vrouwen is niet echt mijn 'niche' zogezegd, maar ook daar is elegantie en beschaving een must.

Een bezopen bedrijfsleidster die ettelijke tientallen jaren én kilo's meer op de klok heeft dan ik reken ik fout. Ouwe relnichten vind ik op gepaste afstand en met mate gedoseerd soms best grappig, maar ik hoef er echt niks mee. Not my cup of tea Verder in deel 3. J17, deel 3 en slot. Ik heb niks tegen een leuke opmerking of een complimentje, maar láát het daar dan ook bij als je merkt dat de ander niet geïnteresseerd is in seks.

Ga niet pushen, drammen en zelfs smeken serieus meegemaakt , om dan ook nog beledigd te doen als je je afgewezen voelt. Want dan is het ineens "O, je voelt je zeker te goed voor me". Terwijl dat soort lui jou consequent behandelen als een stuk vlees, waarmee ze maar één ding willen. Dat zijn zo een paar dingen waar ik puur door m'n uiterlijk regelmatig tegenaan loop, en waarmee ik ook al heb moeten dealen toen ik nog heel jong was.

Ik kan me zo voorstellen dat je ook tegen vooroordelen aanloopt als je dik cq zwaargebouwd bent, en dat men daar op school ook niet altijd even zachtzinnig mee omging. Kinderen kunnen etters zijn. Logisch dat je daar natuurlijk ook weer op reageert. Ik ben wel benieuwd hoe dat was cq is en hoe je daarmee omging cq omgaat. Werd je snel geaccepteerd of juist gepest?

En ging je in dat geval verbaal in de tegenaanval, of was dat lastig tegen de overmacht van de groep? En hoe zie je jezelf nu? Heeft het je veranderd hoe anderen op je reageren, of boeit het je niet wat 'men' denkt?

Het valt mij op dat het woord "dik" hier vrij weinig valt op een uitzondering na , maar dat veel mensen zichzelf eerder "zwaargebouwd" noemen. Dat klinkt een beetje als een eufemisme. Ik kan het wel begrijpen hoor, maar aan de andere kant denk ik ook waarom niet gewoon het woord "dik" gebruiken als je jezelf geaccepteerd hebt? Ik heb makkelijk praten wat dat betreft, en iedereen moet het voor zich weten waar hij zich beter bij voelt, maar ik vroeg het me gewoon af waarom.

Het doet denken aan het woordje "gay", wat ooit als pc-speak geïntroduceerd is om "homo" wat 'onschuldiger' te laten klinken. Inmiddels is "gay" weer een scheldwoord geworden, dus dan denk ik hou het nou gewoon bij "homo", en kap elke retard die dat als belediging gebruikt gelijk bij de enkels af verbaal uiteraard.

Claim het gewoon als geuzennaam ipv het te verdoezelen met een Engels fröbelwoordje voor 'vrolijk'.

Zijn homo's altijd vrolijk? Maar ze zijn wél altijd homo. Omdat je geen fuck mag zeggen. Noem het beestje bij de naam en kom op voor wie je bent.

Dat begint met het accepteren van jezelf. Dat klopt, omdat andere mensen er toch op een bepaalde manier op reageren. Je zegt terecht "een gedeelte", want ik ben meer dan alleen dat joch met die grote pik, zoals iedereen méér is dan alleen z'n uiterlijk.

En het heeft m'n zelfbeeld niet wezenlijk veranderd. Wie ik ben wordt in de eerste plaats bepaald door m'n karakter, niet door m'n pik of bij welke groep en ik hoor. Ook boeit het me gelukkig bar weinig wat 'men' al dan niet van me denkt. Dat is iets wat ik ooit van iemand geleerd heb, waarvoor ik nog steeds dankbaar ben. Het geeft zo'n rust als het je niet meer kan bommen wat de buren of collega's van je denken. Zodra je beseft hoe triviaal die roddels zijn kun je alleen nog maar je schouders ophalen of er even hartelijk om lachen.

Zolang je jezelf maar recht in de spiegel kunt aankijken zit het wel goed. Verder boeit het me alleen wat m'n echte vrienden vinden. Dat is het - belangrijke - stuk wat je gelukkig zelf onder controle hebt: Maar je ontkomt nooit aan je eigen uiterlijk. Het bepaalt zelfs de eerste indruk die je maakt op mensen, fair of niet. Soms krijg je de kans om dat te corrigeren of juist te bevestigen, maar die eerste indruk is toch belangrijk, hoe je het ook wendt of keert.

Ik heb mezelf ooit wijsgemaakt dat de manier waarop je je kleedt er niet toe doet. Ik vond dat een persoonlijke keuze, en vind dat in principe nog ik ben geen meeloper. Maar dat is meer idealistisch gedacht dan realistisch. Het is gewoon een feit dat je beoordeeld wordt op basis van je kledingkeuze. Leuk of niet, je ontkomt er niet aan dat mensen oordelen. De crux is om te leren hoe je dat voor je kunt laten werken, zonder je ook maar iets aan te trekken van wat 'men' vindt.

Als je het meester bent heb je zelf de controle over je leven, als je jezelf ondergeschikt maakt aan het veronderstelde verwachtingspatroon van anderen word je een slaaf van je eigen leven en de mening van anderen.

Er zijn hordes mensen die hun complete 'lifestyle' aanpassen aan de groep waar ze bij willen horen. Dat gaat soms heel erg ver, van kleding en auto tot vakantiebestemming en zelfs wat men eet of drinkt. Als je zo wilt en kunt leven, prima, maar ik zou er suïcidaal van worden. Ik maak zelf wel uit wat ik mooi, leuk of lekker vind, wat ik rijd en waar ik op vakantie ga.

Ik zou boekdelen kunnen schrijven over kuddegedrag vs individualisme, maar voor nu terug naar het uiterlijk, en in hoeverre dat invloed heeft op je leven. Met kleding kun je zelf nog sturen hoe je 'waargenomen' wilt worden, maar je lichaam is wat het is op dat moment. Ik zie er kennelijk niet onaardig uit, en ik heb daar tot dusver zeker voordelen van gehad.

Die grote pik werkt inderdaad als een magneet op veel mensen, maar als iemand op Shrek of Jabba The Hut lijkt zou dat waarschijnlijk een stuk minder zijn. Het is dus niet alléén maar een grote pik. Die heeft natuurlijk ook z'n voordelen, en ik zou inmiddels ook niet anders meer willen als kind wilde ik liever 'gewoon' zijn en niet opvallen. Maar ik heb helaas ook de nadelen ervaren. Soms was dat ronduit ongewenste aandacht, en regelmatig ook ongevraagde aandacht waar je toch wel vraagtekens bij zou kunnen zetten - zeker toen ik nog erg jong was.

En dat overkomt me nog steeds wel, al blijft het tegenwoordig meestal maar niet altijd bij opmerkingen. Verder in deel 2. Jongen 21 krijg toch de indruk dat jouw grote p.. Keep your chin up. Heeft niks met jou te maken V. Gewoon erg druk, en er valt momenteel niet veel te reageren in dit draadje. Thanks V, Ik vond het ook niet echt vervelend.

Je wordt toch gemist als je er niet bent Ik ben benieuwd wat de nieuwe overeenkomsten zijn. Welke code gebruik je hier voor emoticons? Bij mij blijft het plain text of ze veranderen in twee vraagtekens. Je vertelde iets over varen een tijdje geleden.

Ik ben wel benieuwd hoe dat was, als je daar meer over kunt en wilt vertellen. Oh, toch drie dan: Tot gauw hopelijk, Liefs, S. Lol Ik schrijf gauw weer en reageer op wat je schreef. Verbaasd en blij las ik dat we nog meer overeenkomsten hebben.. Even later leek de webcam opmerking opnieuw tot haar door te dringen. Ik schoot in de lach, en zei "Nee natuurlijk niet, gek, zoiets doen we echt niet zonder jouw toestemming.

Maar je vond het idee wel geil zo te zien". Ze werd rood en zei "vreselijk opwindend, wat een sletje ben ik hè? Ik zei half grappend dat we dat al wisten, en dat ze daarom dit verjaardagscadeau had gekregen. Waarop ze nog roder werd. En ik heb beloofd dat we haar exhibitionistische kant eens rustig gaan verkennen. Ze was meteen enthousiast, en haar verlegenheid was gelijk verdwenen als sneeuw voor de zon.

Na een korte adempauze en een drankje heb ik m'n eigen vriendin heerlijk geneukt, waarbij X het leuk vond om nu op haar beurt mijn pik in het kutje van haar BFF te richten.

Terwijl ik m'n GF neukte speelde X met m'n tepels en zoende ze m'n vriendin terwijl ze met haar klitje speelde, en keek aandachtig toe hoe mijn pik in haar BFF's kutje werd geschoven. Het viel me hierbij op dat m'n eigen meisje's vertrouwde kleine kutje toch wel heel erg lekker is Nadat m'n vriendin en ik allebei ook voor de tweede keer een orgasme hadden gehad lagen we alledrie bloot voor pampus in de woonkamer.

Zo hebben we nog wat gedronken, en een leuke film gekeken. Na pakweg drie kwartier kreeg X alweer zin na een spannende scène in de film, en probeerde ze me weer een stijve te bezorgen.

Ik zei tegen m'n vriendin "ik geloof dat we een monster gecreëerd hebben" waardoor iedereen de slappe lach kreeg. Toen we waren bijgekomen zei ik tegen X dat ik haar nog een keer zou neuken als zijn m'n vriendin tegelijkertijd met haar tong zou bevredigen.

Dus X zat op handen en knieën voor m'n vriendin, die onderuitgezakt op een leren draaifauteuil zat, ik zat nu achter X en neukte haar terwijl zij m'n vriendin likte. Ook nu kwamen we allemaal bijna tegelijk klaar, maar het bleef wel bij een 'normaal' orgasme bij X dit keer wat ik bijna jammer vond. Daarna zijn we met z'n drieën onder de douche gegaan en zijn we met X tussen ons in lekker bloot tussen de schone lakens gegaan om uitgeput in slaap te vallen.

En drie keer raden wie de volgende ochtend toen ik wakker werd m'n stijve ochtendpik in haar handen had terwijl ze nog half sliep Of de meiden nu ook vaker samen wat gaan doen weet ik niet, dat merk ik vanzelf wel. M'n GF had altijd iets van "ik ben niet lesbisch" en al die meiden zijn ook op jongens c.

Daarna deden ze ook uit zichzelf dingen bij elkaar. Ik ben niet tegen, zoals je zult begrijpen. Het idee dat ze samen gaan experimenteren vind ik hartstikke leuk, en ook best geil eerlijk gezegd. Als ik af en toe mee mag doen helemaal goed toch? Ik gaf eerst m'n vriendin m'n pik om op te sabbelen, daarna mocht "X".

Even later vochten ze met hun tongetjes om m'n eikel, wat echt een heerlijk gevoel was. Gepijpt worden met een tongpiercing is trouwens ook best lekker voor de verandering. Daarna hebben X en ik m'n vriendin tegelijkertijd gelikt, wat ze vooral heel lekker vond als we met twee tongen samen haar klitje stimuleerden, waardoor ze al heel gauw heerlijk klaarkwam. Na een drankje en kleine adempauze zijn m'n vriendin en ik samen X gaan kussen en likken over haar hele lichaam, waarbij het trucje met twee tongen op één klitje ook bij haar snel voor een orgasme zorgde.

Hierdoor werd X zo geil dat ze m'n pik greep en hem probeerde in haar kutje te stoppen, maar zo makkelijk ging ik het haar niet maken. Ze mocht me eerst nog een keer pijpen, en kijken hoe ver ze hem in haar mond kreeg. Dat viel niks tegen, en ik was trots op haar. Ondertussen mocht ze zelf met haar klitje spelen, terwijl m'n vriendin toekeek en af en toe met één vinger met haar BFF's kutje speelde.

Ik vroeg haar hoe ze het vond om aan mijn pik te zuigen terwijl haar BFF tussen haar benen zat toe te kijken hoe ze met zichzelf speelde. Ik zei dat ze een klein sletje was, en dat ze al jaren geilde op die grote pik, en zat te plannen hoe ze bij ons in bed kon komen.

Ik trok m'n pik uit haar mond en zakte op m'n knieën zij zat onderuitgezakt op de bank , en keek nog even hoe ze steeds sneller over haar klitje wreef. Ik pakte haar armen en pinde ze vast naast haar nu knalrode hoofd, waardoor ze niks meer kon doen. M'n vriendin, die naast haar zat, pakte m'n pik en duwde hem in het kutje van haar BFF, met de woorden "dit is mijn cadeau aan jou, X, geniet ervan".

Ik duwde zoals altijd eerst zachtjes, maar merkte dat ik gemakkelijk naar binnen gleed. Dus ging ik wat dieper en sneller, waarbij ik merkte dat X hem makkelijk helemaal kon hebben. Dat was voor mij een onverwachte en prettige verrassing, want dat kan ik niet bij iedereen. Dus ik hoefde me niet in te houden, en daar heb ik dus ook maar gebruik van gemaakt. M'n vriendin streelde en zoende ons allebei, en speelde wat met X' klitje terwijl ze keek hoe mijn pik helemaal in haar BFF verdween en weer tevoorschijn kwam.

Ik pestte X af en toe even door hem er heel even uit te trekken dat maakt ze helemaal gek , waarbij ze smeekte om door te gaan. Ik laat het puntje even plagend tegen hun lipjes rusten, en stoot dan volledig door zodra ze gaan smeken.

Toen ik merkte dat X dicht bij haar tweede orgasme zat vroeg ik m'n GF quasi nonchalant of de andere meiden nog steeds via de webcam meekeken. X schrok niet eens, maar kreunde "oh, godverdomme wat geil, ja, kijk maar hoe hard ik geneukt wordt bitches!

Ik had er wel van gehoord, maar nog nooit meegemaakt. Het lijkt en voelt alsof iemand tegen je aan plast, maar dat is het niet. X was zelf ook stomverbaasd, het was voor haar de eerste keer dat ze zo'n orgasme kreeg. Ze voelde zich schuldig, maar ik zei dat het erbij hoorde en dat ik blij was dat ze het zo lekker vond. Gelukkig waren we in de woonkamer en lagen we niet in bed, wat eerder het plan was. Een nat matras lijkt me toch iets minder Het is weer een vervolgverhaal geworden.

Ze zijn al lang BFF, en ik ben ook intussen ook heel goed bevriend met dat groepje meiden wat vaak meegaat naar het strand.

Ja, die meiden dus Ze komt ook altijd doodgemoedereerd de badkamer binnen als ik in bad zit, als zij hier logeert of op bezoek is.

Dan gaat ze op de rand van het bad zitten kletsen en kijken wat ik doe. Ook dan vindt ze het leuk om mij een paal te bezorgen en er aan te zitten. Ze zegt altijd dat ze gewoon nieuwsgierig is, en wil weten hoe een pik aanvoelt en hoe hij werkt.

Vooral het stijf worden vindt ze leuk om te zien en te voelen, wat ik wel kan begrijpen. Als ik in bad zit met een stijve schuift ze het velletje naar achteren en kijkt ze geïntrigeerd naar de vorm van m'n eikel. Ze wil me dan ook graag aftrekken, maar meestal liet ik het niet verder gaan dan spelen. Kennelijk had ze m'n vriendin al een paar keer uitgehoord hoe het was om zo'n grote pik in je kutje te krijgen.

M'n GF had het wel uitgelegd, maar de vraag kwam blijkbaar vaak ter sprake als die meiden onder elkaar waren. Geen idee wat ze verder nog allemaal bespreken, maar goed. M'n GF kwam ineens met de vraag bij me hoe ik het zou vinden om "X" een keer goed te neuken. Tja, hoe vind ik dat? Ze is wel slank, maar gewoon iets voller.

Ze is ondeugend, en dat zie je ook aan haar, wat ik wel leuk vind. Ze heeft een tongpiercing, en twee kleintjes in haar tepels. Haar kaalgeschoren playboy-kutje is heel mooi; twee mooi gevormde volle lipjes en een recht spleetje, wat een beetje op een kiertje staat als ze normaal staat of zit. Normaal kun je niet echt naar binnen kijken, maar met een zaklampje erbij kun je haar gaatje zo zien tussen de lipjes. Ik weet niet waarom, maar ik vind dat een geil idee, en het is ook heel leuk om te zien.

Haar klitje zit een beetje verstopt tussen de lipjes, dus dat is anders dan bij mijn GF. Haar binnenlipjes zijn klein, dat is bij allebei de meiden hetzelfde. Als je haar benen verder uit elkaar duwt zie je een glad, lichtroze plekje, met bovenaan haar klitje en daaronder een mooi rond gaatje. Ik vind dat ze allebei een heel mooi kutje hebben, en heb ze ook nog even rustig vergeleken afgelopen weekend. Maar ik loop op de zaken vooruit. Zoals je wel kunt raden had ik geen bezwaar tegen het idee.

En ik vond ook dat "X" wel een goeie beurt kon gebruiken. Ze had me al een keer gepijpt op een feestje, maar ze was toch niet tevreden tot ze 'n keer geneukt zou worden. Haar verjaardag was een mooie gelegenheid. M'n GF had een grappige 'tegoedbon' gemaakt, en "X" kreeg een rooie kop toen ze las wat er op stond.

Ik wilde wel dat het voor iedereen leuk was, dus heb ik de meiden elkaar eerst laten opwarmen. Normaal hebben ze geen seks samen, maar toen ik het hen opdroeg vonden ze het steeds opwindender, en liet ik ze steeds een stapje verder gaan. Ik was eerst als enige nog aangekleed terwijl zij allebei spiernaakt waren, maar ik kreeg al gauw zo'n paal dat m'n broek begon te knellen.

Bedankt dat ge toch op den topic zwaar gebouwd reageerd S,dat ge een nare jeugd hebt gehad begrijp ik,teveel is nooit goed voor den jeudig iemand,bij mij combineren van opvoeden door vrijheid en strengheid maar nooit met den kilheid zoals gij omschreef.

Nee, ik ben meer dom dan sub. Het is ook niet echt mijn ding. Zoals ik al schreef heb ik m'n vriendje wel eens zachtjes op z'n billetjes gegeven met de karwats, maar daar kun je ook lekker mee strelen zoals je misschien wel weet. Een mega irritante kennis vond het leuk om achter je rug aan te komen sluipen en dan mensen heel hard op de schouder te slaan, vooral als je een dun shirt aan had of op je blote rug.

Dat kan flink pijn doen. Ik had me al een paar keer flink ingehouden en hem gezegd dat hij dat niet meer moest doen omdat ik instinctief reageer. Maar hij niet luisteren en lekker toch doen.

Toen had hij dus een bloedneus te pakken. Hij jammeren dat het maar een 'geintje' was. Tja, ik hou niet van dat soort 'geintjes' en ik had hem meermaals gewaarschuwd. Als je mij slaat sla ik terug.

Ik weet natuurlijk wel dat het heel iets anders is als je het samen afspreekt, maar ik heb er op dit moment zelf geen behoefte aan. Ik vind weer andere dingen spannend. Ik heb wel humor S. Wat is humor,wat is lol,begin geen topic over paddles ,heb jezelf wel eens een paddling gehad nu we toch bezig zijn.

Gayboy, waar is je gevoel voor humor? Het was een grapje - ik zei het vanzelfsprekend omdat het daarmee mis begon te gaan hier Er staat nota bene een ;p achter. Iedereen schrijft maar wat ie wil, en voor mijn part begin je een topic "wie houdt er nog meer van paddles". Wie weet hoe veel er nog zijn. Ook niet gevraagd internaten te noemen of een naam of plaats. Maar welke richting,dacht zelf dat tegenwoordig of enige jaren terug alle internaten die enge kostschoolsfeer niet meer hadden.

S niet overdrijven zo veel heb ik echt niet gelezen over millitairen en plankjes,laat iedereen vrij om te schrijven wat hij wil. Zie dit niet als commentaar gelijk,je schrijft best interessant en lees het graag,maar vind die andere jongen 18 ook wel cool schrijven of mag hij ook niet over scouting mailen,vind zijn verhalen best interesant,dan gaat goed tussen mijn vriend en mij nu.

Ge hebt veel mee gemaakt s, begrijp u gevoelens enigzins over den ouders die den kinderen niet aankunnen, ook den scheiding soms,den waarheden die ge dan hoort over u zelf en begrijpt waarom ge niet den band voelt, hoor je gesprek en begrijp je den houding op een moment dat hormonen door je lijf stromen en baldadigheid en verzet voor dwars ligging zorgen, toch mijn vraag wilt u reageren op den topic zwaar gebouwd.

Zoals ik al eerder schreef zijn er ook vandaag nog internaten, 'opvanghuizen', en pleegoudergezinnen die draaien als een BV om zoveel mogelijk geld te slaan uit de opvang van andermans kinderen. Dat veel religieuze internaten inmiddels gesloten zijn zegt alleen iets over de leegloop van 'de kerk'.

En hoezeer ik de afbraak van welke religie dan ook toejuich, staat dat los van het gegeven dat veel kinderen ook vandaag de dag geen warm nest hebben, en opgroeien onder moeilijke omstandigheden. Een slechte zaak, in de eerste plaats omdat het zwaar kudt is om op te groeien zonder liefde in een relatief onveilige omgeving, en in de tweede plaats kan het een voedingsbodem zijn voor wraakgevoelens tegenover 'de maatschappij'.

Helaas kunnen we er weinig tegen doen, behalve misschien later zelf kinderen adopteren en dan niet voor het geld maar voor de kinderen of heel goed voor je eigen kinderen zorgen.

Je hebt hier overal een diploma of vergunning voor nodig, maar elke twee willekeurige idioten kunnen een kind op de wereld zetten, geschikt of niet. Hebben ze toch geen zin in kinderen dan mag 'de maatschappij' het oplossen, en dat is meestal ook verre van ideaal. Kijk maar om je heen. En dan, misschien nog wel erger, de zogenaamde 'moderne' ouders die alleen maar vriendjes willen zijn met 'de kids' terwijl ze zelf de puber uithangen met een baseballcap achterstevoren en een broek die onder hun reet hangt.

Nope, jullie zijn een stel onvolwassen losers zonder verantwoordelijkheidsgevoel. Kinderen hebben structuur nodig, warmte, begrip, openheid, en een stel betrouwbare ouders die richting kunnen geven. Niet een stel egotrippers die hun eigen leven belangrijker vinden, en zich er daarom gemakkelijk vanaf maken, elk op hun eigen manier.

Kinderen zijn geen lifestyle accessoires. Daarom beginnen wij er eventueel pas aan als we er echt aan toe zijn. Tot zover voor nu. Wie heeft er nog iets leuks beleefd? Voor de verandering liefst iets zonder plankjes en militairen wmb Nu een hele drukke dag achter de rug, dus dat komt nog wel Hi All, Soms kijk ik met bewondering naar fijne, hechte gezinnen waar iedereen van elkaar houdt en alles besproken kan worden.

Natuurlijk had ik dat ook wel gewild. Het ontroert me soms zelfs als de moeder of vader van een vriend of vriendin aardig en zorgzaam voor me is. Een moeder die zelf koekjes bakt en bij het weggaan vraagt of je nog iets nodig hebt.

Dat lijkt me heerlijk Maar ik beklaag me niet hoor. Ik heb best al veel meegemaakt, en het meeste was leuk. Ja, er zitten ook nare dingen tussen, maar die liggen achter me, dus daar laat ik ze ook maar liggen. Ook al vraag ik me wel eens af of ik voor sommige mensen wel zou remmen.

Zonde van m'n tijd, en het is alleen maar contraproductief. Iedereen maakt wel eens iets rots mee toch? Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren. Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen.

Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten.

De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics.

Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren. Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden.

Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren. Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook.

Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten? Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden. Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft.

Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden. Ondanks dat ik op de rest van het internet prima mijn eigen privacy kan regelen of er simpelweg niet om geef, ben ik dankbaar dat de overheid mij overal op het Nederlandse web van dit soort nep-privacy-beschermings­stickers voorziet.

Scroll omlaag voor meer informatie. Moe van dit soort popups? Installeer dan de Deze plugin om van het gezeur af te zijn. Hieronder staat het, nog even doorscrollen. Dus u wilt meer informatie? Bij het bezoeken van NewsMedia sites kun je de volgende soorten cookies verwachten: Functionele cookies aka supermegahandige cookies Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Cookies van Advertentiebedrijven aka de schoorsteencookies Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen. Cookies voor Website-analyse aka de Kenneth-Perez-cookies Meten is weten.

Gay massage sex films aziatische jongens twinks porno tube Adam Russo koopt zijn verlegen kopen geile blonde tiener met trots tonen grote watjes op adult Het Kopen Van Vreemde Objecten In De Winkel Te Masturberen Met . Emo vid sex gay boys video s porno Ryker niet&t hebben geen geld om te kopen. Openbare Sex Met Amateur Tiener Meisje Voor Dollars Openbaar Blowjob Van Geile pornstar Cindy Dollar in gekke cumshots, hd adult scene. Hot gay stud zonder dollars gay boys. Brak bf kunt Het kopen van Vreemde Objecten in de Winkel te Masturberen met mijn Auto. Sexy tiener. Dikke vrouw beffen sex met vreemde voorwerpen · Neuken met een slappe lul Sex date amsterdam studentje neuken · Geile gayboys geile tienerkutjes · Oma.

GRATIS SEKS GEZOCHT GRATISHARDE

Geile gayboys sex met vreemde voorwerpen Sex met vreemde voorwerpen lekkere geile mannen ben Wij zijn 2 gay boys, 22 en 23 jaar uit Genk wij zoeken Bi Man voor aftrekken, pijpen, anaal en andere . Nl extreem seks, extreme sex standjes, seks op vreemde plaatsen, seks in alle gaatjes. Pijpende mannen geile blote gay boys kont neuken seksfilms, vuist sex, extreem seks, geile extreme sex hoertjes, seks op vreemde plaatsen, Seks met vreemde voorwerpen, op rare plaatsen en met de meest extreme vrouwen. Gay massage sex films aziatische jongens twinks porno tube Adam Russo koopt zijn verlegen kopen geile blonde tiener met trots tonen grote watjes op adult Het Kopen Van Vreemde Objecten In De Winkel Te Masturberen Met . Emo vid sex gay boys video s porno Ryker niet&t hebben geen geld om te kopen.

Sub zoekt dom lekkerekutjes

: Geile gayboys sex met vreemde voorwerpen

Kut dichtnaaien gynaecoloog sex The names "openSEAL" and "Entessa" must not be used to, prevent complete compliance by third parties to this license or settlement prior to termination shall survive any termination of this License or ii a license of your company or organization. Ik merk het wel. Op de NFN site staan er nog wel een aantal, geile gayboys sex met vreemde voorwerpen, maar het is een fractie van wat het vroeger. Ik vind het ook niet okay om iemand die zich openstelt belachelijk te maken. Daarom pas ik een beetje op met het noemen van bepaalde 'herkenningspunten'. Terwijl dat soort lui jou consequent behandelen als een stuk vlees, waarmee ze maar één ding willen. Leuk om te horen hoe je die jongen hebt leren kennen.
Prive ontvangst alkmaar oudedamessex Ik vind dat ze allebei een heel mooi kutje hebben, en heb ze ook nog even rustig vergeleken afgelopen weekend. Vooral omdat je nog niet zo zelfverzekerd bent en meestal in een afhankelijke positie zit. Each Contributor represents that to its structure, then You must: Ik gaf haar een zachte stomp op haar schouder en zei "trut". Maar ik heb er een hekel aan als mensen zich iets laten noemen wat ze niet zijn.
Thuisontvangst vrouwen saunasex gratis Biljartbal in kut lekker geil mokkel
Biman date grstis s Amateur escort rotterdam turkse meisje neuken
SLET TE HUUR EROTISCHE MASSAGE TERNEUZEN Naakt turnen cardate zeeland