Man zoekt slaaf neuken in de poep

man zoekt slaaf neuken in de poep

. LEKKER NEUKEN IN DE NATUUR SM

BLOTE KUTTEN PIJPENDE WIJVEN

Man, 48 jaar, in open relatie, zoekt uit Ik, leuke man van 32 en hoog opgeleid, is op zoek naar een leuke meid die het lekker vindt om plas t Ik, leuke man van 32 en hoog opgeleid, i Ik ben vriendelijk en rustig, hygië Welke vrouw wil in mijn mond plassen gei Goedendag, Ik ben een nette goed verzorgde jonge man, Ik ben op zoek naar een vrouw die voor mij wil Goedendag, Ik ben een nette goed verzorg Hai Dames, Ik ben opzoek naar een leuke vrouw, die het geil vindt om mij haar plas te laten drink Hai Dames, Ik ben opzoek naar een leu Discreet en goed verpakt v Verse GoldenNectar of Saliva van Meester Mrs Camile Jansen uit Hoorn.

Ik ben een man van 38 en wil graag kennis maken met plassex. Welke vrouw wil mij van haar plasje lat Ik ben een man van 38 en wil graag kenni Hallo, Ik ben een jonge, onervaren hetero van 26 die graag ontdekt. Nu zou ik graag plasseks will Hallo, Ik ben een jonge, onervaren he Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud.

Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B.

Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies. Dit zijn top advertenties. Uw advertentie ook promoten als top advertentie? Vrouw met extreme wensen gezocht Hou jij ook van bijvoorbeeld pijn, pis, vuil, vernedering, seksueel misbruik, etc? Slaaf met gezicht in poep duwen Ik vind het zeer geil om extreem vernederd te worden door met mijn gezicht in een hoop poep geduwd t Would you like to pee on me?

Dominante dame s met een volle blaas? Plassex Man van 26 jaar bied aan plassex voor de vrouw en man tussen de 21 en 60 jaar. Met tegenzin deed ik wat me gevraagd werd. Mijn vrouw keek hier naar en zei spottend: Dat doe je goed. EN als beloning mag je al mijn plas hebben. Ik weigerde dit en ze zei: Ga je speeltjes maar halen. Je moet gestraft worden. Ik haalde de doos met attributen en ze boeide me met gespreide armen en benen aan het bed. Ze plaatste klemmen op mijn tepels en bond mijn ballen strak af.

Toen ging ze met haar goddelijke kutje op mijn mond zitten en zei: Uiteraard wilde ik dit wel. Voor iedere druppel die je morst krijg je een naald door je eikel. Ik probeerde nee te schudden, maar ze trok hard aan mijn afgebonden ballen. Toen liet ze haar plas in mijn mond lopen.

Ik kokhalsde en de plas lekte uit mijn mond. Maak je borst maar nat. Hmmm dat wordt een speldenkussen. Ze nam plaats op het bed met haar kut boven mijn gezicht. Ze stroopte het vel van mijn eikel naar beneden en begon mijn lul te masseren. Toen deze stijf was, pakte ze een naald en duwde deze van onderen af naar boven door mijn eikel.

Ik gilde het uit van de pijn, maar mijn vrouw perste door totdat hij er aan de andere kant weer uit kwam. Haar kut werd nat. Haar vocht lekte langs haar lippen over mijn gezicht. Ze pakte een 2e naald. Ook deze ging van onderaf door mijn eikel. Weer gilde ik, maar ik voelde mijn lul harder worden dan ooit. Een 3e, 4e, 5e en 6e perste ze door mijn eikel.

Mopperend zei mijn vrouw dat er geil uit mijn eikel lekte. Ze ging van mij af en liet me gebonden op het bed liggen. Toen pas zag ik mijn eikel. Bij het zien hiervan kwam ik spontaan klaar. Op dat moment liep mijn vrouw, die net een 2 literfles water uit de keuken had gehaald, de slaapkamer weer in en zag mijn klodders zaad op het bed belanden. Met een lepel schraapte ze het zaad van het laken en perste mijn mond open, liet het zaad in mijn mond lopen en perste mijn mond en neus dicht. Ze dronk een flinke hoeveelheid water uit de fles en pakte mijn inmiddels slappe lul beet en begon me voorzichtig af te trekken, er voor zorgend dat mijn voorhuid niet door de naalden werd geraakt.

Langzaam verstijfde mijn lul weer. Weer pakte ze een naald en drukte deze van links naar rechts door mijn eikel er voor zorgend dat deze niet door mijn plasbuis ging. Naald nummer 8 ging strak naast de 7e van rechts naar links. Weer dronk ze water en zei me, dat ik stijf moest blijven. Ze liet me alleen en ik hoorde op de achtergrond de TV. Na verloop van tijd lukte me het niet meer om mijn lul stijf te houden en langzaam zakte deze op mijn buik.

Ik voelde de naalden tegen mijn buik. Hierdoor groeide hij weer en daardoor prikte 1 naald in mijn buik-vel. Stijf werd mijn lul wel, maar hij kon niet meer omhoog. Op dat moment kwam mijn vrouw weer binnen en moest lachen. Laat dit een straf zijn. Ik heb speciaal voor jou veel water gedronken, dus het is net water. Uiteindelijk viel het mee. Het smaakte nergens naar en ik was in staat om bijna alles door te slikken.

Ze stapte van me af en zei: Het bloed stroomde er uit en snel drukte ze de tissue op de gaatjes. Weer kuste ze me en wachtte tot het bloeden gestopt was. Als beloning begon ze mijn lul weer af te trekken en toen hij weer stijf was liet ze haar druipnatte kut over mijn lul zakken en begon me klaar te rijden. Binnen de kortste keren kwam ik klaar en spoot mijn zaad in haar kut. Weer ging ze op mijn mond zitten en ook dit moest ik oplikken.

Daarna maakte ze me los en we dronken nog wat. Met moeite lukte me het en langzaam vulde mijn glas zich met gele urine. Ze hield het glas voor mijn mond en knikte alleen maar. Langzaam pakte ik het glas en zette het aan mijn mond.

Ik rook de stank en moest kokken. Streng keek ze me aan en voorzichtig dronk ik een slokje, daarna nog een en nog een. Het derde glas kon ik maar tot de helft vullen, maar ook dit dronk ik op.

Voortaan drink je je eigen urine. Oh ja en nu je toch zo lekker bezig bent, drink mijn plas ook nog maar een keer, dan kunnen we gaan slapen. Ook haar plas verdween in mijn mond en we gingen slapen. Ik kon de nacht slecht slapen. Allerlei gedachten spookten door mijn hoofd.

Deze pis smaakte wel heel anders. Moeizaam slikte ik alles weg en het lukte me om niet te morsen. Blijf de hele ochtend naakt en zorg dat je in de hal klaar ligt met je benen naar de deur en gespreid als ik thuis kom.

Ik verbied je klaar te komen en als je moet pissen, dan doe je dat in glazen en zet deze in de koelkast, of drink ze leeg. Ik ben thuis de huisman. Ik deed de dagelijkse dingen, maar moest tegen 11 uur zo nodig pissen, dat ik het niet meer kon houden. Snel pakte ik een bierglas en piste dit vol. Ik zetten die op het aanrecht en pakte een 2e. Een derde en vierde volgden.

Ook dat dronk ik op. De andere 2 glazen zette ik in de koelkast. Tot mijn schrik ging de deurbel. Naakt stond ik in de keuken, als ik wilde vluchten moest ik door de hal. Door de ramen zouden ze me zien, maar ook als ze omliepen en in de keuken keken. Ik kon nergens heen. Ons huis ligt dan wel afgelegen, maar alles speelt zich af op de begane grond, en we hebben geen matglazen ramen of deuren.

Ook onze voordeur is van helder glas. Voorzichtig keek ik om een hoekje en zag dat het de buurvrouw is. Ze wist dat ik thuis moest zijn, want dat ben ik altijd op maandag. Na nog een keer gebeld te hebben keek ze door het raam, zag me gelukkig niet en verdween. Ik bedacht me dat ik dit met mijn vrouw moest overleggen, want ik wilde niet voor schut gaan in de buurt. Om 12 uur ging ik naakt in de hal liggen. Spreidde mijn benen en lag zo te koop voer een ieder die nu naar onze voordeur zou lopen.

Pas om 1 uur kwam mijn vrouw. Ze knikte goedkeurend, trok haar string uit, tilde haar rok op en ging op me zitten.

Langzaam liet ze haar blaas leeg lopen. Deze plas was wel heel geconcentreerd en ik ging bijna over mijn nek. Daardoor lekte er een behoorlijke hoeveelheid langs mijn mond op de witte vloer. Maar het meeste heb ik gedronken. Boos zei ze dat ik alles moest oplikken. Met tegenzin voldeed ik aan haar opdracht en likte de vloer schoon. Tijdens de lunch vertelde ik dat de buurvrouw had aangebeld en ik vroeg haar hoe te handelen. Ze zei me dat ik hoe dan ook naakt moest open doen, ongeacht wie er voor de deur stond en dat ik dan maar een smoes moest verzinnen.

Tijdens de lunch dronk ik de andere 2 glazen urine , maar moest ook weer plassen, dus ik plaste er meteen weer 4 vol. Mijn vrouw keek goedkeurend toe. Die middag heb ik nog 2 glazen geplast en gedronken.

Snel was het 5 uur. Ik lag weer klaar om mijn vrouw te ontvangen, maar ze kwam pas tegen 6 uur thuis. Ik wende er wel aan. Snel ging ik koken en vroeg mijn vrouw of ik wat mocht drinken. Ze pakte mijn glazen uit de koelkast en zei. Ik voelde me vies, maar kon niets doen. De week verliep ongeveer op dezelfde manier als de maandag.

Alleen op vrijdag tegen 11 uur belde de buurvrouw weer aan. Ze volgde me naar de tuin en ik vroeg haar wat ze wilde drinken. Daar het warm was koos ze voor een frisje. Tegen 12 uur wilde ik haar wegwerken, maar ze maakte geen aanstalten. Ik verontschuldigde me en zei dat ik zo weer terug zou zijn.

Ik lag er nog maar net, of mijn vrouw kwam al binnen. Ze nam plaats op mijn mond en begon te plassen. Ik was er inmiddels aan gewend en ik dronk haar sappen. De Buuf trok haar string uit en plaatste haar kale kut op mijn mond. Met kracht begon ze te plassen en ik moest moeite doen om alles weg te slikken.

De plas van Buuf smaakte nog bitterder dan die van mijn vrouw. Toen ik haar had droog gelikt stond ze op en zoende mijn vrouw innig. Mijn vrouw vertelde dat Buuf dat al heel lang wilde, maar dat al haar relaties daar op afknapten en dat zij had aangeboden mij als WC te mogen gebruiken, zo vaak ze maar wilde.

Ik moest nu dus 2 vrouwen drinken. Ik moest voortaan binnenshuis altijd naakt zijn. Voor als ik weg ging mocht ik me kleden. Na een paar weken de beide vrouwen te hebben gedronken veranderde er iets drastisch. Ik had net mijn vrouw leeg gedronken, waarna ze naar het toilet ging om te poepen. Na enige tijd kwam ze scheldend het toilet uit omdat er geen wc papier was. Woest ging ze voor me staan en zei: Nu mag jij dat zijn. Ze hurkte boven mijn mond en bevool me de resten weg te likken.

Voorzichtig voldeed ik aan haar verzoek, maar lag haast te kotsen. Gelukkig was haar kont redelijk schoon en likte ik de kleine restjes weg. Ze stond op en zei: We kopen geen wc papier meer. Enne je veegt je eigen kont maar met je vingers af. Tot overmaat van ramp kwam ook Buuf nog even plassen.

Daarna ging ook zij poepen. Ze riep om wc papier waarop ik haar met het schaamrood op de kaken moest zeggen dat we dat niet meer hadden. Ook Buuf bevool me dan maar haar kont te likken.. Kokhalzend voldeed ik aan haar behoefte. Vind je het erg om elke dag mijn kont te likken? De eerste dagen had ikzelf wel diaree, maar mocht mijn kont schoonspoelen onder de douche.

Toen ik weer vaste poep had, verdween deze luxe en moest ik mijn gat zelf schoon houden. Wat me wel op viel was dat er steeds meer restjes achter bleven bij zowel mijn vrouw als Buuf. Alles bleek een plan te zijn. In een weekend bond mijn vrouw me weer vast op het bed. Voor ik me er van bewust was had ik mijn eerste poep gegeten. Weer liet ze een drolletje vallen. Ook dit werkte ik kokhalzend weg. Nog 3 keer liet ze een keutel in mijn mond vallen.

Ik likte haar kont schoon, daarna plaste ze haar blaas leeg. Ik voelde me gelukkig. Nog geen 5 minuten later stond Buuf voor de deur.

Mijn vrouw vertelde enthousiast wat ze had gedaan, waarop Buuf vroeg of zij dat ook mocht. Ik mocht mijn ogen openhouden. Een stevige drol verliet haar lijf. Eenmaal in mijn mond wist ik niet wat te doen. Deze was zo groot. Mijn vrouw hielp me, pakte de bolus en brak hem in 2-en. Daarna kreeg ik deel 1 in mijn mond. Ik slikte die weg en vervolgens deel 2. Tijdens het schoonlikken van haar anus, perste Buuf er nog een klein keuteltje uit.

Ook die at ik op, maar voelde me misselijk. Ik moest blijven liggen. Ik hoorde de vrouwen lachen in de kamer, maar wist niet waar het over ging.

Die week leerde ik poep eten in grote hoeveelheden. Om te beginnen kreeg ik een grote drol in mijn mond. Mijn vrouw vertelde me te kauwen en het dan door te slikken. Hierdoor zaten mijn tanden en hele mond onder de poep. Ikzelf mocht ook niet meer naar het toilet en moest poepen op een bord. Alles moest ik op eten.

Na 2 weken wist ik niet meer beter en at en dronk alles zonder problemen. Mijn vrouw vertelde mij dat ze die avond een aantal vrienden had uitgenodigd voor een feest. Ik moest fungeren als butler.

Wat ze niet vertelde was dat ik een naakte butler zou zijn, met alleen een vlinderstrikje. Zoveel mensen zouden er niet komen. Wel wilde ze nog wat voorzorg maatregelen nemen, zodat ik me zou gedragen.

Snel perste een naald dwars door mijn eikel, gevolgd door een 2e. Toen ik naar mijn lul keek, begon deze spontaan te groeien tot een stijve. Op dat moment ging de bel. Beschaamd liep ik met mijn stijve naar de deur normaal zou mijn lul krimpen van schrik, maar om de een of andere reden bleef hij keihard en deed deze open.

Nog steeds bleef mijn lul stijf en ik zag mijn vrouw trots kijken. Als laatste kwam Buuf. Ik diende het voorgerecht op en trok mij terug in de keuken. Na het voorgerecht werd ik geroepen door mijn vrouw. Ik ben absoluut geen homo en ook niet bisexueel en keek onzeker naar mijn vrouw.

Boos kwam ze op me af, pakte mijn rechter tepel, rekte deze uit en perste er een naald door. Je doet dus wat een ieder van je verlangt, wat het ook is. Het maakte me misselijk, maar ik nam hem in mijn mond.

Ik begon hem te pijpen. Ik voelde de lul harder worden en zoog en likte zo goed als ik kon. Onderwijl voelde ik van achteren een hand naar mijn lul gaan die mij voorzichtig begon af te trekken, er voor zorgend dat de naalden mijn voorhuid niet beschadigden.

Dit maakte me bloedgeil en ik pijpte alsof mijn leven er vanaf hing. Ineens voelde ik zijn warme zaad over mijn tong spuiten. Oneindig lang leek dit te duren. Waarom weet ik niet, maar ook ik spoot dikke klodders sperma door de lucht. Dan mag ze met het sperma haar mond spoelen en weer alles aan jou geven.

Vervolgens slik je alles door. Daarna zal ik je straffen voor je ongecontroleerde ejaculatie. Mijn vrouw keek goedkeurend toe toen ik mijn mond op de mond van de slavin drukte en het sperma in haar mond liet lopen.

Even tongde ze mij, maar toen moest ik mijn eigen sperma oplikken en ook aan haar geven. Mijn slaaf heeft de hele dag niet mogen plassen. Jij gaat alles drinken, zonder te morsen.

De slaaf kwam op mij af en trok zijn string uit. Tot mijn schrik zag ik dat de ketting aan een ring door zijn eikel prince Albert vast zat.

De slaaf begon te pissen Jezus wat stonk deze Ik slikte snel , maar er leek geen einde aan te komen. Na een paar minuten had ik zijn warme pis geheel opgedronken. Nu moest ik het hoofdgerecht opdienen en mij weer terugtrekken in de keuken. De slaaf en slavin werden ook naar de keuken gestuurd, want de dames en heren wilden Privacy. De slaaf zag bleek, want plas drinken leek hem zo goor. Bovendien is ze voorzichtig begonnen. Ik heb hem het hele verhaal verteld waarop hij nog bleker werd.

Hij keek me ongelovig aan, waarop ik zei: Ze knikte en vroeg: Mijn slaaf wil laten zien dat hij dat alles eet. De slaaf en slavin mochten de keuken uit en moesten toekijken. Ik ging op de grond liggen en opende mijn mond. Buuf trok haar jurk en string uit, zodat iedereen goed kon kijken. Ze hurkte boven mijn mond en perste een stevige drol naar buiten. Snel kauwde ik deze klein en slikte hem door. De volgende bolus kwam al snel en ook deze at ik snel op.

Daarna likte ik haar anus schoon. Ik moet nu toegeven, dat ik de smaak lekker vond. Nu liet ze weer een bolus neerdalen en zonder af te knijpen kwam er haast een bolus van 30 cm uit. Zo goed als ik kon kauwde ik hem klein en slikte snel door, maar kon niet voorkomen dat er een stuk op de grond viel. Eerst likte ik haar anus schoon, en pakte toen het stuk van de grond en at dit op.

Langzaam liet hij zijn bolus zakken. Ik had genoeg tijd om deze weg te werken. Ook zijn anus likte ik schoon. Bleek kwam ze op me af. Voorzichtig kuste ze mijn mond, maar nu perste ik mijn tong bij haar naar binnen en tongde haar heftig.

Eerst gaf ze tegenstand, maar al snel tongde ze heftig terug. Ze perste een drol naar buiten en snel kauwde ik deze fijn en slikte hem door. Daarna nog het kleintje. Nu moest de slaaf mij zoenen. Dit was ook voor mij een vreemde gewaarwording, want ik had nog nooit een man gezoend.

Langzaam voelde ik zijn tong naar binnen gaan, waarop ik hem ook tongde, ondertussen de poep bij hem naar binnen persend. Ik voelde hem kokken maar ging door. Uiteindelijk heeft hij toch een deel van de poep in zich gekregen. De rest heb ik opgegeten. In de keuken zei de slavin dat ze ook moest poepen. Ik antwoordde, als jij er geen problemen mee krijgt, ga je gang, maar ik wil je wel tongen met volle mond.

Zonder haar antwoord af te wachten ging ik met open mond liggen. Aarzelend kwam ze boven me hangen. Ze perste en een lange bolus vond zijn weg naar mijn mond.

GOEDKOPE SEXDATE DONKERE MEESTERES

: Man zoekt slaaf neuken in de poep

Liters zaad spuiten gratis sex amsterdam 212
SPERMAKUT BI VROUW GEZOCHT 956
SEX DATE GRATIS SEXCONTACT LEIDEN 254