Openstaande kut geile homo jongens

openstaande kut geile homo jongens

... Omasneuken jongen pijpt man Mijn andere hand legde ik op mijn lies en ik opende mijn benen een beetje. Neem contact met op en kom met een heet voorstel Georgio vertelde dat hij z’n ouders regelmatig zag neuken. Jongste gay tiener sex ooit is geregistreerd en een meisje porno sterren nake. Hoeveel dat er waren wist ik niet, dat kan je niet voelen.

Gratis sex ontmoeting film d

Ik legde de hand aan de ploeg en schoof langzaam mijn voorhuid over mijn eikel. Het voorvocht vloeide rijkelijk. Ik moest zo een kwak lozen, anders zou ik de hele middag met zere ballen lopen. Manuel kwam als eerste.

Vier maal pompte zijn pulserende eikel zijn sperma met flinke kracht naar buiten. Hij spoot bijna een meter ver. Ook Georgo was nu niet ver meer van zijn hoogtepunt af. Met een snik kwam hij klaar. Nasidderend van genot perste hij nog een laatste druppel sperma uit zijn langzaam slapper wordende pik. Verbaast zat Manuel naar z’n hand vol sperma te kijken en wist niet goed wat hij hier mee aan moest. Ik wees hem naar de buitendouche.

Terwijl hij er heen liep zag ik dat hij voorzichtig aan zijn besmeurde hand rook en een likje nam om te proeven. Zijn gezicht zag ik niet dus ik kon niet zien of hij het lekker vond of niet. Ik wenkte Georgio en vroeg hem het karwei waar ik aan begonnen was af te maken. Hij zette zich tegenover mij op het uiteinde van de ligbank en nam mijn harde leuter ter hand.

Vakkundig trok hij mij af. Kreunend kwam ik klaar. Grote klodders sperma werden met kracht tegen zijn borst, navel en schaamhaar gespoten.

Oh wat was dit lekker. De laatste druppels navocht hingen als een sliert aan mijn snel slapper wordende lul. Ik gaf hem een knuffel omdat hij mij zo lekker had afgetrokken. Je kon zien, deze jongens waren weinig liefde gewoon. Kom op, even douchen, en dan weer aan het werk. Al snel stonden we geheel verfrist weer half gekleed, gereed om aan het werk te gaan. Voor de middag stond het omhullen van de stammen van de fruitbomen in de boomgaard met kippengaas op het programma.

Dit om te voorkomen dat de schapen aan de schors van de bomen zouden knabbelen. Gewapend met gaas, draadtang, tractor en aanhangwagen begaven we ons op weg naar de boomgaard. We stopten bij de eerste boom en rolden de stam in het gaas en zetten het geheel vast met tie-rips. Dit ging met z’n drieën heel wat sneller dan wanneer je daar alleen staat te knoeien. Halverwege de middag hadden we een kleine stammen in het gaas gerold.

Nog wat drinken mannen? Vroeg ik hen, daar hadden ze wel oren naar. Liever geen bier, maar frisdrank, want van bier krijg ik zware benen zei Manuel. Weet je wat, jullie werken nog even door, dan ga ik met de trekker wat frisdrank halen. Zo gezegd zo gedaan.

Manmoedig werkten ze verder terwijl ik de trekker startte en koers zette naar de boerderij. Tien minuten later was ik terug met een paar lekkere koude cola’s en een paar ijskoude flessen mineraal water. We pauzeerden even, dronken onze frisdrank en deden een wedstrijdje wie het verst kon plassen. Natuurlijk won Manuel, de jongste, de wedstrijd. Als beloning mocht hij de trekker zometeen naar huis rijden. Hij straalde van trots. Om half zes vond ik het welletjes.

De jongens hadden flink hun best gedaan en hun geld meer dan verdiend. Tevreden over zowel de kwaliteit als de kwantiteit van hun werk keerden we huiswaarts met Manuel aan het stuur als beloning. Thuis gekomen dronken we op het terras een lekker glas wijn en de jongens allebei nog een biertje. Mogen we weer zwemmen vroegen ze. Ik had geen bezwaar. Wat willen jullie eten vroeg ik nog. Maakt niet uit zei Georgio we lusten alles.

Dan maar een barbecue besloot ik, dat is makkelijk en de mannen kunnen zelf bepalen wat en hoeveel ze eten en drinken. Ik liet ze alleen in het zwembad achter en reed die dag voor de tweede keer naar de supermarkt om extra proviand voor de barbecue in te slaan. Thuis gekomen waren de jongens nog steeds volop aan het spelen in het zwembad.

Ze hadden me blijkbaar niet gemist. Met een glas wijn onder handbereik bereidde ik de maaltijd. Nadat alles gereed was riep ik de jongens, die zonder gene naakt wilden aanvallen, dat was mij iets te gortig en verzocht ze een broek en t-shirt aan te trekken. Na het tafelen kon het mij niet schelen, maar tijdens het eten, wilde ik mij niet vergissen in het worstje. Het werd een gezellige schranspartij en de knapen aten bijna letterlijk de oren van mijn hoofd. De worstjes, de karbonades en de mixed grill van lam verdwenen als sneeuw voor de zon even als de tomaten, komkommers en de twee nieuwe baguettes die ik had gekocht.

Omdat ze net als ik wijn bij het eten dronken, kwamen de tongen los. Het ene sterke verhaal na het andere werd gelanceerd. Het een nog onwaarschijnlijker dan het andere, want ze wilden niet voor elkaar onder doen. Ik vroeg hen naar hun leefomstandigheden in de caravan. Dat bleek een stuk minder romantisch dan gedacht. Gorgio en Manuel kwamen uit een gezin van 8 personen. Vader, moeder, een oudere broer van 21, een zusje van 20, dan kwam Georgio, Manuel, opnieuw een zusje van 13 en een klein broertje van bijna 11 jaar.

De kinderen gingen niet naar school maar kregen wel onregelmatig les van een soort rondtrekkende zigeunerschool. Er was onderling veel ruzie. Wat wil je ook met 8 mensen in een caravan. Sex was een natuurlijk behoefte, zoals eten en drinken. Georgio vertelde dat hij z’n ouders regelmatig zag neuken. Gewoon als pappa zin had en of er dan kinderen bij waren of niet maakte niets uit.

Gisteravond nog had hij gezien dat pappa en mamma aan het neuken waren. Hij had op de slaapbank aan de overkant gelegen. Terwijl pappa mamma neukte, lag z’n oudste broer zich af te trekken onder de dekens. Soms trek ik mij dan ook af want op een of ander manier vind ik het zien en horen van neukende mensen reuze spannend. Het verhaal had hem zeker weer geil gemaakt want al vertellend had hij zijn hand in zijn broek gestoken en zat ondertussen z’n pik te masseren.

Tussen de wijde pijpen van z’n korte broek zag ik z’n hand op en neer gaan, wat een vreselijk geil schouwspel opleverde, zoals hij daar loom van de wijn in de avondzon met zijn plasser aan het spelen was. Blijkbaar voelde hij zich hier erg op z’n gemak. Manuel was moe en wilde t. Ik installeerde hem voor de t. Toen ik weer buitenkwam zat Georgio nog steeds met z’n piemel te spelen.

Ik liep op hem af en vroeg hem; “Zal ik je even helpen? Ik pakte een kussentje uit een tuinstoel, legde die op de grond, knielde voor hem neer, ritste zijn gulp naar beneden en maakte de bovenste knoop van z’n broek los. Voorzichtig haalde ik zijn stijve lid naar buiten.

Zo’n lekkere lul had ik in jaren niet meer gehad als dessert. Ik boog voorover, opende mijn mond en schoof z’n stijve tussen mijn lippen door naar binnen. Hij kreunde van genot. Met mijn vrije hand kneedde ik z’n ballen. Mijn tong speelde met z’n eikel en af en toe zoog ik hem diep naar binnen. Zo pijpte ik hem langzaam maar zeker naar z’n hoogtepunt. Aan het samentrekken van z’n ballen en het nog verder opzwellen van zijn genotspier in mijn mond voelde ik dat zijn orgasme niet lang meer op zich zou laten wachten.

Door mijn tong geraffineerd met het aanhechtsel van zijn voorhuid te laten spelen kwam hij klaar. Hij slaakte een gesmoorde kreet en spoot met kracht zijn sperma achter in mijn keel. Kokhalzend slikte ik het licht zilte, mild naar muskus smakende zaad door zonder een druppel te morsen.

Wat een lading whow!! Vijf maal spoot hij zijn krachtige stralen zaad achter in mijn keel. Zorgvuldig likte ik zijn geslacht schoon. Langzaam nam het af in omvang en volume. Loom stopte hij het terug in z’n broek en bleef zitten, nagenietend van de laatste stralen van de avondzon. Ik stond op en nam een slok wijn. De betovering was verbroken. Het huishoudelijk werk riep weer.

Ook Georgio stond op met een diepe zucht. Zonder een woord te zeggen begon hij mij te helpen met het opruimen van de vaat en de overgebleven restjes. Methodisch begon hij met het inladen van de vaatwasmachine die in een mum van tijd gevuld was met vuile vaat. Ik schakelde het programma in en drukte op de start knop. Thuis zitten we ’s avonds ook vaak om het kampvuur.

Ik had geen bezwaar en liet hem z’n gang gaan. Binnen zat Manuel onderuitgezakt naar een pikante tekenfilm te kijken. Het was een erotische parodie van de avonturen van Asterix en Obelix. Ik was verbaasd, waar had hij die nu weer zo snel gevonden. Enfin hij deed tenminste geen kattenkwaad en was ook niet bezig met het verspillen van kostbaar zaad. Inmiddels had Georgio de terrashaard aangemaakt en er zijn stoel vlakbij geschoven.

Ik trok eveneens een stoel bij en zette een tafeltje tussen ons in waarop de fles wijn en de glazen konden staan. Tijd voor een goed gesprek. Ik vulde de glazen bij. Hij keek wat bedrukt. Wij slapen altijd bij elkaar in een kleine ruimte” antwoordde hij. Ik had het niet zo gepland, maar het kwam wel goed uit. Het scheelde weer extra lakens in de was, en ik had in mijn stoutste dromen niet kunnen bevroeden dat ik straks met twee van die mooie jongens in bed zou liggen.

Ja dit werd feest. Het kon niet anders. Om elf uur vond ik het welletjes. Manuel zat nog steeds, waarschijnlijk al voor de derde keer, naar de sex avonturen van Astrix en Obelix te kijken. Moet je kijken de pik van Astrix lijkt wel een paardenlul. Terwijl Obelix maar een heel klein piemeltje heeft”. Ik aaide hem over zijn bol. Georgio had het vonkenscherm voor de terrashaard getrokken, zodat er niets kon gebeuren. Ik sloot de deuren en nam de jongens mee naar mijn slaapkamer.

Ze keken hun ogen uit. Wat waren het toch een paar uitzonderlijke mooie jongens. Met veel welgevallen liet ik mijn begerige ogen over hun jonge jongenslichamen gaan. Ik dirigeerde ze eerst naar de badkamer en vervolgens in bed. Ik zelf tussenin met aan elke kant een van hormonen overlopende puber, die alleen maar aan sex kon denken en zich volgens eigen zeggen dagelijks minstens drie keer aftrok.

We lagen nog nauwelijks in bed toen de vrijpartij losbarstte. Overal vochtige monden, graaiende armen, stijf staande jongenstepels, volle ronde billen, keiharde lullen waar de eerste sliertjes voorvocht al uit liepen, strelende en kietelende handen over alle denkbare lichaamsdelen.

Ook mijn geslacht was van pure geiligheid zo hard als een spijker. Ik lag te tongen met Manuel zoals ik nog met niemand getongd had. Mijn handen streelden zijn onbehaarde lichaam en beroerden zijn tepels. Een siddering van wellust trok door zijn lichaam. Langzaam gleden mijn handen naar beneden en vond daar zijn keiharde jongenslul die ik zachtjes streelde en kneedde.

Met mijn tong daalde ik van zijn mond af naar zijn tepels waar ik ronddraaiende bewegingen rond zijn tepelhoven maakte. Dit maakte hem gek van opwinding. Hij lag met z’n kontje te wippen als een krolse kat. Terwijl ik me met Manuel bezig hield, lag Georgio mijn jongenskut uit te lebberen en probeerde deze alvast met één vinger langzaam op te rekken. Doordat hij regelmatig mijn g-spot bewerkte moest ik vreselijk mijn best doen niet voortijdig tot een zaadlozing te komen.

Voor de tweede keer die avond lag ik een leuter te pijpen. Ook Manuels zak en ballen kregen een uitgebreide beurt. Om beurten nam ik ze in mijn mond en sabbelde er op tot hij het bijna niet meer hield. Vlug hapte ik naar zijn penis, want dit kostelijke jongeszaad mocht niet verloren gaan. Heftig bewoog ik mij hoofd op en neer tot hij het niet meer kon in houden. Terwijl hij zijn liefdessappen achter in mijn keel spoot klauwden zijn vingers door mijn haar en hield ik mijn mond zover mogelijk om zijn lid.

Langzaam verzwolg ik zijn zaad en doneerde hem het laatste restje van zijn eigen zaad met een heftige tong zoen. Ik masseerde zijn jongenskutje met een beetje babyolie, zodat mijn vinger makkelijk z’n kringspier passeerde.

Ik kon haast niet meer wachten deze jonge knaap definitief te ontmaagden. Voorzichtig bewoog ik mijn vinger op en neer. Nog een vinger er bij. Alleen de gedachte al maakte me super geil. Nu zijn kutje voldoende was opgerekt leidde ik voorzichtig mijn neukstaaf z’n liefdesgrotje binnen.

Hij jammerde een beetje van de pijn. Relax, mon petit, relax. Ineens schoof mijn staaf tot aan de wortel naar binnen. Oh wat was het daar heerlijk strak.

Ik voelde zijn darmen als een krappe handschoen mijn stijve leuter omsluiten. Langzaam begon ik hem te neuken, terwijl ik z’n opnieuw stijf geworden jongenslul langzaam in het zelfde ritme als mijn stoten aftrok. Ineens voelde ik dat terwijl ik lag te neuken, Georgio probeerde zijn stijve leuter bij mij naar binnen te duwen.

Ik stopte even om hem gelegenheid te geven om binnen te komen. Met een krachtige stoot, die een aangename pijnsensatie veroorzaakte was hij binnen. Nu moesten we samen het goede ritme zien te vinden, wat we spoedig vonden. Gezamenlijk neukten we ons naar het hoogtepunt. Het was een explosie gelijk toen ik klaar kwam. Er kwamen inderdaad sterretje voor mijn ogen, toen ik mijn lading sperma in Manuel z'n darmen spoot en bijna gelijktijdig een lading sperma van Georgio in mijn darmen ontving.

Ik spoot, spoot en bleef spuiten. Ik ben nu eenmaal een wilde meid. De jongens keken elkaar aan, en opeens drong een van hen mij op mijn rug in het gras en begon me lekker te kussen. Meteen doken zijn handen in mijn tshirt, na het douchen had ik geen bh meer aangedaan dus hij had meteen vrij spel. Het kussen beviel me uitstekend, hij kon lekker geil tongen en ik ging er met rode oren helemaal in op.

Hij schoof mijn tshirt omhoog, streelde mijn borsten en kuste en sabbelde aan mijn tepels die zich prompt keihard overeind stonden. Ik werd er echt bloedgeil van en mijn slipje begon lekker nat te worden van het geile vocht. Wat kon die gast heerlijk zoenen zeg. Ik werd er echt bloedgeil van. Voor ik er erg in had was hij mijn slipje naar beneden aan het doen, en mijn kutje lekker aan het vingeren.

Zijn vingers gleden heerlijk diep in mijn geile gaatje en hij begon mijn poesje heerlijk te verwennen. Kreunend ging ik achterover liggen. Hij liet zich tussen mijn benen glijden en met zijn tong begon hij over mijn klitje te glijden Toen hij aan mijn klitje begon te sabbelen en daarbij zijn vingers in mijn kutje liet glijden werd ik echt bloedgeil.

Steeds dieper liet hij zijn vingers in mijn kutje stoten en ik voelde een orgasme aankomen. Toen besloot ik hem te gaan verwennen. Ik liet mijzelf voor hem zakken en bevrijdde zijn pik uit zijn broek. Die stond keihard overeind. Ik nam hem in mijn mondje en zijn geile voorvocht wat te proeven.

Met grote halen begon ik die harde paal van hem lekker af te zuigen Steeds dieper liet ik hem in mijn mondje glijden. Daarna wilde ik geneukt worden.

Ik spreidde mijn benen voor hem en zijn paal gleed heerlijk diep in mijn kutje. Steeds harder begon hij te stoten in mijn poesje. Wat kon die gozer lekker neuken zeg.. Toen ik terugkwam uit het kamp vertelde ik mijn ouders dat ik heerlijk had genoten.. Nieuwe reacties per e-mail ontvangen. Een geil avontuurtje op het kamp. Tags SM relaties vernederen ochtendlul hard neuken heerlijke slet besneden blote borsten lekkere anus kreunend grote tieten domineren af te likken sexverslaving homo donkere meid triootje harde paal incest pik nauwe poesje familiesex squirtende meid halfzus blinddoek bloedgeile oma strakke kutje seksuele leuke dame dikke stralen geile vagina relax lekker neuken bevredigd tienermeid squirt shemale hard rukken leuke kerel stijve paal verwennen penetreerde friemelen afzuigt afspraak slipje.

Meest gelezen Sexverhalen Joris en zijn rijpe schoonmoeder. Mama neuken door middel van chantage. Mijn tante lag in mijn bed en wilde geneukt worden.

YOLANTHE KUT TATOEAGE

: Openstaande kut geile homo jongens

Openstaande kut geile homo jongens Geschrokken, maar ook geil vond ik het toen hij op nog geen halve meter van ons vandaan kwam zitten. Ik hoorde dat Peter in de zak die ik mee had gebracht zocht en er werd iets tegen mijn kutje geduwd. Mijn kutje trok zich strak poesje kale natte poes om de vingers van Peter toen hij met zijn mond mijn gezwollen klit diep naar binnen zoog. Mijn vriend kreunde zo hard dat ik dacht dat hij klaar begon te komen, maar dat was nog niet zo, hij was gewoon enorm geil, de arme ziel had ook al zó lang geen lekkere paal meer gehad, en nu twee tegelijk in hem…. Door dit gehele oponthoud was het inmiddels half elf en tijd voor de koffie. Weet je wat, jullie werken nog even door, dan ga ik met de trekker wat frisdrank halen.
Openstaande kut geile homo jongens 384
Openstaande kut geile homo jongens Gratis sex gorinchem gratis neuken in eindhoven
Grote kut vingeren neuken op zijn grieks Sex met slet my shemale date
Openstaande kut geile homo jongens Masturberende lesbiennes lekker geil ding