Borsten negerin stiekem gepijpt

borsten negerin stiekem gepijpt

Na een paar minuten besluit hij te gaan kijken. Als hij op de plek ziet hij dat de Marokkaan verdwenen is. Hij ziet een boer staan en vraagt: Deze zomer gaan we naar de Befteling. Wat is een turk bij een beerput? Fatima in de Wibra. Wat staat er op een pedofiel zijn lul? Waarom dragen de ratten in Brussel rolschaatsen? Om sneller bij de vuilnisbakken te zijn dan de Turken. Waarom hebben Arabieren kamelen en wij Turken?

Zij mochten eerst kiezen. Wat zijn 10 Turken op een rij in de bocht langs een autostrade? Wat is het verschil tussen uw benen en die van een vrouw? Tussen uw benen hangen altijd dezelfde kloten. Waarom laten Marokkanen hun snor groeien? Om op hun moeder te lijken. Wat zijn mensen die vooraan op hun hoofd kaal zijn? Wat zijn mensen die achteraan op hun hoofd kaal zijn?

Wat zijn mensen die volledig kaal zijn? Die denken dat ze goed in bed zijn. Agalev en het Vlaams blok gaan samen werken, Hun slogan is: Wat is de beste reden om een liftende neger te laten staan?

Zijn mond past niet over de trekhaak. Uw moeder is zo lelijk dat ze bij haar inbreken om de gordijnen toe te doen! Hoe noemt de nieuwe partij van Fedra Hoste? Waarom vallen duikers altijd achterwaarts in het water? Omdat ze anders terug in de boot zouden vallen.

Wat zegt een Jood tegen de taxichauffeur als hij instapt? Waarom reed Napoleon tijdens de week op een bruin paard en in het weekend op een wit paard? Omdat hij anders te voet moest gaan. Is dat uw neus of bent u een banaan aan het eten? Waarom doen ze in een waterbed zeewater? Om de mossel beter te laten opengaan. Wat is het vervelendste dat aan een lul hangt? Waarom mag je een melaatse geen hand geven?

Wil je soms 3 handen hebben? Wat zijn 4 Marokkanen in een bloembak? Een bak vol stinkertjes. Hoe moet je een melaatse onthoofden? Hoe noemt een vroedvrouw in het Turks? Er staat een vogeltje op 2 poten, welke is het langst? De rechtse want die is groen.

Agalev en het Vlaams Blok gaan samenwerken. Het is rood en rond? Wat is erger dan Wintertenen? Wat is de nieuwe S. Wat is het toppunt van sadisme? Een helikopter met schietstoelen. Hoeveel kosten 20 penissen? Hoeveel konijnen heb je nodig om een muur te schilderen? Het hangt er van af hoe hard je gooit. Wie heeft de triatlon uitgevonden? Wat is het verschil tussen LEGO en een mooie vrouw? Waarom zijn er naaktfotos van zwarte vrouwen?

Omdat apen zich ook moeten kunnen aftrekken. Waarom heeft God de man geschapen? Omdat een dildo het gras niet kan afrijden. Medicatie voor melaatsen kost stukken van mensen. Wat is het rijkste land ter wereld? Waarom zijn er geen Mongoolse negers? Omdat god nooit 2 keer straft. Hoe lok je een konijn in de val? Je gaat achter een boom staan en doet een wortel na.

Alles fijn met het pissein? Hoe weet je dat een vrouw iets intelligentst gaat zeggen? Als haar zin begint met: Wat zijn 50 parlementsleden en 50 lesbiennes in 1 zaal? Wat is het verschil tussen een witte lijn en een Marokkaan? Over een witte lijn mag je niet rijden. Om de Turken die ze overrijden nog eens goed in hun gezicht te kunnen uitlachen. Wat is het verschil tussen Standard en de Smurfen?

De Smurfen hebben maar 1 klungel. Wat moet je nooit zeggen tegen een blinde? Dat hij er ziender ogen op achteruit gaat. Wat is een homo met een pillamp? Wat is de slogan van een Kosovaarse hoer? Wat is het favoriete spelletje van de Kosovaren? Wat doe je als je kind een epilepsiex-aantal krijgt in bad? De was er bij gooien. Wat moet je doen als je tussen je benen kijkt en je ziet 4 kloten hangen? Maken dat weg bent. Dan kunnen ze op hun kin kloppen.

Waarom heeft god de domme blondjes geschapen? Omdat een hond geen bier uit de ijskast kan halen. Hoe krijg je je vrouw aan het wenen na de seks? Bel haar op en zeg het haar. Waarom heeft een Kosovaar 2 gaten in zijn broek? Om zijn benen door te steken. Hoe noem je een Marokkaan die met een bus rijd? Waarom is een Turk niet bang dat zijn fiets gestolen wordt?

Het blijft toch in de familie. Waar gaat Andrea Bortchelli naartoe als hij sterft? En wat doet hij daar? Rijstpap eten met gouden lepeltjes. Wat krijgt hij daar? En hoe noemen ze hem dan? Je moet niet zo naar mij zitten kijken, als ik een griezel film wil zien ga ik wel naar de cinema. Wat is het verschil tussen ET en een Kosovaar? ET wist dat hij naar huis moest. Wanneer zet een Turk zijn vuilbak buiten? Alles fijn achter het gordijn? Een dom blondje is zo dom dat ze denkt dat konijnenpijpen een werkwoord is.

Wat zegt een dom blondje als ze onder een koe ontwaakt? Maar jongens niet allemaal tegelijk. Wat zegt een dom blondje als ze een bananenschil ziet liggen? O nee daar ga ik weer. Je ziet een hoopje buitenlanders langs de kant van de weg liggen te branden, wat doe je? Je gooit er nog een buitenlander bij zodat het vuur niet uitgaat.

Hoe noemt de vriendin van Jeltsin? Hoe noemen de kranten die de buitenlanders verkopen? Hoe noem je een boot vol Kosovaren? Wat is het toppunt van impotentie? In het rood staan bij de spermabank. Een professor aan de universiteit zegt: Waarom heeft een kip geen zakdoek nodig? Omdat ze al haar snot in haar eieren steekt. Wat is het favoriete instrument van Bill Clinton?

Wat heb je als je deodorant spuit? Hoeveel man heb je nodig om een tapijt te stofzuigen? Geen, want het is een vrouwen job. Waarom lopen ze tijdens ballet op hun tenen? Om de mensen in de zaal niet wakker te maken. In Brussel is een jonge vrouw van 18 gestorven, ze wilde Mannake Pis pijpen maar hij bleef maar spuiten.

Wat is het verschil tussen een kok en een homo? Een kok roert alleen maar in het eten van vandaag. Wat is het toppunt van wiskunde? Wat is het toppunt van voetbalsex? Het spel open gooien en een pietgool maken.

Wat is een Turk in een vuilnisbak? Een gierigaard er kunnen er 2 in. Waarom neemt een dom blondje suikerklontjes mee naar bed? Waarom dragen Marokkanen koltuien? Om hun vlooienbandje te verbergen. Ik ben een VTM werknemer ik kan maar 1 ding tegelijk, of werken of ademen.

Wat is het verschil tussen een dom blondje en een mug? Een mug stopt met zuigen als je er op slaat. Wat is het verschil tussen een man en een tas koffie? Volgens een vrouw geen, ze krijgt van bijden zenuwen. Licht uw IQ lager dan uw schoenmaat? Wie is de voorzichtigste mens ter wereld? Een nudist die over een prikkeldraad kruipt.

Waarom is Turkije zo mooi? Omdat alle turken toch hier zitten. Het kan mij niet schelen dat je Napoleon, bent maar haal je hand uit mijn bloes. Wat is het meervoud van peer? Wat is het meervoud van appel? Wat is het meervoud van Margriet Hermans? Daar bestaat geen meervoud van want ze staat al in het meervoud. Wat is de gelijkenis tussen een aangebrande cake en een zwangere vrouw?

Bij bijden had er iets vroeger uit gemoeten. Wat hoort niet in het rijtje thuis? Incest, bruine benen of Monopoly? Bruine benen, de rest zijn familie spelletjes. Het is bruin en hard als je het er in steekt en nat en zacht als je het er uit haalt.

Happy birtday to you, you were born in the zoo, you smel like a monkey and look like on to. Wat is een neger in een GB zak? Wat is een typisch Servisch gezegde?

Ik help de Kosovaren om de hoek. Hoe kan je zien dat een man dood is? Hij blijft langer dan 2 minuten stijf. Ik ben geen racist, ik heb niets tegen minderwaardige rassen. Wat is onze koning in zijn bloten? Wat is het toppunt van kinderseks?

Een condoom met Mikey Mouse op. Wat is het toppunt van poep en plas seks? De stront van de andere zijn tanden pissen. Wat is een turk op een vuilbak?

Een gierigaard, er kunnen er 2 op. Wat is een Turk op een vuilniscontainer? Wat is een vuilniskontener met een torentje op? Wat zegt een mol in de tuin van Dutroux? Wat is een vuilnisbak met een antenne op?

De klas is als een vuilnisbelt, elk uur een andere zak. Wat is 1 Marokkaan op de maan? Wat zijn alle Marokkanen op de maan? Het zit in je computer en het zingt? Waar haalt Margriet Hermans haar tampons? Het zingt en het jeukt? Het is blauw en het woont in Turkije? Wat is de achternaam van Mozes? Van den Berg, want in de Bijbel staat: Waarom kan Mozes geen kinderen krijgen?

In de Bijbel staat: Wat is het verschil tussen een Hollander en een kerstboom? Een kerstboom steelt niet stiekem je sigaren als je even niet op let. Wat is een Turk in een zoutzuurbad? Wat is het verschil tussen een combi en een stier? Bij de stier zitten de kloten van achter.

Wat is het verschil tussen een ramp en een catastrofe? Een ramp is als een boot vol Turken zinkt, een catastrofe is als ze nog kunnen zwemmen ook. Wat is het Turks alfabet?

Er was eens een Turk die een auto wou kopen, maar de verkoper zei dat hij eerst geld moest hebben. De dag nadien kwam de Turk terug en kocht de auto. Even later werd hij door de politie te paard tegengehouden. De Turk zei daarop dat de paarden ook verandert zijn want dat vroeger de kloten vanonder zaten en niet van boven. Er zitten 2 schaamluizen te kaarten op een kutje. Waarom heeft de Navo brillen naar Kosovo gestuurd?

Omdat ze daar scheel zien van de honger. Waarom kan Stievie Wonder niet lezen? Omdat het een neger is. Waarom is een dom blondje blij als ze op 6 maand een puzzel af krijgt? Omdat er op de doos staat 2 tot 4 jaar.

Men heeft een wit vlekje gevonden op de pik van Dutroux, een melktandje. Waarom stuurt het rode kruis geen witte tenten meer naar Kosovo? Omdat het bloed er te moeilijk uit gaat.

Mijn moeder is zo dik dat als ze op het bed ligt dat ze langs de 2 kanten ligt. Wie is de grootste concurrent van de pedofiel? Omdat een leiband te veel zou op vallen. Waarom zijn mannen als dolfijnen? Men zegt dat ze slim zijn maar het is nooit bewezen. Er gaat een man naar het bos om te jagen. Hij ziet een beer lopen en schiet er op, maar mist. De beer komt naar hem en zegt: Hij gaat weer naar het bos en ziet de beer daar lopen.

Hij schiet naar de beer maar mist weer. Hij ziet de beer en begint er op te schieten. Na een poosje stopt hij met schieten. De beer komt weer naar hem en zegt: Een pastoor in Spanje vindt een dode ezel voor zijn deur.

Hij belt de burgemeester op en verzoekt hem het die te laten weg halen. Waarom rijden Hollanders op hoge fietsen? Om beter in de vuilnisbakken te kunnen kijken.

Wat hebben mannen en asperges gemeen? Alleen de kop is lekker. Wat doe je met een appel, een vrouw en een boek? Een appel moet je plukken, een boek moet je drukken en een vrouw moet je bukken. En toen ging de banaan aan het rollen. Chaque villa a sont Delcroix. Hoe krijg je Joden in een Geit? Wat is een Marokkaan op een vuilnisbelt?

Bonnies bontere bontjas bontjes bontste boogarm boogjes boomhut booming boomkap boompje boomtak boontje boorgat boormal boorput boorsel boortje booster bootees.

Boukjes bourree boutjes bouwers bouwhal bouwhek bouwkas bouwsel bouwsom bowlers bowling braaien braakte Brahims braille brakers braking bralaap brallen branche. Carlins Carmels Carmens carnets Caroles carpool carport carrier carters cartoon carwash cascara casting castrum castten casueel casuele catarre catcher catwalk.

Chaamse chablis chalets challes Chanels chanson chaoten Charels chargen charger charges charget charmes Charons charter chatbot chateau chatten chatter checken. Hillies Hiltjes hinkelt hinkten hinnikt hintjes hippelt hippere hippies Hitlers hitlist hitsige hitsten hoekbal hoekers hoekige hoekjes hoekman hoekten hoentje. Karines karmijn karnton karonje karpers karteer kartels kartelt kartets karting kartons kartouw karwats karweit kasmoni kasteel kastoor kastrol kasuren katjang.

Khalils khimars kieltje kiemcel kieming kiempje kiemwit kiepert Kierans kiertje kiesman kieswet kietelt kieuwen kilgoot Kilians killers killige kilobit kiloton. Lennies lenskap lenskop lensput Lenthes Leonies lepelen leppert lepreus leproos leraars leraart leraren lerares lesauto lesblok lesboek lesboer lesjaar lesplan.

Naouals naploos napluis napraat narcist narcose nareist nareken naricht naroept narrige narwals nasalen naschok nasibal naslaan naslaat nasleep nasloeg nasloop. Othmans otoliet otteren oublies outcast outlaws owngoal paalgat paalrij paalrot paaltje paantje paapjes paapser paarlen paarser paarsig paartje paaslam paastak. Peruaan pestbui pesthol pestkop pestten petitie Petters petunia peultje peuters peutert Phoebes Phuongs pianino pianist pianola piaster piccolo pickles picture.

..

Borsten negerin stiekem gepijpt

PRIVE ONTVANGST LELYSTAD SAUNASEX GRATIS

De dokter onderzoekt haar en zegt plotseling: Het Vlaams Blok is voor incest: Als de smaak er uit is. Waarom heeft een dom blondje een groen kutje? Uw Ferari leen je niet uit aan je beste vriend. Hoe noem je een Marokkaan die met een bus rijd? Om niet verder weg te zakken. Twee letter woorden - Drie letter woorden - Vier letter woorden - Vijf letter woorden - Zes letter woorden - Zeven letter woorden Acht letter woorden - Negen letter woorden - Tien letter woorden - Elf letter woorden - Twaalf letter borsten negerin stiekem gepijpt - Dertien letter woorden Woorden beginnend met - Woorden eindigend op - Zoekhistorie. Tonnies tonster tontine tooisel toompje toonarm toongat toontje toornen toornig toosten tooster toostte topacts topbaan topclub tophits tophoek topisch topjaar. Wat is het favoriete instrument van Bill Clinton? Ooit al eens een Bouvier gezien die yoghurt heeft gegeten? Borsten negerin stiekem gepijpt