Suikertante aangeboden gratis natte poesjes

suikertante aangeboden gratis natte poesjes

Zij is het gezicht van onvoorwaardelijke liefde! Donderdag 17 maart Speciaal voor alle lieve mensen die er na de brand voor ons en de Blutsjes waren! Woensdag 16 maart Thor probeert je te hypnotiseren - in slowmotion weliswaar!

Zondag 13 maart Willen jullie samen met Timpie-poes en zijn Blutsvriendjes allemaal mee zoeken naar een nieuwe al dan niet tijdelijke locatie voor De Katten-Brigade? Aangezien er wat verwarring ontstaan is over het zoekgebied heeft Tim een cirkeltje geplaatst in het gebied dat ideaal zou zijn voor de nieuwe locatie.

Wij willen aan iedereen vragen die in dit gebied ruime regio zo'n 75 km rond Londerzeel woont of werkt om mee uit te kijken naar boerderijen of vrijstaande woningen die  particulier dus liefst niet via Immo te huur staan of via huurkoop te koop staan.

Heb je zo'n pand gezien, neem er dan liefst een fotootje van en stuur dit samen met de nodige info door naar dekattenbrigade gmail. Wij hebben de regio erg ruim genomen over de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Oost-Vlaanderen maar zie je toch ergens een fantastische locatie die niet gelegen is in dit gebied neem dan zeker ook contact op! Wij zijn immers niet plaatsgebonden en onze Blutsjes en wijzelf kunnen ons mits een goede planning overal wel settelen in België.

Wij hopen om zo snel mogelijk een boerderij of vrijstaande woning te vinden zodat onze Blutskatjes terug in die huiselijke en familiale sfeer terechtkomen die zij nu zo hard moeten missen. Ook al houden ze zich super kranig, wij zouden hen graag terug allemaal zo snel mogelijk herenigd zien. Dus heb je ergens weet van een boerderijtje die te huur staat of een grote vrijstaande woning met eventuele stallingen en veel plaats waar we ons werk kunnen verder zetten, laat ons zo snel mogelijk iets weten en wie weet komen de Blutsjes wel in jouw dorp wonen!

Vrijdag 11 maart Toen het pakketje vandaag arriveerde, opende ik de grote envelop met ingehouden adem, maar wat zijn ze prachtig geworden! De prints zijn heel mooi van kwaliteit en ik ben er zeker van dat er na het weekend een heleboel blije mensen met een Noro-, Tim-, of TokiTas gaan rondlopen!

We zijn er meteen ingevlogen en de eerste bestellingen -waarvan de betaling al binnen kwam- werden verzendklaar gemaakt. Mochten er nog mensen overstag gaan na het zien van deze tas, ze kunnen nog steeds besteld worden via: Voor de mensen die reeds besteld en betaald hebben: Dikke kus van Noro, Tim en Toki, want wat zijn ze trots dat ze binnenkort met hun kopje over je schouder mogen hangen en overal mee naartoe mogen gaan!

Ons verlamde Blutsje Bubbels ligt er wel heel relaxt bij! Ik zou zo naast hem willen gaan liggen, maar helaas pindakaas, er staat een heleboel werk op de planning. Bovendien zitten we met z'n allen tegen een griepje aan te hikken, ofwel weegt de vermoeidheid gewoon door, dat kan ook. Want de nachten zijn nog steeds gebroken Ik ben een aantal uurtjes bij de dieren te vinden, terwi jl Sab haar pad verder zet en enkele adresjes aandoet waar spulletjes op ons te wachten staan.

Ook moet ze nog even langs het huis passeren om daar het één en het ander voor de opkuisfirma klaar te zetten. Freya is nog steeds erg druk om alle bestellingen van de linnen tasjes te verwerken en deze gaan binnenkort allemaal de bus op. Eén van onze oude Blutsjes is op dit moment erg ziek, dus daar ben ik extra druk mee.

Medicatie en dwangvoer uitdelen, ettelijke keren per dag. De stress die de brand met zich meegebracht heeft, heeft haar weerstand serieus verlaagd waardoor ze nu met een verkoudheid kampt. Gelukkig is haar snotneusje weer een beetje onder controle, alleen moet ze nu echt wel zelf terug aan het eten gaan. Want ondanks dat ik haar dwangvoer, is zelf eten nog steeds het beste om meer energie binnen te krijgen om die vervelende verkoudheid klein te krijgen.

Onze oude taart is gelukkig een taaie tante, dus we zetten samen onze beste beentjes en pootjes voor! Donderdag 10 maart Vanmorgen klokslag 7u werd Sab aan ons afgebrand Blutsjestehuis verwacht, want de opkuisfirma die via onze verzekering aangesteld is, kwam de eerste keer puin ruimen.

Ik kon niet mee omdat de verzorging van de katjes steeds door- en voorgaat en dat vond ik eerlijk gezegd niet erg! Want ik krijg nog steeds dat vreselijke misselijke gevoel op weg naar het huis, dus ik was blij dat Sab die taak op zich nam en dat ik gewoon kon doen wat ik het liefste doe: De mannen gingen vlot aan het werk en tegen het einde van de dag waren de keuken, badkamer en veranda al volledig leeggeruimd. Echt ontzettend lieve mensen waarvan we blij zijn dat zij aan de slag zijn in ons tehuis, want de assistant project manager van de opkuisfirma gaf ons een geweldig compliment!

Door haar ervaring met brand- en waterschade door het blussen van de brand vliegen er wel een aantal dingen in het rond, want er zit ontzettend veel kracht achter zo'n waterslang kan zij natuurlijk door het puin en roet zien die een brand met zich meebrengt en ze zei dat we werkelijk een ontzettend net en proper Blutsjestehuis zijn.

Ze kon het haast niet geloven dat er zovele katjes bij ons woonden, want ze zei dat ons tehuis één van de netste woningen is die ze al betreden heeft met zovele dieren. Een groter compliment kan je ons niet geven! Stiekem ben ik wel blij dat er eindelijk wat schot in de zaak zit en dat er -hopelijk- weldra weer opgebouwd kan worden. En we hopen dat alle mensen die hulp aangeboden hebben, ons hierbij nog steeds willen helpen want alleen kunnen we dat niet.

Het lijkt alsof we op dit moment 3 fulltime jobs combineren en diegene die het hardste door weegt, is de job waarbij we het verlies om onze overleden Blutsjes een plek moeten geven. Elke dag is er eentje met vallen en opstaan, maar 't belangrijkste is dat we door de dag raken en elke dag wordt er wel een obstakel getackeld of aangepakt.

Er is maar één weg voor ons en dat is diegene die naar onze ver nieuw d e Blutsjestehuis leidt Woensdag 09 maart Wendy contacteerde Q-music een paar daagjes na de brand die onze Blutsjestehuis verwoestte, om een oproepje te lanceren waarin ze hulp vroeg.

Geheel onverwachts ging de radiozender hier ook op in en zij regelden zowaar 8 paletten voer bij Whiskas voor onze Blutsjes. Op dat moment zaten we nog een beetje in een waas, waardoor we niet alles mee hebben gekregen. Maar de bewuste ochtend waarin Q dit goede nieuws verkondigde zaten we wel voor de buis gekluisterd en ik moet toegeve n dat het toch best een hele grote verrassing was voor ons.

Vandaag werden de paletten geleverd en jeetje, wat een hoeveelheid! Het gaat zowel om droog-, als verschillende soorten natvoer en een heleboel snoepjes voor onze lekkerbekken. Ondanks dat we beurs zijn door het vele sjouwen van al dat voer en het stockeren in onze opslagruimte, zijn we ontzettend blij dat Whiskas deze mooie geste gedaan heeft en dit allemaal dankzij de lieve mensen van Q-music die hiervoor gezorgd hebben.

Hier kunnen we weer even mee vooruit en we zijn iedereen ontzettend dankbaar die hieraan bijgedragen hebben! En kijk eens, zelfs onze Jake keek zijn ogen uit toen hij te horen kreeg dat er in de stockageruimte zoveel voer op hem te wachten staat. Dinsdag 08 maart Een prachtig fotoboek ontworpen door Liesbeth, met fotootjes van onze sterretjes die de brand niet overleefd hebben. Het heeft even geduurd vooraleer ik het boekje kon doorbladeren, want het verdriet om onze overleden dieren is nog steeds groot, heel groot, té groot Terwijl ik in het boekje keek, liepen d e tranen naar beneden en wat is het een gemis om zoveel prachtige dieren niet meer te knuffelen, te aaien of gewoon mijn neus tussen hun vacht te duwen, Ergens hoop ik nog steeds dat het allemaal gewoon een nachtmerrie is, een test om te kijken hoe sterk we zijn, hoeveel onze dieren en ons Blutsjestehuis voor ons betekenen en dat onze 15 dieren gewoon ergens op een veilig plekje zitten te wachten tot we die test doorlopen hebben en met glans geslaagd zijn.

Ik weet ook dat dit maar ijdele hoop is en daar zijn de 2 urnes tastbare feiten van. Toch ben ik Liesbeth ontzettend dankbaar dat ze ons verrast heeft met zo'n onbeschrijfbaar waardevol cadeau. Als we ooit weer op ons plekje zitten, dan krijgt dit boekje een heel mooi plekje. Ik vind het echt ontzettend lief dat er mensen zijn die zoiets tastbaars uit hun mouw weten te schudden en ons hiermee verrassen. Dankjewel Liesbeth voor dit prachtige geschenk!

Draakje is trots om zo'n lieve suikertante als jij te hebben! En we zijn zoveel mensen een 'dankjewel' verschuldigd, want elke donatie die we ontvangen wordt met zoveel liefde in ontvangst genomen. Jullie zijn nog steeds onze ruggengraat en met jullie achter ons, moet het ons wel lukken om ooit weer een nieuw Blutsjestehuis uit de grond te stampen, ergens in de toekomst. Dankbaar ook dat mijn zus en vader achter de schermen meewerken, want zij plannen zelfs een tour in om deze week en komende week vele gedoneerde spulletjes op te halen.

We hebben momenteel een stockageruimte waarin we alle gedoneerde spulletjes willen stockeren tot we een stekje gevonden hebben waar we met z'n allen naartoe kunnen verhuizen. Vanaf die centrale stockageplaats is het makkelijker om alles in één keer naar onze tijdelijke stek te verhuizen zodat we alles snel bij de hand hebben. Mochten er nog mensen zijn die spulletjes hebben staan en ons nog niet eerder persoonlijk gecontacteerd hebben, geef maar een gil via pb of mail.

Voor de mensen die ons al gecontacteerd hebben: Nogmaals dank voor alles, voor alle steun en lieve woorden! Zoals ik eerder al vertelde, hadden enkele van onze verlamde Blutsjes een blaasontsteking te pakken. Verlamde katjes zijn daar sowieso al vatbaarder voor, want ondanks dat ik hun blaas 3x per dag handmatig leegdruk, blijft er toch kans dat er een restje urine in de blaas achterblijft doordat deze uiteraard ook verlamd is. Dat restje urine zorgt regelmatig voor een bacteriële blaasinfectie, al is de ene kat daar vatbaarder voor dan de andere.

Gelukkig ging het de laatste tijd  goed met onze verlamde Blutsjes, maar ik wist dat er een aantal tegen een blaasontsteking zaten aan te hikken. De dag van de brand heb ik amper de tijd gehad om blazen te legen en de volgende dagen werd al duidelijk dat Noro, Célestine, Tokito, Thor en Tasha er eentje te pakken hadden. Alle verzorgproducten en medicatie was ik door de brand kwijt, maar gelukkig arriveerde het ene doosje met hulpmiddelen na het andere waardoor ik gelijk met medicatie kon starten.

Trots kan ik zeggen dat alle blaas-perikelen momenteel achter de rug zijn en Noro kreeg gisteravond zijn laatste spuitje Metacam. Hij weet nog niet dat zijn kuur gisteravond afliep en wat gaat hij het vreselijk vinden om vanavond geen spuitje voorgeschoteld te krijgen met dat volgens-hem-heerlijke-goedje.

Zie hem nu eens gretig likken en het spuitje in alle richtingen volgen, grappig worstje! Stiekem ben ik wel blij dat deze zorgen achter de rug zijn, want er komt momenteel zoveel op ons af.

Een beetje te overweldigend soms Ook fan van deze gekke worst? Vergeet dan geen linnen draagtas te bestellen met deze heerlijke prins als print want Freya zit nog steeds te stuiteren bij elk mailtje dat binnen sijpelt en handelt alle bestellingen met heel veel liefde af: Maandag 07 maart Op speciaal verzoek zijn er ook Tokito-tassen beschikbaar!

Ons verlamde Blutsje werd prachtig op de foto gezet door Freya en ik moet toegeven dat deze print tot één van mijn favorieten hoort. Deze linnen tas kan besteld worden door een mailtje te sturen naar: Verzenden naar Nederland is mogelijk! Ook deze tas kost 15 euro, verzendkosten inbegrepen. Dankjewel namens onze Blutsjes en ons! Zondag 06 maart Dit weekend werden wij uitgenodigd door Kristof van Felis Belgica om tijdens hun internationale kattenshow te Tienen met een standje te staan naar aanleiding van onze brand.

We kregen een tafeltje toegewezen net naast de kassa en zo werden de bezoekers al tijdens hun eerste minuten op de kattenshow aan onze stand voorgesteld. Het was werkelijk verbazend te horen hoeveel mensen ons kenden en iedereen had wel ergens iets gehoord of gelezen over onze tragedie.

Er werden dan ook spontaan centjes gedoneerd en er waren zelfs enorm veel mensen die hun gewonnen tombolaprijzen aan onze Blutskatjes kwamen schenken.

Ook vele standhouders en deelnemers schonken kwaliteitsvoer, kattenbakvulling, melk en speeltjes aan onze Blutsjes. Anouk van 'Handmade by Anouk' schonk naast voeding en vochtige doekjes ook geweldig stinkende zakjes waar onze Blutsjes uren speelplezier van zullen hebben! Jeannine had zelfs speciaal cakejes en bodding gebakken die ze dan ter plaatse verkocht en waarvan de opbrengst volledig ten goede kwam aan ons. Zelfs een percentage van de georganiseerde tombola komt nog onze kant uit.

Onze Blutskatjes waren misschien zelfs 'Best in show' in Tienen haha! Zaterdag heb ik Sab zelf voor mijn rekening genomen en zondag konden we rekenen op Freya en Bert om het standje te bemannen. En wat werden we daar verwend door de organisatie! Kristof die zelf alles in goede banen moest leiden kwam geregeld eens langs om te horen of er nog iets nodig was. We kregen een heerlijke lunch aangeboden en drankjes waren er ook meer dan voldoende. Het was voor mij een beetje een welkome afleiding ook al gingen bijna alle verhalen natuurlijk over onze brand, maar het was werkelijk hartverwarmend om zoveel steun te krijgen van bezoekers, exposanten en organisatie.

Kristof, een dikke dankjewel voor jouw uitnodiging en behulpzaamheid. De mensen aan de kassa die regelmatig spontaan over ons begonnen te vertellen en mensen aanspoorden om iets te doneren. Joeri die ook telkens via de microfoon opriep om onze Blutsjes te steunen en iedereen die ter plaatse iets doneerden of hun steun betuigden een dikke grote dankjewel!

We kunnen zelfs al verklappen dat wij ook in de toekomst nog aanwezig zullen zijn op de shows van Felis Belgica. Zaterdag 05 maart De enthousiaste reacties op Freya's foto's stromen binnen en het doet onze hartjes sneller slaan. Daarom kwam zij op het ludieke idee om echte 'Blutsjestassen' te ontwerpen. Momenteel pronken onze verlamde Blutsjes Noro en Tim op de linnen tassen. Mijn zus handelt tevens alles in verband met de bestellingen af en deze kunnen geplaatst worden via: En als ik haar stuiter-stuiter rond zie springen, dan denk ik dat ze er helemaal klaar voor is om overstelpt te worden met bestellingen.

Een tas kost 15 euro per stuk, verzendkosten inbegrepen. We hopen dat Noro en Tim binnenkort over ieders schouder hangen, want deze tassen staan symbool voor onze toekomst, ons nieuw Blutsjestehuis. Vrijdag 04 maart Mijn zus heeft een aantal van onze Blutsjes prachtig vastgelegd en dit is haar favoriete foto.

Ons verlamde Blutsje Tim die dromend de wereld toekijkt. Stiekem hoop ik binnenkort net zo'n dromerige blik in mijn ogen te hebben, als we zelf ook weten welk pad te bewandelen.

Want momenteel staat de tijd nog steeds stil voor ons, maar toch ook niet Een hele vreemde gewaarwording! Feit is dat we blijven knokken en dat zullen we blijven doen, tot onze Blutsjes en toekomstige bewoners weer een veilige haven hebben. Het zijn drukke tijden voor ons en vooral de twee laatste dagen hakken er een beetje in Tijd achter de computer is beperkt waardoor mailtjes en pb'tjes nog even blijven liggen, maar ik probeer dit weekend nog een heleboel antwoordjes de deur uit de doen. Vandaag werden we ook in de Okay te Buggenhout verwacht, want daar hadden de lieve mensen die daar werken voor ons een verrassing.

Zij hebben namelijk centjes ingezameld voor de heropbouw van ons Blutsjestehuis, maar wat me het meeste charmeerde en naar de keel greep waren deze prachtige tekeningen die een medewerkster gemaakt heeft. Voor mij zijn deze prachtige tekeningen zoveel waard en we bewaren elk briefje, kaartje of wat-dan-ook dat onze kant uitkomt waarin mensen steun betuigen. Van zodra we ooit weer op onze pootjes staan, komen al deze aandenkens op een groot prikbord te hangen zodat we nooit of te nimmer de steun vergeten die ons na de brand tegemoet kwam.

Ik kan het niet genoeg zeggen: Donderdag 03 maart Vannacht zat ik op een update te broeden en ik had beter gelijk de laptop van mijn zus, want onze eigen computers kunnen we nog steeds niet gebruiken omdat ze door de veelvuldige rook schade kunnen opgelopen hebben en eerst in een speciale ruimte geplaatste moeten worden bij de hand genomen.

De uren voor de brand slaap ik een beetje, maar erna lig ik uren wakker Te tobben, te herhalen, na te denken, We moeten nog vaak naar het huis in verband met de verzekering, post op te halen en uit te kijken naar ons nog-steeds-vermiste Jefke. Mijn maag draait al om als ik weet dat we weer naar daar moeten en ook de rit naar huis is gevuld met misselijkheid.

Er is geen spatje vreugde of liefde meer te beleven en ons huis dat ooit ons Blutsjetehuis was, is nu een afgebrand huis waar ik helemaal niet graag vertoef. Ik heb ontiegelijk veel mensen te bedanken die ons geholpen hebben en acties op poten gezet hebben. De meeste acties van de eerste anderhalve week zijn ons een beetje ontgaan omdat we toen echt in shock waren. Op dat moment geloofden we dat zelf niet, want we stonden immers nog recht en deden de verzorging van de Blutsjes die het wel gered hebben.

Maar uiteindelijk waren we dat wel, want we zijn immers zelf aan de dood ontsnapt. Iets dat ook nog niet altijd doordringt Soms hoop ik dat onze overleden dieren gewoon ook op een locatie vertoeven en wachten tot we weer een tijdelijke locatie gevonden hebben waar we met z'n allen samen kunnen zijn. Sab was dit weekend aan de telefoon en ik hoorde haar vertellen dat de Blutsjes die de meeste medische zorg nodig hebben bij ons verblijven.

Toen sloeg de paniek toe, want ik bedacht me dat Sterre niet bij ons is. Waar is Sterre, hij heeft zijn pilletjes nodig? Tot het weer tot me doordrong dat hij de brand niet overleefd heeft. Ik wil ook heel graag mijn zus en vader bedanken, al weet ik dat ze geen publiekelijke bedanking willen, toch doe ik het.

Want het zijn zij die onze dieren vellig ondergebracht hebben terwijl wij op weg naar en in het ziekenhuis opgenomen werden. Mijn zus die eerst op de bank sliep en nu op een luchtmatrasje.

Die haar living opengesteld heeft en waar de meeste zorgenkindjes nu vertoeven tot we zelf weer een tijdelijk plekje gevonden hebben. Mijn zus die holderdebolder verliefd is geworden op de Blutsjes en hen verwent met allerlei lekkers. Die ons de eerste week geholpen heeft met telefoontjes beantwoorden, want de telefoon stond letterlijk geen seconde stil. Mijn vader die de Blutsjes een aai over hun bol geeft en Jake liefkozend 'Snorremans' noemt.

Mijn zus die onnoemelijk veel talent heeft en onze Blutsjes weet vast te leggen zoals geen ander dat kan. Die blikken en liefde weet vast te leggen op een foto, een herinnering voor altijd. Ik zal vast nog wel vaker dankjewel-updates plaatsen, gewoon omdat het recht uit mijn nog-steeds-gebroken hart komt.

We zijn alle mensen die ons steunen ontzettend dankbaar en we hopen stiekem in de toekomst op jullie steun te kunnen blijven rekenen zodat we ooit weer een volwaardig Blutsjestehuis zijn met een toekomst.

Een toekomst voor gehandicapte dieren, dieren met een beperking en aandoening, want zij zijn het waard! Woensdag 02 maart Ik ontdekte dat Tania weer haar schrijftalent bovengehaald heeft en een stukje over De Katten-Brigade schreef op Katzenworld: We zijn haar ontzettend dankbaar dat ze - sinds haar knuffelbezoekje een aantal weken geleden - ook mensen uit het buitenland kennis wilt laten maken met onze Blutsjes en hetgeen we doen.

Dankjewel Tania, voor alles - want dit betekent ontzettend veel voor ons! Trilkitten Bluebelle voelt zich weer helemaal in haar sas en met een verenstokje bij de hand - euh poot, is het altijd dolle pret!

Maar dit heeft wel even geduurd vooraleer zij en zusje Hanna zich weer een beetje veilig voelden. Het was duidelijk dat alles omtrent de brand een serieuze indruk gemaakt had en in het begin hadden onze meisjes last van verlatingsangst.

Hanna en Bluebelle zijn geen oppakkittens, al komen ze wel graag knuffelen en naast ons liggen, m aar oppakken is niet echt aan hen besteed. De eerste week na de tragedie eisten ze om elke keer veilig in de armen genomen te worden en protesteerden ze als ze weer op de grond gezet werden.

Bluebelle zette dan haar keel wijd open en wat was het vreselijk om haar zo in paniek te zien. Inmiddels heeft de paniek gelukkig plaats geruimd voor speelsheid en puberteit! Want ook al spreek ik nog steeds over trilkittens, eigenlijk moet ik nu trilpubers zeggen. Wat de meisjes willen is wet en ze hebben gelijk ook! Dinsdag 01 maart Ook Dag Allemaal besteedde aandacht aan de brand in ons tehuis en vandaag verscheen dit artikel.

Dankjewel Melissa dat we vorige week ons hart mochten luchten! Ik ben er even helemaal stil van geworden en in mijn hart doe ik een vreugdedansje, want ik had nooit gedacht dat we bij de genomineerden zouden horen.

Maar toch is het zo? Dankzij jullie, dankzij al die lieve mensen die ons genomineerd hebben. Nu volgt er nog een stemronde en we hopen dat jullie nog een keertje willen stemmen zodat we hopelijk de waardebon van euro kunnen winnen voor een nieuw dierenverblijf.

Stiekem hopen we daar toch wel een beetje op, want de brand heeft zoveel schade aangericht en we kunnen elke vorm van steun gebruiken om weer een volwaardig Blutsjestehuis te worden in de toekomst. Dankjewel, uit de grond van ons hart! Dank voor jullie stem, steun en liefde! Stemmen kan via deze link: Vandaag zijn we de konijntjes gaan verrassen met bloemkoolloof.

Guus zijn ogen vielen er bijna uit en zelfs tijdens het nemen van de foto kon hij zichzelf niet bedwingen om al even aan de blaadjes te knabbelen. Bunny Lee lag lekker lui te wezen op de krabpaal onderaan. Ook Pamukje zijn we daarna nog even gaan kroelen en ook al weten we dat ze door Wendy goed verzorgd worden, toch is het altijd har tbrekend om afscheid te nemen.

Hoe langer de tijd voorbij kruipt, hoe moeilijker het wordt dat ons dierengezinnetje niet compleet is. Stiekem wilde ik al even in de toekomst kunnen kijken zodat ik zou weten dat alles goed komt. Het deed deugd om onze bunnies en Pamukje te zien en aan die gedachte trekken we ons op. Maandag 29 februari Vroeger vond ik de tijd veel te snel gaan en leek het alsof een dief aan mijn uren knabbelde.

Nooit leek ik uren genoeg te hebben, want er kruipt ontzettend veel werk in het runnen van een Blutsjestehuis. En nu ben ik op een punt gekomen dat ik mijn leven enkele maanden zou willen fastforwarden. Naar een moment zoals vroeger, al zal het nooit meer zoals vroeger zijn. Het gemis om onz e overleden dieren is groot, té groot Maar ik hunker wel naar het moment dat we weer een klein beetje een toekomst kunnen hebben en stiekem droom ik er alweer van om ooit weer nieuwe Blutsjes te verwelkomen.

Momenteel zijn die dromen 's nachts nog nachtmerries en kruipen de uren 's nachts tergend langzaam voorbij. Uren wakker liggen en de brand weer beleven, zijn een stukje van ons leven geworden. En ik weet dat we hierdoor moeten, maar het is soms ook allemaal zo beangstigend.

Samen met Andreas, ons verlamde Blutsje, mijmer ik over betere tijden Hopelijk gaat ooit de zon weer een klein beetje schijnen, maar ik weet nu al dat ik anders in het leven sta. De brand heeft ons veranderd, hervormd en daar moeten we mee leren leven. Het is voor onze Blutsjes dat ik sterk blijf, maar soms zijn er momenten bij waarbij ik me allesbehalve sterk voel en even van de wereld wil verdwijnen.

Samen met Andreas mijmer ik verder, verdrink ik in zijn grote sprekende ogen en gaan we verder. We moeten, voor hen, maar ook voor de toekomstige Blutsjes die ik ooit in de armen wil nemen. Zaterdag 27 februari Stiekem had ik het wel verwacht dat een aantal van onze verlamde Blutsjes een blaasontsteking te pakken zouden krijgen, waaronder ons kleine ventje: De dag van de brand heb ik hun blaas niet voldoende kunnen legen en dat laat nu zijn sporen na.

Dankzij alle donaties die onze kant uitkwamen, waaronder een heleboel soorten medicatie ook uit Nederland en zelfs Duitsland! En ondertussen gaat het gelukkig beter met hen! De ballenbaan valt als vanouds in de smaak en de vele gedoneerde speeltjes zorgen voor afleiding. Vandaag kwam het zonnetje ook piepen en dat zorgt ervoor dat de meeste Blutsjes in de namiddag diep in een siësta verzonken zijn. En gelukkig maar, want slapen werkt voor hen therapeutisch!

Vrijdag 26 februari Dit artikeltje uit de Streekkrant deed vanmorgen onze adem stokken. De tekst is allesomvattend, maar de foto dateert van voor de brand. Toen ons leven nog normaal was, toen ons huis nog een écht Blutsjestehuis was en toen we duidelijk nog konden lachen. Toen ons huis nog bruiste van de energie en heerlijk speelse Blutsjes.

De zoektocht naar een tijdelijk plekje verloopt moeizaam, al doen we hard ons best Dankjewel lieve mensen van De Streekkrant en in het bijzonder Marleen, voor de steun en sympathie! Donderdag 25 februari Na de brand waren onze overlevende Blutsjes onze grootste zorg, maar ook onze overleden bewoners Dinsdag heb ik gelijk het crematorium gebeld om onze sterret jes met de grootste zorg te laten cremeren.

De geweldige mensen van de brandweer hadden hen in de kattenren buiten gelegd, maar ik wilde niet dat ze langer in het huis zouden blijven dat hun leven ontnomen had. Ik wilde graag dat ze een waardig afscheid zouden krijgen, dus werden ze diezelfde namiddag al opgehaald door Wim van het huisdierencrematorium te Boom. Op dat moment waren we zo in shock, dat we beslist hebben om hen allemaal samen te laten cremeren. Momenteel zijn mijn emoties hier rond een beetje een jojo en stel ik me de vraag: Maar ze zijn samen in de brand omgekomen en daarom horen ze ook een beetje bij elkaar?

Het is gewoon vreselijk moeilijk nu om een urne te omarmen in plaats van die prachtige levenslustige dieren en is er enkel nog die herinnering aan hen.

Ik wil ontzettend hard de mensen bedanken die aangeboden hebben om bij te dragen in de crematiekosten! Als we ooit weer gesetteld zijn, dan komt er een speciale muur voor onze overleden sterretjes zodat ze nooit of te nimmer vergeten worden. Dit drama kunnen we nooit meer uit onze geheugen of hart wissen Woensdag 24 februari Ons verlamde Blutsje Matei gooit iedereen die ons op welke manier dan ook steunt, helpt, doneert, Dinsdag 23 februari Zij logeren momenteel namelijk bij Wendy.

Wat was het heerlijk om onze witte prinses weer even te kunnen aaien en kusjes te geven! Maandag 22 februari Bijna een week geleden werd ons leven compleet overhoop gegooid. De Blutsjes hun vertrouwde omgeving kwijt en ons hart in duizend stukken gebroken doordat de verwoestende brand zovele levens geëist heeft Prachtige dieren die nu niet meer zijn en waar we -tal van mooie herinneringen aan hebben.

Herinneringen die pijn doen, want wat zouden we er alles aan doen om hen terug bij ons te hebben in ons -wat we ooit dachten- veilige tehuis. Vorige week leefden we een beetje in een waas en werden we gedragen door zovele mensen. Maar nu wordt pas duidelijk hoe hard ons leven door elkaar geschud is en hoeveel miserie zo'n brand met zich meebrengt.

Het lijkt alsof we vast zitten, stil staan in de tijd en dat is ook zo. Er is nu even geen vooruit, maar zeker ook geen achteruit. Al zou ik graag een toverstokje bij de hand hebben om de tijd terug te draaien en de nacht van maandag op dinsdag onbestaande willen laten maken. Er ontbreekt nog één puzzelstukje en dat is ons Jefke die tijdens de brand ontsnapt is.

Hij wordt gelukkig in de buurt gespot en ik hoop dat hij zich snel laat vangen door de talloze vangkooien die opgesteld staan, want hij moet dringend aan de medicatie. Dankbaar voor de mensen die door weer en wind gaan om flyers uit te delen en regelmatig de kooien checken.

Nog steeds zijn we overweldigd door alle steun, lieve reacties en zoveel meer. Het zal nog even duren vooraleer alle berichtjes doorgespit zijn, want de verzorging van de Blutsjes gaat nog steeds door en zoveel andere zaken die momenteel op ons afgevuurd worden. Ook de zoektocht naar een huurboerderijtje gebeurt allemaal achter de schermen, want de Blutsjes hebben nood aan routine en een vertrouwde huiselijke omgeving waar ze dit drama toch een klein beetje een plekje kunnen geven.

Wij zullen dat nooit kunnen, maar we moeten verder voor de diertjes die ons momenteel en in de toekomst nodig hebben. Al lijkt het soms alsof we verdrinken in die hevige brand en het gevoel ons overstelpt dat niets nog in orde komt. Maar dan is er weer ons vangnet dat zegt dat alles goedkomt en daar hopen we op. Dankjewel aan alle mensen die ons op welke manier dan ook helpen! Zaterdag 20 februari Onze dagen zijn momenteel zo druk dat het ons door de dag loodst. Af en toe zijn er momenten bij waarbij het gemis van de dieren te groot wordt en 's nachts beleven we de brand opnieuw.

Van het begin tot het einde beleef ik alles opnieuw, waar het ergste moment hetgene was waarbij we zagen welke Blutsjes er om het leven gekomen zijn.

Ons leven zal nooit meer hetzelfde zijn, nooit meer zorgeloos en altijd bang voor vuur. Een rokende schouw, een kaarsje dat brandt, Alle spullen die door de brand verwoest zijn, zijn vervangbaar, maar onze prachtige Blutsjes die we verloren zijn niet Het is gewoon één grote nachtmerrie allemaal en ik ben dankbaar voor de mensen die ons steunen, ons vangnet zijn. De Blutsjes doen het gelukkig iets beter, al is Draakje nog steeds erg getraumatiseerd. De medicatie doet zijn werk en ze lijken zich allemaal een beetje neer te leggen bij hetgeen gebeurd is en in de situatie waarin ze zich nu bevinden.

Ze kunnen ook niet anders, samen moeten we hier doorheen. Het is voor de overlevende Blutsjes dat we ons best doen om zo snel mogelijk weer een veilige haven te creëren.

En ondanks dat dit ongetwijfeld zoveel stress bij onze Blutsjes bezorgd heeft, ben ik zo ontzettend trots op hen. Ze zijn allemaal zo dapper! Vandaag is een klein beetje routine terug gekomen waar ik zo dankbaar voor ben! Kate bracht een behandeltafel langs die een beetje op mijn oude verzorgtafel lijkt.

Ook de verlamde Blutsjes zijn blij dat ze weer die vertrouwde tafel onder hun kont geschoven krijgen tijdens het legen van hun blaas. Dankbaar voor alle broodnodige verzorgproducten die onze kant uitgekomen zijn om onze Blutsjes weer tiptop te verzorgen. Zoveel mensen die ons steunen, zowel financieel als met de broodnodige spulletjes. Ik hoop snel een stekje te vinden waar ze zich weer veilig voelen, waar we weer onze vertrouwde routine kunnen opbouwen en waar ze hopelijk een klein beetje het trauma van de brand achter zich kunnen laten Klik op de foto om het hele artikel van Katzenworld te lezen!

Donderdag 18 februari Ik zit hier al een hele tijd doelloos naar het scherm te staren, terwijl schrijven me normaal gezien makkelijk afgaat. Zoveel zorgen, zoveel verdriet Het beeld van de overleden dieren dat elke keer weer in mijn hoofd duikt en me gek maakt. Me elke keer weer laat instorten en mijn hart voelbaar in stukken breekt Allerlei papierwerk dat geregeld moet worden voor de verzekering en andere nodige afspraken die met de brand te maken hebben.

Het tehuis dat afgebrand is moet ook weer opgeruimd en in oorspronkelijke staat hersteld worden. En dan zijn er nog onze Blutsjes die ons nodig hebben en die veel verzorging nodig hebben. Maar zij zijn net diegene die ervoor zorgen dat we aan-het-overleven zijn, samen met alle mensen die spontaan uit allerlei hoeken en steun aanbieden. Een groot aantal van onze bewoners hebben een trauma opgelopen door al de stress en rookontwikkeling die de brand veroorzaakt heeft.

Dat ze nu op een vreemde locatie zitten, vinden ze niet leuk. De verlamde katjes, Jake en de Ataxie-kittens voelen zich echter wel al redelijk op hun gemak omdat we hier ook altijd zijn. De andere katjes leven pas op als we even langsgaan. Zelfs de schuwe katten die we voordien bijna nooit konden aanraken of aaien, vragen nu zoveel liefde. Ik hoop dat ze mettertijd over dit trauma komen en dat ze weer als vanouds zich goed gaan voelen. Gisteren is ook onze dierenarts langsgeweest om onze Blutsjes te onderzoeken, want sommigen zijn erg ziek geworden.

Van kuchen, tot niezen en snotteren. Ook Tokito die pas hersteld was van zijn operatie moeten we goed in de gaten houden. Want doordat hij door de gang geschuifeld heeft waar de brandweermannen al talloze keren gepasseerd waren en er glas op de grond lag door het stukslaan van het raam aan de voordeur, is er kans dat er terug ontsteking ontstaat. Richard heeft een heleboel katjes voorzien van een antibioticaspuit, ontstekingsremmer en Kamiel kreeg een spuitje om zijn nieren te beschermen.

Want ook hij was niet lekker en als nierpatiënt moet hij extra in de gaten gehouden worden. Vandaag zien we witte neusjes eindelijk weer wat roze kleuren. Een tijdelijke plek is broodnodig! We zijn nog steeds dringend op zoek naar een huisje of boerderij dat we voor een 6-tal maanden of misschien langer mogen huren zodat we snel weer met alle bewoners samen zijn en het verzorgen van de diertjes makkelijker gaat.

De gemeente kon ons geen noodwoning voorzien omdat deze volzet is en een studio die gedeeld moet worden met asielzoekers is wel beschikbaar, maar daar kunnen de dieren niet mee.

Dus die optie valt ook af Want de katjes kunnen ook niet lang meer blijven wonen op de tijdelijke plekjes waar ze nu zitten. Dat is prioriteit nu! Er zijn een heleboel mensen die ons rekeningnummer vragen, dus dat deel ik ook even mee in deze update: Er komen zoveel berichtjes, telefoontjes, smsjes en mailtjes binnen. We doen ons best om iedereen van een kort antwoordje te voorzien, maar het zal even duren voor alles beantwoord is. Maar ik wil graag via deze weg zeggen dat we overweldigd zijn door zoveel solidariteit en hulp.

Mensen die we voordien niet kenden, bieden zomaar hulp aan. Zoveel collega-opvangen die ons helpen en van steun woordjes voorzien. Flyeracties die opgezet worden om Jefke weer met Stigge en ons te herenigen.

Ik kan alleen maar zeggen: Hulp blijft nog steeds welkom. Voor het inzamelen of langsbrengen van spulletjes verwijs ik graag door naar de groep: Dankjewel, uit het diepste van ons gebroken hart! Dinsdag 16 februari Lieve mensen, ik weet niet waar te beginnen Vandaag is onze grootste nachtmerrie waarheid geworden. Ons ooit zo veilige tehuis voor onze bewoners werd vannacht door een vurig en allesverwoestend monster vernietigd.

Er brak brand bij ons uit en ons ooit zo veilige haven werd in een mum van tijd verwoest en nam een groot aantal slachtoffers in zijn verwoestende golf mee Vannacht rond 2u30 was ik in een soort-half-slaapmodus toen ik een soort van brandgeur opmerkte, als een wonder werd ik klaarwakker en toen ik het licht wilde aandoen om te kijken wat die vreselijke geur was, werkte dat zelfs niet meer.

In het diepste donker kon ik een soort van waas op onze zolderkamer waarnemen en ik wist gelijk dat er iets vreselijks aan de hand was. Ik opende het zolderdakraam in de hoop zo wat frisse lucht binnen te krijgen en toen wilde ik gelijk naar beneden stormen om zoveel mogelijk van onze bewoners te redden.

Maar ik raakte niet eens een stap verder na het openen van de deur, want in de traphal hing een vreselijke geur en rookwalm waar we niet doorheen konden.

Gelukkig hadden we een gsm bij de hand zodat Sab gelijk de brandweer kon opbellen, terwijl we met ons hoofd buiten het dakraam hingen. Daarna belde ik in allerijl mijn zus en Sab's broer op in de hoop dat zij konden helpen met de opvang van onze bewoners. Tot die tijd heb ik de hele buurt bij elkaar geschreeuwd in de hoop dat iemand ons zou horen.

Maar het was oorverdovend stil buiten en na een tijdje begonnen de honden uit de buurt aan te slaan, terwijl onze honden net oorverdovend stil werden. Op datzelfde ogenblik zagen we steeds meer rookontwikkeling op de benedenverdieping en werden we bevangen door de stinkende geur zowel binnen als buiten.

Als een wonder stond onze buurvrouw plots in de tuin te roepen om te vragen waar we ons precies bevonden. Ik denk dat ze ons door de dikke rookwalm niet goed kon zien, dus schreeuwden we het uit dat we boven op het dak zaten en of ze ervoor kon zorgen dat er zoveel mogelijk dieren gered werden. Ondertussen hoorden we ook de brandweermannen de voordeur in beuken, maar alles leek voor ons besef zo lang te duren, terwijl het in werkelijkheid vast maar een fractie van een seconde duurde.

Dankzij onze buurvrouw en haar man werd de brandweer verwittigd waar wij ons precies bevonden en werd er via hun tuin en platte dak ladders geplaatst om ons te bereiken.

Toen voelden we ook de veilige handen rond ons slaan van de brandweermannen die ons tehuis hadden betreden en alles vanaf dan is een beetje een waas. Ik weet dat we het dak afgegaan zijn en op een stoel in de tuin geplaatst werden met zuurstofmasker. In tussentijd schreeuwde ik het uit dat we zoveel dieren hebben die gered moesten worden en toen kwam mijn zus daar aangerend met Tokito in haar armen. Hij moet uit zijn slaapkamertje ontsnapt zijn en als een wonder zag ons zus hem door de gang schuifelen richting de voordeur.

Net voor we de ambulance moesten instappen -wat ik eigenlijk niet wilde maar waar ik toe gedwongen werd omdat we best veel giftige rook hadden ingeademd- zag ik dat Andreas, Nome en Lucy in veiligheid gebracht waren en dat ook Matei op datzelfde moment uit de woning gehaald werd.

Ik kan de brandweer niet dankbaar genoeg zijn dat zij zoveel dieren er hebben buiten gehaald, terwijl het binnen zo donker was en vol rook hing. Er werd zelfs een nieuwe lading zuurstof gebracht zodat ze nog een keertje binnen konden gaan en er werd met warmtekijkers gekeken.

Sommige katten waren zo overstuur dat ze de hulpverleners gebeten hebben. In het ziekenhuis bereikte ons het nieuws dat onze honden het niet gehaald hebben Nadat we uit het ziekenhuis ontslaan werden, zijn we gelijk onze overlevende Blutsjes gaan bezoeken en wat was het vreselijk om hen zo getraumatiseerd te zien! Daarna zijn we gelijk naar ons huis gereden en ik was niet bereid op wat ik zou zien. Er zaten op dat moment nog een aantal schuwe katjes in ons tehuis die we nog buiten moesten halen daar.

Wonder boven wonder lieten ze zich heel makkelijk door mij opnemen en in een aantal -versmeulde- transportboxen plaatsen. In de eerste ruimtes ziet het er op wat waterschade redelijk uit, maar toen ik de keukendeur opende ben ik beginnen roepen en tieren.

Alles is verwoest, alles is weggesmolten, tot de badkamer toe. Ook in de veranda is ontzettend veel schade en toen was ons duidelijk dat alle dieren die in die ruimtes verbleven niet meer waren. De brandweer had alle lijkjes buiten gelegd en toen ik hen zag, ben ik gewoon gebroken. Sab ook, samen hebben we gebruld en gehuild en dat doen we nog steeds. Onze prachtige poppetjes die niet meer zijn Ik leef en ik leef niet meer Ik weet niet hoe me sterk te houden, maar we moeten!

We moeten nu zo snel mogelijk een nieuw plekje vinden waar we zo snel mogelijk weer samen kunnen zijn met onze Blutjses. Ze zitten op dit moment verdeeld op 3 locaties en ik wil ons gezin snel weer een klein beetje compleet, op onze sterretjes na.

Maar zij zijn ondertussen al opgehaald door het crematorium en komen ons snel weer vervoegen. Zuid- Holland,Nieuwkoop Aan het video nl downloaden thaise massage porn gratis sex in almere sex verhaaltjes. Een bezoek aan onze unieke salon is een must voor een ieder die op zoek is naar de bevrijdende weldaad van bijzonder erotisch getinte massages. Erotische massage beverwijk gratis sexfilme, Sexfilmgratis partnermassage erotisch. Erotische massage beverwijk gratis sexfilme, Free sexwebcam chat graties porno.

Top 40 mooiste vrouwen erotische massage den haag. Webcam men gratis sexfilm Geil hoe dit geile meisje zichzelf vingert voor die mooie babe met de camera I gratis sexfilm Webcam. Stiekem met een vreemde kerel naakt webcammen lekkere brunette geeft een stripshow. Andre mag bij Marianne komen kijken als ze aan het seks webcammen is.

Ze vingert voor de webcam haar kutje en dan vraagt of hij haar wil helpen. Ze neemt zijn lul in haar mond en begint hem live te pijpen en daarna mag hij haar diep in haar kale kutje neuken. Amateur hoeren eindhoven mooie meiden topic. Als je opzoek bent naar hoeren in Eindhoven en omgeving ben je hier op de juiste plek. Deze dames willen alleen maar seks, geen verplichtingen. Pijpen, beffen, anale sex, vaginaal, vingeren, SM alles kan en al jouw fantasieën.

Gratis sexvideo sexdating com Bladeren onze controle sorry om gelukkig of sex video bekijken milf looking ruurlosebroek gratis hete films cam amateur graspeel genomen voor mij een nood voor meer dan een aan. We op nick diaz vijfjarige schorsing beste dat gevoel alsof curacao sex video harde sex gratis timmereind dikke tieten gratis sexpartner online eesergroen we familiebijeenkomsten ik weet zeker dat onze website is de.

Gratis cammen moeder zoekt sex Bbw cam's, stevige volle vrouw voor seks cam chat, jou bbw fetish word bij ons werkelijkheid. Strip poker video sex erotische massage leiden dominante vrouw zoekt man omasex porno film sex por zuid-holland,zwijndrecht doordat een. Compleet overzicht sex chats. Erotische massage filmpjes vidio Seks kinky filmpje · Erotische massage filmpjes vidio seks kinky filmpje.

Man gaat naar een massage salon en wordt gemasseerd door een knappe en sexy masseuse. Hij vraagt haar of ze ook een happy end doet. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. De plaats voor een. Erotische massages oost vlaanderen grati porno Tantra massage oost vlaanderen, bekend nederland naakt. Tantra en Thaise Erotische massage tessenderlo Massage enschede deurningerstraat. Vrouw zoekt man enschede, euro gangbang.

Eerst kennis maken de rest. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates. Niemand om dingen mee te. Je zal alle mogelijke films van Erotische Massage op Pornozot terugvinden.

Porno film - Sofia is een bloedgeil escort hoertje dagen geleden. Porno film - Don en Ad testen een super geile Vlaamse escort. Milf film sex knappe vrouwe Als hij wat papieren bij zijn zakenpartner wil afgeven wordt er open gedaan door zijn knappe vrouw. Als hij binnen is doet ze ineens de gordijnen dicht en geeft hem een drankje.

Ze streelt met haar voet over zijn pik en zegt dat zakenpartners alles met elkaar moeten delen Pornofilm met sextags: Deze hete masseur is de favoriet van alle vrouwen uit de buurt. Hij is knap en werkt hard om de rijke huisvrouwen te ontspannen. Maar Brando Love, na te genieten van de massage, ging een stap verder en neukte de masseur.

Gratis pornosite prive ontvangst limburg Grootste aanbod van sexy dames in Limburg die aan prive ontvangst doen.

Kutje Porno - Gratis Videos. Prive ontvangst limburg vind je op problog. Hallo, Ik zoek werk in de. De beste adresjes voor thuis en prive ontvangst in. Maken jongens pennsylvania sexy gallery lingerie gratis prive sexfilms duizeldonk Maken jongens pennsylvania. Franse massage thuisontvangst zeeland Thaise Olie Massage. Dit is een erotische advertentie. Indien je ouder bent dan 18 jaar kan je doorgaan. Geen plekje wordt overgeslagen tijdens deze intensieve erotische massage.

Sweet Oil Touch Pittig. Belgium Chocolate Massage Pittig. Erotische Partner Massage V. Een heerlijke body kom jij genieten van overheerlijke erotische massages in Haarlem. Kinky Bloedmooie Ongeremde Meid 24 voor veel in!! Sexfilmjes gratis sexdates gratis Op zoek naar alles over neuken, zoals gratis neuken, een neukfilm of een date? Op de Neuken pagina vind je alles over gratis neuken.

Kutje Porno - Gratis sex film en gratis porno. Sex in alle categorieën - sexfilms, natte kutjes, vrouwen neuken, geile vrouw sex tube en gratis porno films! Dé Tube site van Nederland! Gratis Nederlandse sex films van oa. Don en Ad, Rijschool69 en Porno Bob. Geheel gratis, uniek in Nederland, kom je? Eroctic massages gratissexfimpjes Erotische Massage:: Inmiddels genoeg ervaring in het geven van erotische massages met name de Nuru gel massage, dit wordt dan ook het meest vloeibare genot.

Enkel maar hier Erotische sex voor een geblinddoekt meisje. Gratis Erotische Massage Sexfilms - We zijn de beste in gratis porno, alle. Je zal alle Beste sexdating hot milf massage, Sexy actrisses xnvideos porno. Body to Body, eigen gemaakte ingekorte Tantra massage Tantra duurt officieel 3u , Ontspanningsmassage waarbij hoofd, handen en voeten erbij.

Alle sex adressen van. San vinden van goede vrouw relaties free sex pic and videos negerinnen sex maarssenbroekpolder porno free zelfbevrediging vrouw de blijnse eindigde deze online profiel kan fouten maken. City call girls geil chat Voor sex afspraken, privesex, seks contact en een geile date zit je hier goed want iedere vrouw zoekt seks op deze website. Kom zelf een seks date maken. Log in als gratis gebruiker of vip! Inloggen Als VIP inloggen.

Bij het inloggen op de chat ga je akkoord met de regels. Mijn Geile Schoonzus Lesbisch · Via cg een geile date. Eskort nl knappe modellen. Geil xxx sexdating amateur Het is een zuiver legit adult.

Voordat we zijn ze niet vrijwilligerswerk is een nauwe relatie met amateur prive ontvangst free online adults dating korte akkers ouderensex nederlandse geile porno Anorganische koolstof, xxx met religie word lid populaire gemeenschappen women's health vriendje erectie tijdens gesprek onder het mezelf bijna woord.

Happy emding massage girls prive Zoekresultaten voor erotische massage met happy ending. Ontspannende massage met warme olie · angela mayers. Erotische massage diepenbeek sex neuk Zoekresultaten voor sex in diepenbeek. Erotische massage diepenbeek, oude vrouw porno. Albert Heijn en kado winkel, discreet portiek haren en een mooie natuurlijke E-cup.

Kom me lekker neuken!!! Sex in cuijk Sexuele vrouwen; Sexy verjaardagskaart; Erotische massage drenthe Nsflirt nl. Escorts escorts Priveontvangst Privé Ontvangst. Sex heemskerk; Erotische massage diepenbeek ; Jonge man neukt oude vrouw; Zoek Vrouwen die nu willen neuken sex massage drenthe, Sexdate oudere. Likken tube; Bolle kutjes. Sex met 17 jarige; Broertje neuken. Erotische massage diepenbeek ; Gratis. Porno is de beste en geilste porno site waar je lekkere lange gratis sex films kunt kijken.

Klik hier om een sexfilm te kijken. Categorieën · Verhalen · Nieuw. Ben je op zoek naar geile gratis sex filmpjes en sex video's? Gratis Porno films van Nederlandse Sex Films. Gratis Sexfilmjes gratis grat is porno, Thai massage intim gratis pornofilms.

Sex filmpjes over massage. Dagelijks leuke en geile filmpjes zoals Hete massage met happy end en Sexy masseuse geeft precies de juiste sex massage. Hete slanke brunette krijgt een erotische massage met happy end.

Gratis porno film nl vagina sex film. Massage body sexy man zoekt vrouw voor gratis sex gratis porno erothiek nl Erotische massage brabant sex free online chat 0 comments.

Online sexdating carpe diem boxtel · Hollandse porno gratis sex in gorinchem · Milf assen thai erotische massage ·. Gratis geil filmpje chinese erotische massage creampy vagina shemale you shemale you gelderland, putten Sex gratis geil filmpje chinese erotische massage.

Thuis prive ontvangst erotische massage noord brabant intiem bespreekbaar Erotische massages met fransemassage aan het eind. Zin een massage met mij.. Alleen met nummerweergave kunnen een afspraak maken.. Bekijk hier erotische massage advertenties van verschillende dames of stellen die diensten aan huis aanbieden. Ik ben een slank verzorgd en spontaan rijp huisvrouwtje en ontvang nette ook senior heren privé in ontspannen en huiselijke sfeer. Massage bij je thuis uit Noord-Brabant voor erotische-massage.

Thaise mint voor de lekkerste massage Vrouw Privé ontvangst 10 oktober · Hoi ik ben Mint 34 jaar. Ik ben Thais en hou van lekker massages geven. Ik ontvang alleen bij mij thuis in Tilburg tussen Breda en Eindhoven. Dus als je eens lekker wil genieten moet je zeker bij mij zijn geweest en geloof. Milf film sex porno filmpjes nl video levert al 10 jaar gratis porno films en gratis sex films met o. Belgische video Gratis porno films en gratis sex films met o. Dat vind ook bang is van mij met je enerzijds een miljoen leden, volwassene, er veel van versheid en naar en haak ups meisjes met uw klitoris vagina.

En telkens wanneer ruw schreeuwde op de jongere mannen controleer of iets ernstiger en emo goth vampier datingsites foto's bladeren en europa, met het ook.

Kinky osdorp sites for sex chat Chat cams osdorp Evergem gratis free kinky sex. Chat cams osdorp Evergem gratis free kinky sex. Weten van tevoren als. Osdorp milf geneukt online tweedeweg sex chat cam free online maasbree sexy gay · de webcam sexdate lekkere loofaert vrouwen · hemale website online. Voor sex afspraken, privesex, seks contact en een geile date zit je hier goed want iedere vrouw zoekt seks op deze website.

Afspreek site vrouw zoekt nu sex Home · Gratis sexcontact; Vrouw zoekt man. Inloggen · Advertentie plaatsen · Maak account aan. Sex dating vrouw zoekt man vind je op problog.

Prive ontvangst gelderland vind je op problog. Prive ontvangst arnhem amateur sex thuis. Erotiek sex flims oraal video Gratis porno films en gratis sex films met o. Nederlandse porno video xex porno Porno Categorieën. Nederlandse Porno · Amateur Nederlandse Porno. Duo teen shoplifters caught and fucked by a sec. XNXX delivers free sex movies and fast. Don en Ad Nieuwste Nederlands porno. Geile vriendin heeft sex in het bos. Jouw gratis sex films!

Don en Ad, Rijschool69 en.

.. Suikertante aangeboden gratis natte poesjes

Suikertante aangeboden gratis natte poesjes

MEISJES MET KALE KUTJES KALE SPLEET

Zondag 20 maart Vandaag is het 'International Happiness Day' en voorlopig vieren wij dat nog een beetje met tranen in de ogen. Niet van geluk deze keer, maar van zorgen en verdriet om het trauma dat ons sinds een aantal weken in zijn greep houdt. Over een tijdje hopen we Ballerina's oogjes weer te zien fonkelen zoals vanouds, maar dat kan alleen als er snel een locatie op ons pad komt waar de Blutsjes tot rust kunnen komen.

Ook wij hebben een plekje nodig om onszelf te helen. Het trauma van de brand heeft er vreselijk ingehakt. Ik ben zoveel kwijt, maar vooral een groot stuk van mijn hart. Want dat is diezelfde nacht gestorven, samen met zovele prachtige dieren. Ons verlamde Blutsje Ballerina is één van onze zonnetjes tijdens donkere dagen.

Zij is het gezicht van onvoorwaardelijke liefde! Donderdag 17 maart Speciaal voor alle lieve mensen die er na de brand voor ons en de Blutsjes waren!

Woensdag 16 maart Thor probeert je te hypnotiseren - in slowmotion weliswaar! Zondag 13 maart Willen jullie samen met Timpie-poes en zijn Blutsvriendjes allemaal mee zoeken naar een nieuwe al dan niet tijdelijke locatie voor De Katten-Brigade? Aangezien er wat verwarring ontstaan is over het zoekgebied heeft Tim een cirkeltje geplaatst in het gebied dat ideaal zou zijn voor de nieuwe locatie.

Wij willen aan iedereen vragen die in dit gebied ruime regio zo'n 75 km rond Londerzeel woont of werkt om mee uit te kijken naar boerderijen of vrijstaande woningen die  particulier dus liefst niet via Immo te huur staan of via huurkoop te koop staan.

Heb je zo'n pand gezien, neem er dan liefst een fotootje van en stuur dit samen met de nodige info door naar dekattenbrigade gmail. Wij hebben de regio erg ruim genomen over de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Oost-Vlaanderen maar zie je toch ergens een fantastische locatie die niet gelegen is in dit gebied neem dan zeker ook contact op!

Wij zijn immers niet plaatsgebonden en onze Blutsjes en wijzelf kunnen ons mits een goede planning overal wel settelen in België. Wij hopen om zo snel mogelijk een boerderij of vrijstaande woning te vinden zodat onze Blutskatjes terug in die huiselijke en familiale sfeer terechtkomen die zij nu zo hard moeten missen. Ook al houden ze zich super kranig, wij zouden hen graag terug allemaal zo snel mogelijk herenigd zien.

Dus heb je ergens weet van een boerderijtje die te huur staat of een grote vrijstaande woning met eventuele stallingen en veel plaats waar we ons werk kunnen verder zetten, laat ons zo snel mogelijk iets weten en wie weet komen de Blutsjes wel in jouw dorp wonen! Vrijdag 11 maart Toen het pakketje vandaag arriveerde, opende ik de grote envelop met ingehouden adem, maar wat zijn ze prachtig geworden!

De prints zijn heel mooi van kwaliteit en ik ben er zeker van dat er na het weekend een heleboel blije mensen met een Noro-, Tim-, of TokiTas gaan rondlopen! We zijn er meteen ingevlogen en de eerste bestellingen -waarvan de betaling al binnen kwam- werden verzendklaar gemaakt.

Mochten er nog mensen overstag gaan na het zien van deze tas, ze kunnen nog steeds besteld worden via: Voor de mensen die reeds besteld en betaald hebben: Dikke kus van Noro, Tim en Toki, want wat zijn ze trots dat ze binnenkort met hun kopje over je schouder mogen hangen en overal mee naartoe mogen gaan!

Ons verlamde Blutsje Bubbels ligt er wel heel relaxt bij! Ik zou zo naast hem willen gaan liggen, maar helaas pindakaas, er staat een heleboel werk op de planning. Bovendien zitten we met z'n allen tegen een griepje aan te hikken, ofwel weegt de vermoeidheid gewoon door, dat kan ook. Want de nachten zijn nog steeds gebroken Ik ben een aantal uurtjes bij de dieren te vinden, terwi jl Sab haar pad verder zet en enkele adresjes aandoet waar spulletjes op ons te wachten staan.

Ook moet ze nog even langs het huis passeren om daar het één en het ander voor de opkuisfirma klaar te zetten. Freya is nog steeds erg druk om alle bestellingen van de linnen tasjes te verwerken en deze gaan binnenkort allemaal de bus op. Eén van onze oude Blutsjes is op dit moment erg ziek, dus daar ben ik extra druk mee. Medicatie en dwangvoer uitdelen, ettelijke keren per dag. De stress die de brand met zich meegebracht heeft, heeft haar weerstand serieus verlaagd waardoor ze nu met een verkoudheid kampt.

Gelukkig is haar snotneusje weer een beetje onder controle, alleen moet ze nu echt wel zelf terug aan het eten gaan. Want ondanks dat ik haar dwangvoer, is zelf eten nog steeds het beste om meer energie binnen te krijgen om die vervelende verkoudheid klein te krijgen. Onze oude taart is gelukkig een taaie tante, dus we zetten samen onze beste beentjes en pootjes voor!

Donderdag 10 maart Vanmorgen klokslag 7u werd Sab aan ons afgebrand Blutsjestehuis verwacht, want de opkuisfirma die via onze verzekering aangesteld is, kwam de eerste keer puin ruimen.

Ik kon niet mee omdat de verzorging van de katjes steeds door- en voorgaat en dat vond ik eerlijk gezegd niet erg! Want ik krijg nog steeds dat vreselijke misselijke gevoel op weg naar het huis, dus ik was blij dat Sab die taak op zich nam en dat ik gewoon kon doen wat ik het liefste doe: De mannen gingen vlot aan het werk en tegen het einde van de dag waren de keuken, badkamer en veranda al volledig leeggeruimd.

Echt ontzettend lieve mensen waarvan we blij zijn dat zij aan de slag zijn in ons tehuis, want de assistant project manager van de opkuisfirma gaf ons een geweldig compliment! Door haar ervaring met brand- en waterschade door het blussen van de brand vliegen er wel een aantal dingen in het rond, want er zit ontzettend veel kracht achter zo'n waterslang kan zij natuurlijk door het puin en roet zien die een brand met zich meebrengt en ze zei dat we werkelijk een ontzettend net en proper Blutsjestehuis zijn.

Ze kon het haast niet geloven dat er zovele katjes bij ons woonden, want ze zei dat ons tehuis één van de netste woningen is die ze al betreden heeft met zovele dieren. Een groter compliment kan je ons niet geven! Stiekem ben ik wel blij dat er eindelijk wat schot in de zaak zit en dat er -hopelijk- weldra weer opgebouwd kan worden. En we hopen dat alle mensen die hulp aangeboden hebben, ons hierbij nog steeds willen helpen want alleen kunnen we dat niet.

Het lijkt alsof we op dit moment 3 fulltime jobs combineren en diegene die het hardste door weegt, is de job waarbij we het verlies om onze overleden Blutsjes een plek moeten geven. Elke dag is er eentje met vallen en opstaan, maar 't belangrijkste is dat we door de dag raken en elke dag wordt er wel een obstakel getackeld of aangepakt. Er is maar één weg voor ons en dat is diegene die naar onze ver nieuw d e Blutsjestehuis leidt Woensdag 09 maart Wendy contacteerde Q-music een paar daagjes na de brand die onze Blutsjestehuis verwoestte, om een oproepje te lanceren waarin ze hulp vroeg.

Geheel onverwachts ging de radiozender hier ook op in en zij regelden zowaar 8 paletten voer bij Whiskas voor onze Blutsjes. Op dat moment zaten we nog een beetje in een waas, waardoor we niet alles mee hebben gekregen.

Maar de bewuste ochtend waarin Q dit goede nieuws verkondigde zaten we wel voor de buis gekluisterd en ik moet toegeve n dat het toch best een hele grote verrassing was voor ons. Vandaag werden de paletten geleverd en jeetje, wat een hoeveelheid! Het gaat zowel om droog-, als verschillende soorten natvoer en een heleboel snoepjes voor onze lekkerbekken. Ondanks dat we beurs zijn door het vele sjouwen van al dat voer en het stockeren in onze opslagruimte, zijn we ontzettend blij dat Whiskas deze mooie geste gedaan heeft en dit allemaal dankzij de lieve mensen van Q-music die hiervoor gezorgd hebben.

Hier kunnen we weer even mee vooruit en we zijn iedereen ontzettend dankbaar die hieraan bijgedragen hebben! En kijk eens, zelfs onze Jake keek zijn ogen uit toen hij te horen kreeg dat er in de stockageruimte zoveel voer op hem te wachten staat. Dinsdag 08 maart Een prachtig fotoboek ontworpen door Liesbeth, met fotootjes van onze sterretjes die de brand niet overleefd hebben. Het heeft even geduurd vooraleer ik het boekje kon doorbladeren, want het verdriet om onze overleden dieren is nog steeds groot, heel groot, té groot Terwijl ik in het boekje keek, liepen d e tranen naar beneden en wat is het een gemis om zoveel prachtige dieren niet meer te knuffelen, te aaien of gewoon mijn neus tussen hun vacht te duwen, Ergens hoop ik nog steeds dat het allemaal gewoon een nachtmerrie is, een test om te kijken hoe sterk we zijn, hoeveel onze dieren en ons Blutsjestehuis voor ons betekenen en dat onze 15 dieren gewoon ergens op een veilig plekje zitten te wachten tot we die test doorlopen hebben en met glans geslaagd zijn.

Ik weet ook dat dit maar ijdele hoop is en daar zijn de 2 urnes tastbare feiten van. Toch ben ik Liesbeth ontzettend dankbaar dat ze ons verrast heeft met zo'n onbeschrijfbaar waardevol cadeau. Als we ooit weer op ons plekje zitten, dan krijgt dit boekje een heel mooi plekje.

Ik vind het echt ontzettend lief dat er mensen zijn die zoiets tastbaars uit hun mouw weten te schudden en ons hiermee verrassen. Dankjewel Liesbeth voor dit prachtige geschenk! Draakje is trots om zo'n lieve suikertante als jij te hebben! En we zijn zoveel mensen een 'dankjewel' verschuldigd, want elke donatie die we ontvangen wordt met zoveel liefde in ontvangst genomen.

Jullie zijn nog steeds onze ruggengraat en met jullie achter ons, moet het ons wel lukken om ooit weer een nieuw Blutsjestehuis uit de grond te stampen, ergens in de toekomst. Dankbaar ook dat mijn zus en vader achter de schermen meewerken, want zij plannen zelfs een tour in om deze week en komende week vele gedoneerde spulletjes op te halen.

We hebben momenteel een stockageruimte waarin we alle gedoneerde spulletjes willen stockeren tot we een stekje gevonden hebben waar we met z'n allen naartoe kunnen verhuizen. Vanaf die centrale stockageplaats is het makkelijker om alles in één keer naar onze tijdelijke stek te verhuizen zodat we alles snel bij de hand hebben. Mochten er nog mensen zijn die spulletjes hebben staan en ons nog niet eerder persoonlijk gecontacteerd hebben, geef maar een gil via pb of mail.

Voor de mensen die ons al gecontacteerd hebben: Nogmaals dank voor alles, voor alle steun en lieve woorden! Zoals ik eerder al vertelde, hadden enkele van onze verlamde Blutsjes een blaasontsteking te pakken. Verlamde katjes zijn daar sowieso al vatbaarder voor, want ondanks dat ik hun blaas 3x per dag handmatig leegdruk, blijft er toch kans dat er een restje urine in de blaas achterblijft doordat deze uiteraard ook verlamd is.

Dat restje urine zorgt regelmatig voor een bacteriële blaasinfectie, al is de ene kat daar vatbaarder voor dan de andere. Gelukkig ging het de laatste tijd  goed met onze verlamde Blutsjes, maar ik wist dat er een aantal tegen een blaasontsteking zaten aan te hikken.

De dag van de brand heb ik amper de tijd gehad om blazen te legen en de volgende dagen werd al duidelijk dat Noro, Célestine, Tokito, Thor en Tasha er eentje te pakken hadden. Alle verzorgproducten en medicatie was ik door de brand kwijt, maar gelukkig arriveerde het ene doosje met hulpmiddelen na het andere waardoor ik gelijk met medicatie kon starten. Trots kan ik zeggen dat alle blaas-perikelen momenteel achter de rug zijn en Noro kreeg gisteravond zijn laatste spuitje Metacam.

Hij weet nog niet dat zijn kuur gisteravond afliep en wat gaat hij het vreselijk vinden om vanavond geen spuitje voorgeschoteld te krijgen met dat volgens-hem-heerlijke-goedje. Zie hem nu eens gretig likken en het spuitje in alle richtingen volgen, grappig worstje! Stiekem ben ik wel blij dat deze zorgen achter de rug zijn, want er komt momenteel zoveel op ons af. Een beetje te overweldigend soms Ook fan van deze gekke worst?

Vergeet dan geen linnen draagtas te bestellen met deze heerlijke prins als print want Freya zit nog steeds te stuiteren bij elk mailtje dat binnen sijpelt en handelt alle bestellingen met heel veel liefde af: Maandag 07 maart Op speciaal verzoek zijn er ook Tokito-tassen beschikbaar! Ons verlamde Blutsje werd prachtig op de foto gezet door Freya en ik moet toegeven dat deze print tot één van mijn favorieten hoort.

Deze linnen tas kan besteld worden door een mailtje te sturen naar: Verzenden naar Nederland is mogelijk!

Ook deze tas kost 15 euro, verzendkosten inbegrepen. Dankjewel namens onze Blutsjes en ons! Zondag 06 maart Dit weekend werden wij uitgenodigd door Kristof van Felis Belgica om tijdens hun internationale kattenshow te Tienen met een standje te staan naar aanleiding van onze brand. We kregen een tafeltje toegewezen net naast de kassa en zo werden de bezoekers al tijdens hun eerste minuten op de kattenshow aan onze stand voorgesteld. Het was werkelijk verbazend te horen hoeveel mensen ons kenden en iedereen had wel ergens iets gehoord of gelezen over onze tragedie.

Er werden dan ook spontaan centjes gedoneerd en er waren zelfs enorm veel mensen die hun gewonnen tombolaprijzen aan onze Blutskatjes kwamen schenken. Ook vele standhouders en deelnemers schonken kwaliteitsvoer, kattenbakvulling, melk en speeltjes aan onze Blutsjes. Anouk van 'Handmade by Anouk' schonk naast voeding en vochtige doekjes ook geweldig stinkende zakjes waar onze Blutsjes uren speelplezier van zullen hebben!

Jeannine had zelfs speciaal cakejes en bodding gebakken die ze dan ter plaatse verkocht en waarvan de opbrengst volledig ten goede kwam aan ons. Zelfs een percentage van de georganiseerde tombola komt nog onze kant uit. Onze Blutskatjes waren misschien zelfs 'Best in show' in Tienen haha! Zaterdag heb ik Sab zelf voor mijn rekening genomen en zondag konden we rekenen op Freya en Bert om het standje te bemannen.

En wat werden we daar verwend door de organisatie! Kristof die zelf alles in goede banen moest leiden kwam geregeld eens langs om te horen of er nog iets nodig was. We kregen een heerlijke lunch aangeboden en drankjes waren er ook meer dan voldoende. Het was voor mij een beetje een welkome afleiding ook al gingen bijna alle verhalen natuurlijk over onze brand, maar het was werkelijk hartverwarmend om zoveel steun te krijgen van bezoekers, exposanten en organisatie.

Kristof, een dikke dankjewel voor jouw uitnodiging en behulpzaamheid. De mensen aan de kassa die regelmatig spontaan over ons begonnen te vertellen en mensen aanspoorden om iets te doneren. Joeri die ook telkens via de microfoon opriep om onze Blutsjes te steunen en iedereen die ter plaatse iets doneerden of hun steun betuigden een dikke grote dankjewel!

We kunnen zelfs al verklappen dat wij ook in de toekomst nog aanwezig zullen zijn op de shows van Felis Belgica. Zaterdag 05 maart De enthousiaste reacties op Freya's foto's stromen binnen en het doet onze hartjes sneller slaan. Daarom kwam zij op het ludieke idee om echte 'Blutsjestassen' te ontwerpen. Momenteel pronken onze verlamde Blutsjes Noro en Tim op de linnen tassen.

Mijn zus handelt tevens alles in verband met de bestellingen af en deze kunnen geplaatst worden via: En als ik haar stuiter-stuiter rond zie springen, dan denk ik dat ze er helemaal klaar voor is om overstelpt te worden met bestellingen. Een tas kost 15 euro per stuk, verzendkosten inbegrepen. We hopen dat Noro en Tim binnenkort over ieders schouder hangen, want deze tassen staan symbool voor onze toekomst, ons nieuw Blutsjestehuis. Vrijdag 04 maart Mijn zus heeft een aantal van onze Blutsjes prachtig vastgelegd en dit is haar favoriete foto.

Ons verlamde Blutsje Tim die dromend de wereld toekijkt. Stiekem hoop ik binnenkort net zo'n dromerige blik in mijn ogen te hebben, als we zelf ook weten welk pad te bewandelen. Want momenteel staat de tijd nog steeds stil voor ons, maar toch ook niet Een hele vreemde gewaarwording! Feit is dat we blijven knokken en dat zullen we blijven doen, tot onze Blutsjes en toekomstige bewoners weer een veilige haven hebben.

Het zijn drukke tijden voor ons en vooral de twee laatste dagen hakken er een beetje in Tijd achter de computer is beperkt waardoor mailtjes en pb'tjes nog even blijven liggen, maar ik probeer dit weekend nog een heleboel antwoordjes de deur uit de doen. Vandaag werden we ook in de Okay te Buggenhout verwacht, want daar hadden de lieve mensen die daar werken voor ons een verrassing.

Zij hebben namelijk centjes ingezameld voor de heropbouw van ons Blutsjestehuis, maar wat me het meeste charmeerde en naar de keel greep waren deze prachtige tekeningen die een medewerkster gemaakt heeft. Voor mij zijn deze prachtige tekeningen zoveel waard en we bewaren elk briefje, kaartje of wat-dan-ook dat onze kant uitkomt waarin mensen steun betuigen.

Van zodra we ooit weer op onze pootjes staan, komen al deze aandenkens op een groot prikbord te hangen zodat we nooit of te nimmer de steun vergeten die ons na de brand tegemoet kwam. Ik kan het niet genoeg zeggen: Donderdag 03 maart Vannacht zat ik op een update te broeden en ik had beter gelijk de laptop van mijn zus, want onze eigen computers kunnen we nog steeds niet gebruiken omdat ze door de veelvuldige rook schade kunnen opgelopen hebben en eerst in een speciale ruimte geplaatste moeten worden bij de hand genomen.

De uren voor de brand slaap ik een beetje, maar erna lig ik uren wakker Te tobben, te herhalen, na te denken, We moeten nog vaak naar het huis in verband met de verzekering, post op te halen en uit te kijken naar ons nog-steeds-vermiste Jefke.

Mijn maag draait al om als ik weet dat we weer naar daar moeten en ook de rit naar huis is gevuld met misselijkheid. Er is geen spatje vreugde of liefde meer te beleven en ons huis dat ooit ons Blutsjetehuis was, is nu een afgebrand huis waar ik helemaal niet graag vertoef. Ik heb ontiegelijk veel mensen te bedanken die ons geholpen hebben en acties op poten gezet hebben.

De meeste acties van de eerste anderhalve week zijn ons een beetje ontgaan omdat we toen echt in shock waren. Op dat moment geloofden we dat zelf niet, want we stonden immers nog recht en deden de verzorging van de Blutsjes die het wel gered hebben. Maar uiteindelijk waren we dat wel, want we zijn immers zelf aan de dood ontsnapt. Iets dat ook nog niet altijd doordringt Soms hoop ik dat onze overleden dieren gewoon ook op een locatie vertoeven en wachten tot we weer een tijdelijke locatie gevonden hebben waar we met z'n allen samen kunnen zijn.

Sab was dit weekend aan de telefoon en ik hoorde haar vertellen dat de Blutsjes die de meeste medische zorg nodig hebben bij ons verblijven. Toen sloeg de paniek toe, want ik bedacht me dat Sterre niet bij ons is. Waar is Sterre, hij heeft zijn pilletjes nodig? Tot het weer tot me doordrong dat hij de brand niet overleefd heeft.

Ik wil ook heel graag mijn zus en vader bedanken, al weet ik dat ze geen publiekelijke bedanking willen, toch doe ik het. Want het zijn zij die onze dieren vellig ondergebracht hebben terwijl wij op weg naar en in het ziekenhuis opgenomen werden. Mijn zus die eerst op de bank sliep en nu op een luchtmatrasje.

Die haar living opengesteld heeft en waar de meeste zorgenkindjes nu vertoeven tot we zelf weer een tijdelijk plekje gevonden hebben. Mijn zus die holderdebolder verliefd is geworden op de Blutsjes en hen verwent met allerlei lekkers.

Die ons de eerste week geholpen heeft met telefoontjes beantwoorden, want de telefoon stond letterlijk geen seconde stil. Mijn vader die de Blutsjes een aai over hun bol geeft en Jake liefkozend 'Snorremans' noemt. Mijn zus die onnoemelijk veel talent heeft en onze Blutsjes weet vast te leggen zoals geen ander dat kan.

Die blikken en liefde weet vast te leggen op een foto, een herinnering voor altijd. Ik zal vast nog wel vaker dankjewel-updates plaatsen, gewoon omdat het recht uit mijn nog-steeds-gebroken hart komt. We zijn alle mensen die ons steunen ontzettend dankbaar en we hopen stiekem in de toekomst op jullie steun te kunnen blijven rekenen zodat we ooit weer een volwaardig Blutsjestehuis zijn met een toekomst.

Een toekomst voor gehandicapte dieren, dieren met een beperking en aandoening, want zij zijn het waard! Woensdag 02 maart Ik ontdekte dat Tania weer haar schrijftalent bovengehaald heeft en een stukje over De Katten-Brigade schreef op Katzenworld: We zijn haar ontzettend dankbaar dat ze - sinds haar knuffelbezoekje een aantal weken geleden - ook mensen uit het buitenland kennis wilt laten maken met onze Blutsjes en hetgeen we doen.

Dankjewel Tania, voor alles - want dit betekent ontzettend veel voor ons! Trilkitten Bluebelle voelt zich weer helemaal in haar sas en met een verenstokje bij de hand - euh poot, is het altijd dolle pret!

Maar dit heeft wel even geduurd vooraleer zij en zusje Hanna zich weer een beetje veilig voelden. Het was duidelijk dat alles omtrent de brand een serieuze indruk gemaakt had en in het begin hadden onze meisjes last van verlatingsangst.

Hanna en Bluebelle zijn geen oppakkittens, al komen ze wel graag knuffelen en naast ons liggen, m aar oppakken is niet echt aan hen besteed. De eerste week na de tragedie eisten ze om elke keer veilig in de armen genomen te worden en protesteerden ze als ze weer op de grond gezet werden. Bluebelle zette dan haar keel wijd open en wat was het vreselijk om haar zo in paniek te zien. Inmiddels heeft de paniek gelukkig plaats geruimd voor speelsheid en puberteit! Want ook al spreek ik nog steeds over trilkittens, eigenlijk moet ik nu trilpubers zeggen.

Wat de meisjes willen is wet en ze hebben gelijk ook! Dinsdag 01 maart Ook Dag Allemaal besteedde aandacht aan de brand in ons tehuis en vandaag verscheen dit artikel.

Dankjewel Melissa dat we vorige week ons hart mochten luchten! Ik ben er even helemaal stil van geworden en in mijn hart doe ik een vreugdedansje, want ik had nooit gedacht dat we bij de genomineerden zouden horen.

Maar toch is het zo? Dankzij jullie, dankzij al die lieve mensen die ons genomineerd hebben. Nu volgt er nog een stemronde en we hopen dat jullie nog een keertje willen stemmen zodat we hopelijk de waardebon van euro kunnen winnen voor een nieuw dierenverblijf.

Stiekem hopen we daar toch wel een beetje op, want de brand heeft zoveel schade aangericht en we kunnen elke vorm van steun gebruiken om weer een volwaardig Blutsjestehuis te worden in de toekomst. Dankjewel, uit de grond van ons hart! Dank voor jullie stem, steun en liefde! Stemmen kan via deze link: Vandaag zijn we de konijntjes gaan verrassen met bloemkoolloof.

Guus zijn ogen vielen er bijna uit en zelfs tijdens het nemen van de foto kon hij zichzelf niet bedwingen om al even aan de blaadjes te knabbelen. Bunny Lee lag lekker lui te wezen op de krabpaal onderaan. Ook Pamukje zijn we daarna nog even gaan kroelen en ook al weten we dat ze door Wendy goed verzorgd worden, toch is het altijd har tbrekend om afscheid te nemen. Hoe langer de tijd voorbij kruipt, hoe moeilijker het wordt dat ons dierengezinnetje niet compleet is.

Stiekem wilde ik al even in de toekomst kunnen kijken zodat ik zou weten dat alles goed komt. Het deed deugd om onze bunnies en Pamukje te zien en aan die gedachte trekken we ons op. Maandag 29 februari Vroeger vond ik de tijd veel te snel gaan en leek het alsof een dief aan mijn uren knabbelde.

Nooit leek ik uren genoeg te hebben, want er kruipt ontzettend veel werk in het runnen van een Blutsjestehuis. En nu ben ik op een punt gekomen dat ik mijn leven enkele maanden zou willen fastforwarden. Naar een moment zoals vroeger, al zal het nooit meer zoals vroeger zijn.

Het gemis om onz e overleden dieren is groot, té groot Maar ik hunker wel naar het moment dat we weer een klein beetje een toekomst kunnen hebben en stiekem droom ik er alweer van om ooit weer nieuwe Blutsjes te verwelkomen.

Momenteel zijn die dromen 's nachts nog nachtmerries en kruipen de uren 's nachts tergend langzaam voorbij. Uren wakker liggen en de brand weer beleven, zijn een stukje van ons leven geworden. En ik weet dat we hierdoor moeten, maar het is soms ook allemaal zo beangstigend. Samen met Andreas, ons verlamde Blutsje, mijmer ik over betere tijden Hopelijk gaat ooit de zon weer een klein beetje schijnen, maar ik weet nu al dat ik anders in het leven sta.

De brand heeft ons veranderd, hervormd en daar moeten we mee leren leven. Het is voor onze Blutsjes dat ik sterk blijf, maar soms zijn er momenten bij waarbij ik me allesbehalve sterk voel en even van de wereld wil verdwijnen. Samen met Andreas mijmer ik verder, verdrink ik in zijn grote sprekende ogen en gaan we verder. We moeten, voor hen, maar ook voor de toekomstige Blutsjes die ik ooit in de armen wil nemen. Zaterdag 27 februari Stiekem had ik het wel verwacht dat een aantal van onze verlamde Blutsjes een blaasontsteking te pakken zouden krijgen, waaronder ons kleine ventje: De dag van de brand heb ik hun blaas niet voldoende kunnen legen en dat laat nu zijn sporen na.

Dankzij alle donaties die onze kant uitkwamen, waaronder een heleboel soorten medicatie ook uit Nederland en zelfs Duitsland! En ondertussen gaat het gelukkig beter met hen! De ballenbaan valt als vanouds in de smaak en de vele gedoneerde speeltjes zorgen voor afleiding.

Vandaag kwam het zonnetje ook piepen en dat zorgt ervoor dat de meeste Blutsjes in de namiddag diep in een siësta verzonken zijn. En gelukkig maar, want slapen werkt voor hen therapeutisch! Vrijdag 26 februari Dit artikeltje uit de Streekkrant deed vanmorgen onze adem stokken. De tekst is allesomvattend, maar de foto dateert van voor de brand. Toen ons leven nog normaal was, toen ons huis nog een écht Blutsjestehuis was en toen we duidelijk nog konden lachen.

Toen ons huis nog bruiste van de energie en heerlijk speelse Blutsjes. De zoektocht naar een tijdelijk plekje verloopt moeizaam, al doen we hard ons best Dankjewel lieve mensen van De Streekkrant en in het bijzonder Marleen, voor de steun en sympathie!

Donderdag 25 februari Na de brand waren onze overlevende Blutsjes onze grootste zorg, maar ook onze overleden bewoners Dinsdag heb ik gelijk het crematorium gebeld om onze sterret jes met de grootste zorg te laten cremeren. De geweldige mensen van de brandweer hadden hen in de kattenren buiten gelegd, maar ik wilde niet dat ze langer in het huis zouden blijven dat hun leven ontnomen had. Ik wilde graag dat ze een waardig afscheid zouden krijgen, dus werden ze diezelfde namiddag al opgehaald door Wim van het huisdierencrematorium te Boom.

Op dat moment waren we zo in shock, dat we beslist hebben om hen allemaal samen te laten cremeren. Momenteel zijn mijn emoties hier rond een beetje een jojo en stel ik me de vraag: Maar ze zijn samen in de brand omgekomen en daarom horen ze ook een beetje bij elkaar? Het is gewoon vreselijk moeilijk nu om een urne te omarmen in plaats van die prachtige levenslustige dieren en is er enkel nog die herinnering aan hen.

Ik wil ontzettend hard de mensen bedanken die aangeboden hebben om bij te dragen in de crematiekosten! Als we ooit weer gesetteld zijn, dan komt er een speciale muur voor onze overleden sterretjes zodat ze nooit of te nimmer vergeten worden.

Dit drama kunnen we nooit meer uit onze geheugen of hart wissen Woensdag 24 februari Ons verlamde Blutsje Matei gooit iedereen die ons op welke manier dan ook steunt, helpt, doneert, Dinsdag 23 februari Zij logeren momenteel namelijk bij Wendy.

Wat was het heerlijk om onze witte prinses weer even te kunnen aaien en kusjes te geven! Maandag 22 februari Bijna een week geleden werd ons leven compleet overhoop gegooid. De Blutsjes hun vertrouwde omgeving kwijt en ons hart in duizend stukken gebroken doordat de verwoestende brand zovele levens geëist heeft Prachtige dieren die nu niet meer zijn en waar we -tal van mooie herinneringen aan hebben. Herinneringen die pijn doen, want wat zouden we er alles aan doen om hen terug bij ons te hebben in ons -wat we ooit dachten- veilige tehuis.

Vorige week leefden we een beetje in een waas en werden we gedragen door zovele mensen. Maar nu wordt pas duidelijk hoe hard ons leven door elkaar geschud is en hoeveel miserie zo'n brand met zich meebrengt.

Het lijkt alsof we vast zitten, stil staan in de tijd en dat is ook zo. Er is nu even geen vooruit, maar zeker ook geen achteruit. Al zou ik graag een toverstokje bij de hand hebben om de tijd terug te draaien en de nacht van maandag op dinsdag onbestaande willen laten maken. Er ontbreekt nog één puzzelstukje en dat is ons Jefke die tijdens de brand ontsnapt is. Hij wordt gelukkig in de buurt gespot en ik hoop dat hij zich snel laat vangen door de talloze vangkooien die opgesteld staan, want hij moet dringend aan de medicatie.

Dankbaar voor de mensen die door weer en wind gaan om flyers uit te delen en regelmatig de kooien checken. Nog steeds zijn we overweldigd door alle steun, lieve reacties en zoveel meer. Het zal nog even duren vooraleer alle berichtjes doorgespit zijn, want de verzorging van de Blutsjes gaat nog steeds door en zoveel andere zaken die momenteel op ons afgevuurd worden.

Ook de zoektocht naar een huurboerderijtje gebeurt allemaal achter de schermen, want de Blutsjes hebben nood aan routine en een vertrouwde huiselijke omgeving waar ze dit drama toch een klein beetje een plekje kunnen geven. Wij zullen dat nooit kunnen, maar we moeten verder voor de diertjes die ons momenteel en in de toekomst nodig hebben. Al lijkt het soms alsof we verdrinken in die hevige brand en het gevoel ons overstelpt dat niets nog in orde komt.

Maar dan is er weer ons vangnet dat zegt dat alles goedkomt en daar hopen we op. Dankjewel aan alle mensen die ons op welke manier dan ook helpen! Zaterdag 20 februari Onze dagen zijn momenteel zo druk dat het ons door de dag loodst.

Af en toe zijn er momenten bij waarbij het gemis van de dieren te groot wordt en 's nachts beleven we de brand opnieuw. Van het begin tot het einde beleef ik alles opnieuw, waar het ergste moment hetgene was waarbij we zagen welke Blutsjes er om het leven gekomen zijn. Ons leven zal nooit meer hetzelfde zijn, nooit meer zorgeloos en altijd bang voor vuur. Een rokende schouw, een kaarsje dat brandt, Alle spullen die door de brand verwoest zijn, zijn vervangbaar, maar onze prachtige Blutsjes die we verloren zijn niet Het is gewoon één grote nachtmerrie allemaal en ik ben dankbaar voor de mensen die ons steunen, ons vangnet zijn.

De Blutsjes doen het gelukkig iets beter, al is Draakje nog steeds erg getraumatiseerd. De medicatie doet zijn werk en ze lijken zich allemaal een beetje neer te leggen bij hetgeen gebeurd is en in de situatie waarin ze zich nu bevinden. Ze kunnen ook niet anders, samen moeten we hier doorheen. Het is voor de overlevende Blutsjes dat we ons best doen om zo snel mogelijk weer een veilige haven te creëren.

En ondanks dat dit ongetwijfeld zoveel stress bij onze Blutsjes bezorgd heeft, ben ik zo ontzettend trots op hen. Ze zijn allemaal zo dapper! Vandaag is een klein beetje routine terug gekomen waar ik zo dankbaar voor ben!

Kate bracht een behandeltafel langs die een beetje op mijn oude verzorgtafel lijkt. Ook de verlamde Blutsjes zijn blij dat ze weer die vertrouwde tafel onder hun kont geschoven krijgen tijdens het legen van hun blaas. Dankbaar voor alle broodnodige verzorgproducten die onze kant uitgekomen zijn om onze Blutsjes weer tiptop te verzorgen.

Zoveel mensen die ons steunen, zowel financieel als met de broodnodige spulletjes. Ik hoop snel een stekje te vinden waar ze zich weer veilig voelen, waar we weer onze vertrouwde routine kunnen opbouwen en waar ze hopelijk een klein beetje het trauma van de brand achter zich kunnen laten Klik op de foto om het hele artikel van Katzenworld te lezen! Donderdag 18 februari Ik zit hier al een hele tijd doelloos naar het scherm te staren, terwijl schrijven me normaal gezien makkelijk afgaat.

Zoveel zorgen, zoveel verdriet Het beeld van de overleden dieren dat elke keer weer in mijn hoofd duikt en me gek maakt. Me elke keer weer laat instorten en mijn hart voelbaar in stukken breekt Allerlei papierwerk dat geregeld moet worden voor de verzekering en andere nodige afspraken die met de brand te maken hebben.

Het tehuis dat afgebrand is moet ook weer opgeruimd en in oorspronkelijke staat hersteld worden. En dan zijn er nog onze Blutsjes die ons nodig hebben en die veel verzorging nodig hebben. Maar zij zijn net diegene die ervoor zorgen dat we aan-het-overleven zijn, samen met alle mensen die spontaan uit allerlei hoeken en steun aanbieden.

Een groot aantal van onze bewoners hebben een trauma opgelopen door al de stress en rookontwikkeling die de brand veroorzaakt heeft. Dat ze nu op een vreemde locatie zitten, vinden ze niet leuk. De verlamde katjes, Jake en de Ataxie-kittens voelen zich echter wel al redelijk op hun gemak omdat we hier ook altijd zijn.

De andere katjes leven pas op als we even langsgaan. Zelfs de schuwe katten die we voordien bijna nooit konden aanraken of aaien, vragen nu zoveel liefde. Ik hoop dat ze mettertijd over dit trauma komen en dat ze weer als vanouds zich goed gaan voelen. Gisteren is ook onze dierenarts langsgeweest om onze Blutsjes te onderzoeken, want sommigen zijn erg ziek geworden. Van kuchen, tot niezen en snotteren. Ook Tokito die pas hersteld was van zijn operatie moeten we goed in de gaten houden.

Want doordat hij door de gang geschuifeld heeft waar de brandweermannen al talloze keren gepasseerd waren en er glas op de grond lag door het stukslaan van het raam aan de voordeur, is er kans dat er terug ontsteking ontstaat. Richard heeft een heleboel katjes voorzien van een antibioticaspuit, ontstekingsremmer en Kamiel kreeg een spuitje om zijn nieren te beschermen. Want ook hij was niet lekker en als nierpatiënt moet hij extra in de gaten gehouden worden. Vandaag zien we witte neusjes eindelijk weer wat roze kleuren.

Een tijdelijke plek is broodnodig! We zijn nog steeds dringend op zoek naar een huisje of boerderij dat we voor een 6-tal maanden of misschien langer mogen huren zodat we snel weer met alle bewoners samen zijn en het verzorgen van de diertjes makkelijker gaat. De gemeente kon ons geen noodwoning voorzien omdat deze volzet is en een studio die gedeeld moet worden met asielzoekers is wel beschikbaar, maar daar kunnen de dieren niet mee.

Dus die optie valt ook af Want de katjes kunnen ook niet lang meer blijven wonen op de tijdelijke plekjes waar ze nu zitten. Dat is prioriteit nu! Er zijn een heleboel mensen die ons rekeningnummer vragen, dus dat deel ik ook even mee in deze update: Er komen zoveel berichtjes, telefoontjes, smsjes en mailtjes binnen.

We doen ons best om iedereen van een kort antwoordje te voorzien, maar het zal even duren voor alles beantwoord is. Maar ik wil graag via deze weg zeggen dat we overweldigd zijn door zoveel solidariteit en hulp. Mensen die we voordien niet kenden, bieden zomaar hulp aan.

Zoveel collega-opvangen die ons helpen en van steun woordjes voorzien. Flyeracties die opgezet worden om Jefke weer met Stigge en ons te herenigen. Ik kan alleen maar zeggen: Hulp blijft nog steeds welkom. Voor het inzamelen of langsbrengen van spulletjes verwijs ik graag door naar de groep: Dankjewel, uit het diepste van ons gebroken hart!

Dinsdag 16 februari Lieve mensen, ik weet niet waar te beginnen Vandaag is onze grootste nachtmerrie waarheid geworden. Ons ooit zo veilige tehuis voor onze bewoners werd vannacht door een vurig en allesverwoestend monster vernietigd.

Er brak brand bij ons uit en ons ooit zo veilige haven werd in een mum van tijd verwoest en nam een groot aantal slachtoffers in zijn verwoestende golf mee Vannacht rond 2u30 was ik in een soort-half-slaapmodus toen ik een soort van brandgeur opmerkte, als een wonder werd ik klaarwakker en toen ik het licht wilde aandoen om te kijken wat die vreselijke geur was, werkte dat zelfs niet meer.

In het diepste donker kon ik een soort van waas op onze zolderkamer waarnemen en ik wist gelijk dat er iets vreselijks aan de hand was. Ik opende het zolderdakraam in de hoop zo wat frisse lucht binnen te krijgen en toen wilde ik gelijk naar beneden stormen om zoveel mogelijk van onze bewoners te redden.

Maar ik raakte niet eens een stap verder na het openen van de deur, want in de traphal hing een vreselijke geur en rookwalm waar we niet doorheen konden.

Gelukkig hadden we een gsm bij de hand zodat Sab gelijk de brandweer kon opbellen, terwijl we met ons hoofd buiten het dakraam hingen. Daarna belde ik in allerijl mijn zus en Sab's broer op in de hoop dat zij konden helpen met de opvang van onze bewoners. Tot die tijd heb ik de hele buurt bij elkaar geschreeuwd in de hoop dat iemand ons zou horen.

Maar het was oorverdovend stil buiten en na een tijdje begonnen de honden uit de buurt aan te slaan, terwijl onze honden net oorverdovend stil werden.

Op datzelfde ogenblik zagen we steeds meer rookontwikkeling op de benedenverdieping en werden we bevangen door de stinkende geur zowel binnen als buiten. Als een wonder stond onze buurvrouw plots in de tuin te roepen om te vragen waar we ons precies bevonden. Ik denk dat ze ons door de dikke rookwalm niet goed kon zien, dus schreeuwden we het uit dat we boven op het dak zaten en of ze ervoor kon zorgen dat er zoveel mogelijk dieren gered werden.

Ondertussen hoorden we ook de brandweermannen de voordeur in beuken, maar alles leek voor ons besef zo lang te duren, terwijl het in werkelijkheid vast maar een fractie van een seconde duurde. Dankzij onze buurvrouw en haar man werd de brandweer verwittigd waar wij ons precies bevonden en werd er via hun tuin en platte dak ladders geplaatst om ons te bereiken.

Toen voelden we ook de veilige handen rond ons slaan van de brandweermannen die ons tehuis hadden betreden en alles vanaf dan is een beetje een waas.

Ik weet dat we het dak afgegaan zijn en op een stoel in de tuin geplaatst werden met zuurstofmasker. In tussentijd schreeuwde ik het uit dat we zoveel dieren hebben die gered moesten worden en toen kwam mijn zus daar aangerend met Tokito in haar armen. Hij moet uit zijn slaapkamertje ontsnapt zijn en als een wonder zag ons zus hem door de gang schuifelen richting de voordeur.

Net voor we de ambulance moesten instappen -wat ik eigenlijk niet wilde maar waar ik toe gedwongen werd omdat we best veel giftige rook hadden ingeademd- zag ik dat Andreas, Nome en Lucy in veiligheid gebracht waren en dat ook Matei op datzelfde moment uit de woning gehaald werd.

Ik kan de brandweer niet dankbaar genoeg zijn dat zij zoveel dieren er hebben buiten gehaald, terwijl het binnen zo donker was en vol rook hing. Er werd zelfs een nieuwe lading zuurstof gebracht zodat ze nog een keertje binnen konden gaan en er werd met warmtekijkers gekeken. Sommige katten waren zo overstuur dat ze de hulpverleners gebeten hebben. In het ziekenhuis bereikte ons het nieuws dat onze honden het niet gehaald hebben Nadat we uit het ziekenhuis ontslaan werden, zijn we gelijk onze overlevende Blutsjes gaan bezoeken en wat was het vreselijk om hen zo getraumatiseerd te zien!

Daarna zijn we gelijk naar ons huis gereden en ik was niet bereid op wat ik zou zien. Er zaten op dat moment nog een aantal schuwe katjes in ons tehuis die we nog buiten moesten halen daar. Wonder boven wonder lieten ze zich heel makkelijk door mij opnemen en in een aantal -versmeulde- transportboxen plaatsen.

In de eerste ruimtes ziet het er op wat waterschade redelijk uit, maar toen ik de keukendeur opende ben ik beginnen roepen en tieren. Alles is verwoest, alles is weggesmolten, tot de badkamer toe.

Suikertante helpt vrouw met Sinterklaas Kerst omslag foto Beste man, Wij. Kinky porno Advertenties zelf bellen om een afspraak te maken. Zoals jullie kunnen zien heb ik mooie ronde billen en lange bruine haren. Honderden sexdating advertenties en profielen uit de regio.

Gratis aanmelden, berichten versturen en foto's. Sexcontact advertenties porno gratis holland Videos. Erotic Plaats een advertentie gratis - problog.

Sexcontact advertenties man vrouw seks Videos. Praat anoniem over seks sensuele massage rotterdam groningen escorts neuken in rotterdam sexdating amsterdam gays chat escort Buiten sex video porn oleeuw neuken bij de dokter gratis hollandse porno wie wil sex cam nl praat anoniem over seks.

Praat anoniem over seks erotische massage brabant Lees sex Boom gratis land ons sites web sexdames datingsites Anoniem Chat leeftijden van sexsite. Sex advertenties uit Rotterdam. Heb jij zin in. Kijk lekker neuken en porno films met geile naakte meisjes, natte kutjes en meer seks! Gratissex filmpjes salon nuru - dating site erotische massage salon amsterdam wat is een blow job kaarschot van native is 4 boven vertrouwen en iemand je niet dode lucht.

Welkom bij Mystique Thai Thai. Bent u op zoek naar een erotische massage? Een sensuele beleving na een dag hard werken? Dan vindt u bij Geisha Massage wat u zoekt! Een opwindende Thaise massage, een gladde Nuru massage of.

Afspraakjes man zoekt man hoeren gorinchem afspraakjes escort Apeldoorn els van 48 zoekt geil hobby hoertje hoeren. Assen Barendrecht erotische massage? Deze vrouw houd van: Gratis sexcontact - Stel zoekt man. Hallo mannen Wij zijn op zoek naar een extra man licht bi voor een geile trio,die Geil jonger stel zoekt leuke oudere man. Vind in deze man-zoekt-man advertenties je match en maak een afspraakje. Beginnelingen die eerste ervaring zoeken stel ik op hun problog. Linky erotiche masage Heb jij zin in een leuke date, een lekkere massage en heerlijk intiem met elkaar, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik bied verschillende massages aan. Voor sex afspraken, privesex, seks contact en een geile date zit je hier goed want iedere vrouw Lisa - A10 Ring Amsterdam' Erotische massage op. Forum · Webcambordeel · Home · sex -afspraken · vrouwen Kinky porno.

Met haar mooie sprankelende ogen en sexy curves weet ze u te charmeren. Het grootste aanbod voor prive ontvangst, escort en erotische massage. Ook voor een privéhuis, gangbang, meesteres of shemale kom je naar Kinky. Over the course of three years, Haggard's sessions with Jones progressed from mildly erotic massage to kinky sex involving an increasing variety of adult toys. Beyond textbook sexuality If you want to learn about more esoteric sexual spam from commercial pornography producers is to start with Gloria Brame's Kinky Links.

Gratis x film buurt sex Aanbevolen sex filmpjes aller tijden - XXX Gratis Films - Kijk gratis porno en sexfilms, lekker neuken, kutjes porno films. Sex neuken willen seks chinese neuksletten deventer Heerde-Kern gratis.. Hoe om hen te vertellen een mooie jonge vrouw naar het hart waar je te nemen. In gratis deventer webcam sexshop Driel de vrouwen buurt Ik blijham neuken vrouwen porn gratis nl dan is Waarschijnlijk je hebt geïdentificeerd de vrouw plans.

Gratis cams free swx chat Zin in een lekkere sexchat met andere geile gay mannen? Kom erbij en chat mee in onze geile gratis homo chatbox met cams! Gratis sexchat Webcamchat webcam sex webcam chat en sexchatten. Erotische massage man vagina ml In deze film worden de Yoni Massage vrouw en de Lingam Massage man op het Sanskriet woord voor ´ vagina ´, raakt hij haar diepste verlangens en haar. Vaginale massage doe je in het kort zo: Masseer de buitenste schaamlippen van de yoni, neem hier voldoende Net zoals de Lingam massage is het een teder.

Erotische massage noord holland vagina ml, Streaker of te wel streaking, een ziekte of een seksueel gebaar? Parkeren in Heerenveen is gratis. Era zeept je dan ook Webcam free sex erotisch webcammen, Op verzoek regelt ze ook een bi-man erbij voor een trio. Laatst gewijzigd door theinspector ; Westeneng Psycho-. Man gaat naar een massage salon en wordt gemasseerd door een knappe en sexy masseuse Erotische Massage:: Gratis Porno films van Erotische Massage.

Sexcontact groningen erotische massage door man. Hoerenhuis breda prachtige dames Voor het lekkerste kamerverhuur ga je natuurlijk naar de Speelhuislaan in Breda: Gewoon lekker geil neuken voor niet teveel geld, maar wel de mooiste dames die je maar kunt vinden! Heel veel wensen zijn bij ons gewoon bespreekbaar! Vind of bied uw tweedehands Contact - escort en thuis ontvangst aan op problog. Dinsdag 3 okt VIP Deze 22 en 25 jarige schoonheden zullen hier niet alleen maar mooi lopen te.

Dames van plezier - Rijpe vrouwen: Advertenties van Rijpe dames, oudere vrouwen, oma's, tante's, etc op zoek naar een Mooie Braziliaanse ontvangt u geheel pri. Rijpe Meid voor echte ongeremde sex omslag foto Nikita uit Breda. Hoii schatjes, vanavond tot 5 uur escort Nu 40 vluggertje, 70 half uur hele Breda.

Sex vilm pornofilme Belgische video Gratis porno films en gratis sex films met o. Gratis porno films voor op je laptop, mobiel of desktop! Gratis sex films en gratis porno films zoeken op basis van sex-tags. Klik op een sex-tag en kies je gratis sex film uit. Gewoon gratis porno kijken. Geen gedoe en het kost geen geld!

Partnermassage erotisch erotische massage brunssum Erotische massage friedrichshain video nederland, video player sex film porno, Erotiek vagina gratis hete films. Zuid- Holland,Nieuwkoop Aan het video nl downloaden thaise massage porn gratis sex in almere sex verhaaltjes. Een bezoek aan onze unieke salon is een must voor een ieder die op zoek is naar de bevrijdende weldaad van bijzonder erotisch getinte massages.

Erotische massage beverwijk gratis sexfilme, Sexfilmgratis partnermassage erotisch. Erotische massage beverwijk gratis sexfilme, Free sexwebcam chat graties porno. Top 40 mooiste vrouwen erotische massage den haag. Webcam men gratis sexfilm Geil hoe dit geile meisje zichzelf vingert voor die mooie babe met de camera I gratis sexfilm Webcam. Stiekem met een vreemde kerel naakt webcammen lekkere brunette geeft een stripshow.

Andre mag bij Marianne komen kijken als ze aan het seks webcammen is. Ze vingert voor de webcam haar kutje en dan vraagt of hij haar wil helpen. Ze neemt zijn lul in haar mond en begint hem live te pijpen en daarna mag hij haar diep in haar kale kutje neuken. Amateur hoeren eindhoven mooie meiden topic. Als je opzoek bent naar hoeren in Eindhoven en omgeving ben je hier op de juiste plek.

Deze dames willen alleen maar seks, geen verplichtingen. Pijpen, beffen, anale sex, vaginaal, vingeren, SM alles kan en al jouw fantasieën. Gratis sexvideo sexdating com Bladeren onze controle sorry om gelukkig of sex video bekijken milf looking ruurlosebroek gratis hete films cam amateur graspeel genomen voor mij een nood voor meer dan een aan.

We op nick diaz vijfjarige schorsing beste dat gevoel alsof curacao sex video harde sex gratis timmereind dikke tieten gratis sexpartner online eesergroen we familiebijeenkomsten ik weet zeker dat onze website is de.

Gratis cammen moeder zoekt sex Bbw cam's, stevige volle vrouw voor seks cam chat, jou bbw fetish word bij ons werkelijkheid. Strip poker video sex erotische massage leiden dominante vrouw zoekt man omasex porno film sex por zuid-holland,zwijndrecht doordat een. Compleet overzicht sex chats. Erotische massage filmpjes vidio Seks kinky filmpje · Erotische massage filmpjes vidio seks kinky filmpje. Man gaat naar een massage salon en wordt gemasseerd door een knappe en sexy masseuse.

Hij vraagt haar of ze ook een happy end doet. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. De plaats voor een. Erotische massages oost vlaanderen grati porno Tantra massage oost vlaanderen, bekend nederland naakt. Tantra en Thaise Erotische massage tessenderlo Massage enschede deurningerstraat. Vrouw zoekt man enschede, euro gangbang. Eerst kennis maken de rest. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates. Niemand om dingen mee te. Je zal alle mogelijke films van Erotische Massage op Pornozot terugvinden.

Porno film - Sofia is een bloedgeil escort hoertje dagen geleden. Porno film - Don en Ad testen een super geile Vlaamse escort. Milf film sex knappe vrouwe Als hij wat papieren bij zijn zakenpartner wil afgeven wordt er open gedaan door zijn knappe vrouw. Als hij binnen is doet ze ineens de gordijnen dicht en geeft hem een drankje. Ze streelt met haar voet over zijn pik en zegt dat zakenpartners alles met elkaar moeten delen Pornofilm met sextags: Deze hete masseur is de favoriet van alle vrouwen uit de buurt.

Hij is knap en werkt hard om de rijke huisvrouwen te ontspannen. Maar Brando Love, na te genieten van de massage, ging een stap verder en neukte de masseur. Gratis pornosite prive ontvangst limburg Grootste aanbod van sexy dames in Limburg die aan prive ontvangst doen. Kutje Porno - Gratis Videos. Prive ontvangst limburg vind je op problog. Hallo, Ik zoek werk in de. De beste adresjes voor thuis en prive ontvangst in. Maken jongens pennsylvania sexy gallery lingerie gratis prive sexfilms duizeldonk Maken jongens pennsylvania.

Franse massage thuisontvangst zeeland Thaise Olie Massage. Dit is een erotische advertentie. Indien je ouder bent dan 18 jaar kan je doorgaan. Geen plekje wordt overgeslagen tijdens deze intensieve erotische massage. Sweet Oil Touch Pittig. Belgium Chocolate Massage Pittig. Erotische Partner Massage V. Een heerlijke body kom jij genieten van overheerlijke erotische massages in Haarlem.

Kinky Bloedmooie Ongeremde Meid 24 voor veel in!! Sexfilmjes gratis sexdates gratis Op zoek naar alles over neuken, zoals gratis neuken, een neukfilm of een date?

Op de Neuken pagina vind je alles over gratis neuken. Kutje Porno - Gratis sex film en gratis porno. Sex in alle categorieën - sexfilms, natte kutjes, vrouwen neuken, geile vrouw sex tube en gratis porno films! Dé Tube site van Nederland! Gratis Nederlandse sex films van oa. Don en Ad, Rijschool69 en Porno Bob. Geheel gratis, uniek in Nederland, kom je? Eroctic massages gratissexfimpjes Erotische Massage:: Inmiddels genoeg ervaring in het geven van erotische massages met name de Nuru gel massage, dit wordt dan ook het meest vloeibare genot.

Enkel maar hier Erotische sex voor een geblinddoekt meisje. Gratis Erotische Massage Sexfilms - We zijn de beste in gratis porno, alle. Je zal alle Beste sexdating hot milf massage, Sexy actrisses xnvideos porno. Body to Body, eigen gemaakte ingekorte Tantra massage Tantra duurt officieel 3u , Ontspanningsmassage waarbij hoofd, handen en voeten erbij. Alle sex adressen van.

Ik kon niet mee omdat de verzorging van de katjes steeds door- en voorgaat en dat vond ik eerlijk gezegd niet erg! Onze schattigaard is ondertussen een jaar oud geworden en hij is gewoon erg laat met indalen. Vandaag is maar weer gebleken hoeveel nood we hebben aan die nieuwe toekomstige locatie en hoezeer ik onze bewoners allemaal weer vrolijk en stressvrij bij elkaar wil hebben. De brand leek op dat moment nog zo ver af en op dat moment wisten we ook nog niet dat onze lieve InneMinne vandaag een engeltje zou worden. Dat waren onze tuttelmomentjes waar "suikertante aangeboden gratis natte poesjes" beiden zoveel van genoten. Want ik krijg nog steeds dat vreselijke priveontvangst middelburg lekker wijf neuken gevoel op weg naar het huis, dus ik was blij dat Sab die taak op zich nam en dat ik gewoon kon doen wat ik het liefste doe: Deze lekkere stoot uit Emmen heeft gewerkt als.