Onderdanige slaaf sop kutje

onderdanige slaaf sop kutje

Zou mijn Meester het goed vinden om er nog een slavin erbij te nemen,dan zou ik samen met die slavin mijn Meester dienen. Ik zal dagelijks een dagboek bijhouden over mijn doen en laten waarin ik mijn gedachten,wensen en fouten en eventuele straffen opschrijf,ik ben trots dat mijn Meester mijn dagboek leest.

Buitenshuis draagt de slavin altijd haar rvs collar,tenzij anders is opgedragen door haar Meester en Eigenaar. Mijn lichaam is het grootste geschenk dat ik mijn Meester kan geven. Ik geef hem mijn lichaam als zijn eigendom. Alles binnen haar macht en in het werk stellen om het Meester zo aangenaam en confortabel mogelijk maken. Ook als je een ruimte wilt verlaten vraag je toestemming.

Altijd toestemming vragen om te mogen spreken en te wachten met spreken tot Hij toestemming heeft verleend. Dit in de wetenschap dat herhaaldelijke overtreding zal leiden tot bestraffing in welke vorm dan ook. Deze regel kan op elk moment opgelegd worden. Binnenshuis en in beslotenheid van hun samenzijn in het gezelschap van haar Meester altijd voor hem knielen en toestemming vragen om op te mogen staan.

Dit in de wetenschap dat haar lichaam ter allertijden toegangelijk voor Hem dient te zijn. Haar Meester heeft het recht en naar goeddunken versieringen op haar lichaam aan te laten brengen. Met dat gegeven dat deze versieringen haar gezondheid niet in gevaar brengt. En haar functioneren en verantwoordelijkheden in haar proffessionele of sociale leven niet in gevaar brengen.

En kleding te dragen die haar Meester voor haar heeft uitgezocht,en die Hij haar beveeld te dragen. Binnenshuis en in besloten kring altijd naakt te zijn,of een silk te dragen,en minimaal pols en enkelboeien en halsband met riem. Haar Meester het recht te verlenen volledige controle over haar uit te oefenen.

Dit in de wetenschap dat geen enkele seksuele handeling kan geschieden zonder dat zij expliciete goedkeuring en toestemming heeft. Een open en eerlijke communicatie met haar Meester te hebben en Hem vrijwillig op de hoogte te brengen van informatie omtrent haar lichamelijke en emotionele staat waarvan in alle redelijkheid aangenomen mag worden dat Hij recht heeft op voorgenoemde informatie. Oprechte inspanningen te zullen doen om eventuele gevoelens van schuld            of schaamte te overwinnen,als mede andere emotionele blokkades te overwinnen die een mogelijke belemmering vormen in haar volledige onderdanigheid aan haar Meester.

Haar gedachten,gevoelens en wensen zonder aarzeling of schaamte aan haar Meester te vertellen. Dit in de wetenschap dat Hij diegene is die bepaald of en hoe aan deze wensen,verlangens en behoeften wordt voldaan. Een slavin,slaaf mag geen ik,mij,mijn gebruiken,je spreekt altijd in de derde             persoonsvorm. Zoals deze slavin,dit meisje,deze kajira,deze kajirus.

Slavinnen zijn altijd verzorgd,nette haren,nagels gelakt,om de 3 dagen je oksels,benen en kutje geschoren. Slaves possess nothing not given to them by their Home or Master,including there name,what is given can be taken away. Once you are a Gorean slave,you lose all your human rights. Anything you did before enslavement is erased from your past,you are not to talk about it.

Since you identity is kajira,a slave. Fantasie over het brandmerken. Onderstaande leef en gedragsregels zijn van een tpe slavin.

Bij elke overtreding van de leef en gedragsregels wordt de slavin hard gestraft. Gehoorzaam altijd onmiddelijk en onvoorwaardelijk. Wees altijd beleefd,spreek mij aan met Meester of Meesteres of met U.

De slavin eet voortaan uit voerbakjes. De slavin draagt altijd haar pols en enkelboeien en collar,tenzij anders is opgedragen.

Een goede slavin draagt de simbolen van haar onderwerping met ere. Een goede slavin is loyaal aan haar Dominant. Ik gedraag me altijd zoals het mijn positie als slavin van mijn Meester betaamd. Het is natuurlijk geen hardcore, maar wel een soort van BDSM. Je kunt natuurlijk altijd dingen aanpassen. Tis maar een opzetje. Aangezien de handen van de slaaf op zn rug zijn vastgebonden moet je maar improviseren hoe jij dat doet.

De rest zoveel mogelijk met de mond doen, dus t-shirt en ondergoed met je mond uittrekken - nu de slaaf en meester bloot zijn kun je verder gaan, bijvoorbeeld - de slaaf moet de meester inzepen en mag daarbij zijn handen niet gebruiken, de meester doet dan wat doucheschuim op jouw buik en je moet dan de meester inzepen door je lichaam staand of liggend over het lichaam van de meester te bewegen - de meester kan jouw piemel beetpakken in de hand en dan moet je zelf bewegen om tot een hoogtepunt te komen, maar wel eerst toestemming vragen om klaar te mogen komen en de meester zal dit niet altijd zomaar toestaan - de meester kan op elk moment besluiten jouw piemel los te laten, zodat je niet kan klaarkomen - de slaaf krijgt de opdracht om de meester klaar te laten komen.

In principe mag dit ook alleen met de mond, tenzij je dat anders afgesproken hebt Nou, hier heb je al een opzetje, je kunt er van alles bij verzinnen of weglaten, net wat je leuk en lekker vindt. Doe alleen dingen die je allebei wilt doen, stop als de ander het vraagt, vertrouw elkaar, doe elkaar niet echt pijn, gebruik je verstand, het is de bedoeling dat het leuk is en als het ff kan ook nog lekker.

Laat ff weten wat je er van vindt en hoe het uiteindelijk gegaan is. Als je niet samen in één ruimte bent, dus alleen contact via internet of wat dan ook hebt, moet je sommige opdrachten een beetje aanpassen. Kijk de film vijftig tinten grijs! Na het douchen kunnen we verder spelen in mn bed of whatever. En oh ja, er zijn natuurlijk wel nog wat meer seksueel getinte dingen die je kunt doen, zoals dat je met je piemel langs mijn been en geslachtdeel mag wrijven om te proberen klaar te komen en dan kan het best zo zijn dat je echt lekker bezig bent, maar dat ik het dan ineens tijd vind dat je even een koude douche moet nemen, omdat ik vind dat je wel heel erg geil aan het worden bent enzo, maar dat soort dingen kun je vast zelf ook wel verzinnen, dus daar ga ik niet te diep op in.

Idk verder, ik zal er nog wel eens over nadenken of ik nog iets weet. Doe iig geen pijnlijke en echt vervelende dingen, beetje plagerig zijn hoort er wel bij, maar niet verder dan dat gaan. Samen alles goed afspreken en stoppen als één dat aangeeft. In de tussentijd nodig ik iedereen die dit topic volgt uit om hun tips te posten. Ik zie dat er genoeg zijn die dit topic lezen, dus kom op en plaats je reactie.

Alles mag zolang je je maar aan de forumregels houdt. Bluelivy, ok das een hele goede tip, dus die film of dat boek is ook een aanrader, dat staat er vol mee haha Nog andere reacties? Ik zou een WC borstel in haar kut stoppen, das pas lekker! Jack01, Ik hoop dat je een schone wc borstel gebruikt. Hoe weet je trouwens dat het lekker is? Het handvat kan breed zijn wat niet altijd prettig is en de voorkant heeft de borstel van kunstof of metaal. Beide wil je daar niet naar binnen geduwd krijgen lijkt me.

Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn.

STOUTE OMA S LEKKENDE KUTJES

Geile oude hoeren slappe lul pijpen

Na enkele minuten nam ik het weg. Inderdaad haar gehele lichaam plakte en ze stonk een uur in de wind. Hij gaf me ook keurig netjes een pootje. Een grote container met koorden werd aangesleept en de meester begon met het afbinden. Ik stapte onder de douche en mijn slaaf begon mij heerlijk in te zepen waarbij niets vergeten werd. Toen was de rek eruit en werd Bianca snel uit haar lijden verlost.

PRIVE SEX MASSAGE SCHURENDE KUTJES

Langzaam maakte ik mijn slipje los en liet het op zijn borst vallen. Ik zag zijn pik stijf worden en ik maakte de dweil nog dikke lullen sex sex harlingen zodat hij tegen zijn pik aan striemde. Ik liep naar de gang om een emmer en een bezem te pakken waarna ik hem beval de emmer te vullen met sop en de keuken vloer te te gaan schrobben. Surfen Buiten sexverhalenErotische verhalen. De hardbody liep vervolgens naar de achterkant en begon de reet te reinigen, met haar hand streek ze wat zeep rondom de kont -roset en stak toen voorzichtig de straalpijp in de kont van Lisa. Heb je nog concrete vragen over BDSM, dan kan ik je misschien verder helpen.