Zo geil als boter kalekutten

zo geil als boter kalekutten

Het karnen van boter was in bijna elk boerenbedrijf een belangrijke we rkzaamheid en inkomstenbron. Veel van de melk werd gekarnd tot boter en kon dan geconsumeerd of verkocht worden.

Het karnen van de melk tot boter was echter ook een metafoor voor de seksuele daad. De karnstok die met een op en neerwaartse beweging in het gat van de karnton werd geduwd was makkelijk te associëren met de coïtus. Symbolisch  verzekert dit  briefje  de eigenaars ervan dat de partner willig is. Het impliceert met een knipoog dat trouwen een vrijbrief is voor seks! Een brief waarmee je tijdens de vastendagen je schuld afkocht om toch boter, kaas en eieren te eten.

Maar dit heeft niets met trouwen te maken! Het boterbriefje was echter ook een werkelijk briefje dat werd opgelezen of onder de karnton geplakt. Op dit briefje stond een spreuk die de karnton moest vrijwaren van toverij, zodat het karnen niet zou mislukken. I n premoderne huishoudens was deze activiteit sterk kwetsbaar voor kwade toverij.

Di t heeft mogelijk  te maken  met de sterk erotisch geladen betekenis van boter karnen. De huisvrouw merkte dan dat de melk niet tot boter wou stollen. Tegelijk kon er ook iets mis zijn in de slaapkamer. De man bleek impotent en kon niet tot de daad komen, of de vrouw raakte niet opgewonden en kon niet nat worden. Nog ernstiger was het als de vrouw of man onvruchtbaar was en zij geen kinderen konden krijgen..

In al die gevallen werd dit vaak geweten aan kwade toverij van een jaloerse heks. Als het in een relatie slecht ging, zei men dan ook: Het 17 e eeuwse liedje van Livinus vander Minnen is een goed voorbeeld voor de sterk seksuele geladenheid van boter:.

In het liedje komt het spreekwoord voor: Galg blijkt echter ook stang, stok of paal te betekenen en dan met name een karnstok! De boter of het nu om mannelijke of vrouwelijke sappen gaat hoort in de vrouwelijke ton en niet aan de mannelijke stok!

Dit laatste betekent; door vleien iets van haar gedaan krijgen. Maar specifiek is het te zien als een eufemisme voor haar geil en willig proberen te maken! Na lezing van het Nederlandse gedichtje wordt het duidelijk dat de boter uit haar boterdoosje komt..

Het is de oude bewaarplaats van boter. Deze doos was dermate interessant dat ze het niet kon weerstaan om er in te kijken. Zo maakte ze kennis met haar eigen seksualiteit. Maar of dat alleen maar ellende teweeg bracht valt te betwijfelen..

Op het eerste gezicht heeft dit weinig met geil te maken. Juist gehoornde wezens stonden bekend als extra hitsig. De geile bok, de vurige ram en de woeste stier spraken allen tot de verbeelding wat betreft hitsigheid. Hieruit kwam zelfs het beeld voort van enkele goden van natuur, vruchtbaarheid en wellust. Het meest bekend hiervan zijn de geile god Pan, de altijd met satyriasis behepte saters en faunen, de gehoornde god Cernunnos en dan heb je ook nog de hete duivel. Deze uitdrukking wordt al in de 2 e  eeuw v.

Deze legt tenslotte zijn eieren in andermans nest.. Wou je iemand uitmaken voor bedrogen echtgenoot dan kon je ook met je vingers het V- of ezelteken maken achter zijn hoofd. Mogelijk waren deze vermommingen bedoeld als personificaties van de geesten of goden van de vruchtbaarheid en geilheid om zo vruchtbaarheid voor mens, dier en land op te wekken. Wezens die te vergelijken zijn met de saters en de faunen uit de Griekse mythologie.

Tegelijk was dit een tijd van seksuele losbandigheid. Mannen gingen er met een andere vrouw vandoor en vrouwen zochten zichzelf een minnaar. Tante Lies was de vrouw van oom Erik, de broer van zijn pa. Ze was 42, maar zag er een paar jaar jonger uit. Ze droeg ook steeds modieuze kledij, meestal aan de sexy kant.

Zoals elke gezonde tiener had Bert zich al meerdere keren afgetrokken met zijn tante in gedachten. Onder haar kleedje had ze zwarte kousen en hooggehakte laarzen. Je zou best kunnen zeggen dat ze er lekker uitzag. Maar ze was hem dus komen halen om te dansen. Haar man, Erik, was veel te dronken om te dansen en aangezien ze dat zo graag deed, moest Bert als slachtoffer dienen.

Protesteren hielp niet en om er snel van af te zijn, gaf hij toen. Ze pakte hem stevig vast en hij voelde hoe haar dikke tieten tegen zijn borstkas drukten.

Ze vertelde hem dat ze blij was dat hij met haar wou dansen, want dat ze van haar man niet te veel meer kon verwachten, op geen enkel gebied. Ze keek hem daarbij diep in de ogen en knipoogde mysterieus. Na het dansen had ze hem bedankt met een zoen op de wang, waarbij hij haar heerlijke geur diep had opgesnoven. Eenmaal terug achter de toog merkte hij dat hij een stijve had gekregen.

Zijn tante had hem opgewonden. Hij probeerde aan iets anders te denken, maar dat lukte niet. Hij bleef aan haar denken en probeerde haar de hele tijd in de gaten te houden. Ze had ondertussen ook al aardig wat gedronken en zat met de benen over elkaar op een stoel.

Haar jurk was opengevallen en hij zag dat ze geen gewone nylons aanhad, maar kousen met jarretels. Hij was al enkele seconden aan het staren, toen hij opkeek en zag dat tante Lies het in de gaten had. Ze glimlachte naar hem en streelde haar ontblote been, waarna ze de jurk er weer over legde. Hij schaamde zich en wist niet waar te kijken. Hij probeerde zijn aandacht op iets anders te vestigen, maar zijn ogen dwaalden steeds af naar zijn tante.

Die keek hem op haar beurt telkens aan met een glimlach. Wat moest hij daar nu van denken. Toen stonde ze op. Ze kwam naar hem toe en hij zag haar boezem op en neer deinen en haar heupen heen en weer wiegen. Zijn pik werd weer stijf. In plaats van voor de toog te blijven, kwam tante Lies achter de toog om.

Ze zei hem dat ze haar eigen drankje wel zou pakken en vroeg waar de witte wijn lag. Hij wees op de frigo onder de toog. Ze deed geen moeite om het dicht te leggen. Integendeel, ze opende haar benen iets, waardoor hij van haar beide benen haar dijen zag, daar waar de kousen door de jarretels werden opgehouden.

Tussen haar benen zag hij een mooie kanten slip. Ze keek omhoog en betrapte hem op het gluren. Vind je het mooi, vroeg ze.

Hij wist niet waar hij het had. Zijn tante was haar benen aan het showen. Ze opende ze nog iets verder en liet een hand tussen haar dijen gaan die dan over haar slipje ging.

Met haar andere hand pakte ze een borst vast en kneedde die. Ze zag zijn pik hard worden in zijn broek en liet haar borst los om hem tussen zijn benen te grijpen. Ze kneedde zijn paal en ballen en streelde zichzelf ondertussen over haar kut. Ze likte langs haar lippen en liet toen zijn pik los. Ze pakte de fles wijn en zette zich weer recht. Ze schonk zichzelf een glaasje in en ging weer weg. Bert was zo geil als boter. Tante Lies negeerde hem een tijdje en zijn geilheid nam af.

Hij zou zich straks heerlijk aftrekken, denkend aan wat er gebeurd was. Tot zijn tante weer zijn aandacht trok. Ze maakte een hoofdbeweging richting toiletten, zette zich recht en vertrok. Haar kont wiegde heen en weer en ze keek om naar hem. Ze wierp hem een geile blik toe en verdween door de deur. Hij wist niet wat hij moest doen en keek rond. Niemand leek op hem te letten, iedereen was aan het praten of dansen. Hij kwam van achter zijn toog en ging ook naar de toiletten.

Eenmaal binnen ging hij plassen. Met zijn pik in zijn hand, ontspande hij zich. Na het plassen, trok hij eventjes aan zijn paal en hij werd weer geil. Op dat moment deed tante Lies de deur van haar hokje open. Haar jurk was opgestroopt rond haar middel en ze had een hand in haar slip. Met de andere hand kneedde ze een van haar borsten, die alletwee obsceen uit haar kleedje hingen. Hij stond met zijn mond vol tanden. Tante Lies zag er uit als een echte slet en stond zichzelf te vingeren voor zijn ogen.

Hees sprak ze hem aan. Bertje, je tante is geil, je hebt je tante opgewonden met je geile blik. Je tante heeft gezien dat je een stijve kreeg van haar. Ik wil die stijve voelen, Bertje, ik wil dat je die stijve pik van jou in mijn kut steekt. Ik wil dat je de hoerenkut van je tante neukt. Ik wil je sperma tussen mijn benen voelen.

Toen ik mijn zaad eveneens aan de godin van de aarde offerde, klopte hij me kameraadschappelijk op de schouder. Jan werd mijn mentor. Regelmatig kwamen we bij elkaar om onszelf of elkaar te masturberen.

Want de tweede keer dat we elkaar troffen had Jan al meteen voorgesteld het wel bij mij te willen doen, als ik hem daarna zou laten spuiten. Leergierig als ik was ging ik op zijn voorstel in en kwam geweldig klaar in zijn hand.

Toen ik hem daarna - op m'n knieën voor hem zittend - aftrok en de eerste straal me vol in de smoel trof en zijn geil me langs de kin droop, had ik alweer een stijve. Bij mij thuis werd er over seks niet gesproken. Mijn voorlichting kwam van Jan. Hij legde me geduldig en uitvoerig uit dat het goed voor je was als je zoveel mogelijk masturbeerde. Het zou je een lekker gevoel geven, als je de hele dag door geil en met een stijve of half stijve pik in je broek rondliep.

Je hoefde niet iedere keer als je je pik opwarmde klaar te komen, maar een beetje knul moest toch wel een keer of tien kunnen spuiten, vond hij.

Erg belangrijk was het dat je véél geil kon spuiten. Meiden zouden gek zijn op veel geil. Als je een keer een heel goede beurt bij een griet wilde maken, dan trok je je een tijd van te voren niet af en spoot je alleen waar zij bij was.

En dan kreeg je me toch een kwak! Verder leerde Jan me dat het geil eigenlijk bedoeld was om tijdens het neuken bij een meid in de kut te spuiten. Maar je moest daar wel mee oppassen, want als je dat deed kwam je er een volgende keer vaak niet meer op. De meeste meiden waren als de dood, dat ze met jong kwamen te zitten. Het meest met Bea'. Ik keek hem verbaasd aan. Bea is zo geil als de pest. Zij is er mee begonnen en ze lust er wel pap van. Maar buiten de deur met andere jongens durft ze niet.

Maar Jan legde mijn vraag anders uit. Het bleek een tekening te zijn, waarin ik z'n zus herkende. Haar naakte lichaam was voor mij volkomen nieuw. Maar als het zo was als op de tekening, dan mocht het er zijn. Maar zoiets had ik nog nooit van hem gezien. Hij had Bea afgebeeld met een uitdagende blik in de ogen. Haar dijen waren schaamteloos geopend en ze liet haar titten op de handen rusten.

Alsof ze ze aanbood aan de willekeurige toeschouwer. De tekening van Bea en de wetenschap dat Jan zijn pik regelmatig in haar kut stopte maakte me onrustig. De vraag hoe dat zou voelen hield me bezig en ik trok me er vele malen op af.

Een week later sprak ik Jan weer. Over dat neuken, weet je wel. Ik heb het je in vertrouwen verteld. Maar, wat me bezig houdt Zou ik al kunnen neuken? Jan keek me nog eens nadenkend aan. Oké, als ik je een goeie tip geef, doe je dan ook wat voor mij? Jan knoopte zijn broek open en liet hem samen met z'n onderbroek op de schoenen zakken. Doe je bek open! Met trage heupbewegingen begon hij me in m'n bek te naaien. Zijn lul werd harder en harder en nam ook in omvang toe.

Ik kokhalsde toen z'n eikel m'n huig raakte. Ik wilde me losrukken, maar Jan hield me stevig vast. Beweeg je hoofd wat meer op en neer. Ik liet de pik van Jan zover mogelijk naar binnen glijden en hij maakte kalme heupbewegingen. Rustig en bedaard naaide hij me in de bek. Toen ik stopte, keek ik naar hem op. Ik zag dat z'n ogen weggedraaid waren en zijn lippen krulden. Een diepe kreun ontsnapte hem en z'n pik begon te schokken. Voordat ik er erg in had, voelde ik het geil in m'n strot stromen.

Opnieuw wilde ik terugtrekken, maar Jan hield me stevig vast. De rest droop uit m'n mondhoeken op m'n overhemd, waar grote natte plekken ontstonden. Ik veegde m'n mond schoon en Jan zei: Dat doe je tot het eind. Als je een geile pik in je bek krijgt, zuig je hem af en je slikt alle geil door. Ik moet je ook alles leren. Ze zat achter me in de klas.

Het was een wat minder begaafd tiepje. Twee keer was ze blijven zitten, zodat ze twee jaar ouder was dan ik. Opgevallen was ze me nooit, alleen dat ze veel met oudere jongens omging. Ze heeft lekkere grote titten en een dikke kut.

Als je haar een pik laat zien, dan is ze verloren. Je hebt al een flinke en je spuit behoorlijk. Daar geilt ze op. Ik zeg je, als je een beetje werk van haar maakt, kun je haar binnen een week aan de kut voelen.

Ik heb zelfs m'n geil bij haar in de kut gespoten. Dat was verdomde lekker. Bij Bea mag ik dat niet. Die kijkt wel uit! Die werkt in de smederij van Berendsen. Je zegt gewoon dat je haar wilt neuken. Het kost je een pakje sigaretten. Je kunt haar dan naaien waar hij bij is. Voordat je klaarkomt moet je wel je pik uit haar kut halen. Meestal wil hij, dat je geil op haar buik spuit zodat hij kan zien, dat je hem niet bedondert. Laat je het lopen, terwijl je met je pik in haar zit, dan slaat hij je helemaal verrot.

Maar wil je liever wel in haar kut klaarkomen, dan betaal je hem gewoon twee pakjes sigaretten. Dan mag je net zoveel geil in haar buik pompen als je wilt. Ze was flink van stuk met een wat mollig, eigenlijk zeer volwassen lichaam. Inderdaad had ze vrij grote titten. Dat me dat nooit was opgevallen!

Als ze de klas uitliep draaide ze altijd wat met haar kont. Veel jongens keken haar na. Ik voelde me met haar in de buurt met de dag geiler worden en trok me om de haverklap af. Ik durfde haar nog niet te benaderen. Op een dag was ik zo geil, dat ik m'n verlegenheid opzij zette. Onder de rekenles begon ik me te masturberen. Dwars door de stof van m'n broek heen.

M'n lul werd stijf als nooit tevoren. Als ik de pijp van m'n korte broek even wat optrok, piepte de eikel nat glanzend tevoorschijn. Ik ging zo zitten dat Ina de bewegende hand in m'n kruis kon zien en wachtte af wat er zou gebeurde. Haar reactie kwam sneller dan ik ooit had durven hopen. Ik draaide me om en onder het mom dat ik haar hielp met het rekenwerk fluisterde ik met een stalen smoelwerk: Ik doe het elke dag wel een keer of tien. Ina keek lang naar m'n natte, gezwollen eikel en vroeg: Ina likte haar lippen af en zei op zachte, maar uitdagende toon: Daarop had ik niet gerekend.

Even overwoog ik of ik zou stoppen. Het was link, zo maar in de klas. Maar ook wel erg geil. En ik voelde instinctmatig aan dat als ik nu afhaakte, mijn kansen met Ina verkeken zouden zijn. En ik had zoveel zin Toch hield ik een slag om de arm. Ik had mijn vader dat zinnetje regelmatig horen gebruiken en begreep ongeveer wat het betekende. Ik heb een lekkere geile kut. Met een kletterend geluid viel hij op de grond.

De meester keek verstoord mijn kant op. Ik maakte een verontschuldigend gebaar en kroop onder de schoolbank om het stuk gereedschap op te pakken. Ina had haar benen wijd gespreid en haar rokje opgetrokken. Met één hand hield ze het kruisje van haar broekje opzij.

Met de andere opende ze haar licht behaarde schaamlippen. Ik keek recht in haar voor zo'n jong meisje grote kut. De goed ontwikkelde klit stond parmantig rechtop. De geilscheuten krampten door m'n ballen. Uren had ik hier onder de schoolbank willen doorbrengen. Maar ik moest niet de aandacht op me vestigen. Met een rooie kop kwam ik weer boven. Ina deed alsof ze met haar rekenwerk bezig was.

Voorwendend dat ik werkte, maakte ik de knopen van m'n broek open. Het was even wurmen, maar ik kreeg m'n lul eruit. Stijf en hard stond m'n jongenspik overeind. Opnieuw ging ik zo zitten dat Ina me kon zien.

Uit m'n ooghoeken zag ik haar kijken. Daarvoor moest ik m'n broek helemaal losmaken en m'n onderbroek naar beneden schuiven. Ondanks het grote gevaar voor ontdekking deed ik het. Je durft wel, zeg! Ik kneep 'm intussen als een ouwe dief, maar aan de andere kant geilde ik geweldig op de spanning.

Ik had er nog niet aan gedacht, maar ze had gelijk. Ik kon zo m'n pik in de volle hand nemen en heerlijk ver het velletje over m'n gloeiende eikel trekken. Zou ik het durven? In m'n nek hijgde Ina: Trek je lekker af. Laat me zien hoeveel geil je spuit. Pakte m'n lul beet, maar deed niets. Mag je ook aan me voelen! Maak ik me voor je klaar!

Zou ze haar woord houden? Nog nooit had ik een meisje zien masturberen. Nu had ik de kans. Ik trok m'n voorhuid strak naar achteren en hield hem zo even vast. Het deed een beetje pijn, maar dat was niet erg. M'n eikel zwol er zo heerlijk door op en ik voelde me zo geil, zo onbeschrijflijk geil! Ik krijg er een dikke, natte kut van'.

Op dat moment wist ik niet wat ik met die informatie aan moest. Maar haar stem had een klank gekregen die me haast roekeloos maakte. Ik liet m'n voorhuid terugschuiven en nam hem tussen duim en wijsvinger. Langzaam begon ik me af te trekken. Het voorgeil kwijlde over m'n vingers. Vanuit m'n ooghoeken hield ik de meester in de gaten. Als hij naar me toe zou komen, kon ik nooit op tijd m'n handeltje opbergen. M'n broek was volledig open en m'n pik en kloten lagen open en bloot.

Ik draaide me om naar Ina en keek haar aan en fluisterde: Ik ga zo spuiten'. Laat je geil maar lekker komen', fluisterde Ina terug en opeens zag ik dat ze ook een hand onder het tafelblad had, die ongeveer op eenzelfde manier bewoog als de mijne.

Ik doe het ook mezelf. Oh, ik kom klaaaar Ze kletsten tegen de onderkant van de schoolbank en dropen over m'n blote knieën op de grond. Doodmoe volede ik me ineens. Ik had nauwelijks voldoende fut om m'n geslacht op te bergen. Toch leek het me verstandig om dat maar wel te doen. Toen ik nog eens voorzichtig omkeek om de reactie van Ina te peilen, gaf ze me een knipoog van verstandhouding en stak me heel tersluiks twee vingers van haar hand toe.

Ik snoof een geur op die ik niet kende, maar die me op slag terugbracht tot de werkelijkheid. Het duurde nog een uur voordat de school uitging. En tegen vieren voelde ik me weer alsof ik de hele wereld aankon.

Rustig borg ik alle schoolattributen op in mijn boekenvak. Ik zag dat de geilkwakken op de plankenvloer waren opgedroogd en liep als één van de laatsten de gang in.

Bij de trap naar de bovenschool stond Ina. Ik dacht dat ze, zoals vaker, stond te wachten op één van de oudere jongens en dat ze haar afspraak van vanmiddag niet zou nakomen.

Het verbaasde me dan ook enigszins, dat ze in de gang een paar passen met me meeliep en met een geile, uitdagende glimlach op haar smoel zei: Daarna liep ze met overdreven deinende billen weg. Ik keek haar na met een wee gevoel in m'n onderbuik. Ik kon het niet laten om even aan m'n pik te voelen, die alweer halfstijf was. De boomgaard lag op ongeveer tweehonderd meter afstand van het oude schoolgebouw.

Er had voorheen een kleine stadsboerderij gestaan. Die was afgebroken, maar de kleine boomgaard met appel- en perenbomen was nog geheel in tact. Midden tussen de bomen stond een schuur.

Er zaten kleine ramen in en als je erdoor keek zag je door een waas van vuil gereedschap, kisten, zakken en manden. De deur was altijd afgesloten. Ik overwoog of ik er wel heen zou gaan. Ik had geen zin om af te gaan en ik vermoedde dat Ina een spelletje met me speelde. Waarom zou ze met mij - een jongen van twaalf - willen 'viesdoen', terwijl ze bijna altijd met jongens van vijftien, zestien meeging.

Maar op m'n netvlies brandde de geil deinende kont van Ina. De geur van haar kutgeil in m'n neus teisterde m'n libido en m'n pik begon zich op te richten. Wat kon het mij ook schelen. Waarom zou ik niet gewoon m'n altijd geile lul achterna gaan. Misschien viel er echt wat te beleven Ina zat tegen de deur van de schuur te wachten. Ze had haar knieën opgetrokken en uit elkaar. Ze liet zich schaamteloos in haar naakte kruis kijken.

Ik was met stomheid geslagen. Ze was er echt! Ze was boos omdat ik haar had laten wachten. En ze zat in haar blote kut! Ik keek haar even niet begrijpend aan. Je lekkere, vette geil spuiten. Haal hem eens uit je broek. Ik wil hem graag nog een keer zien. Weet je wat, doe je broek maar helemaal uit, dan kan ik ook je ballen zien.

Daar stond ik met alleen m'n zomerbloes nog aan. Schaamhaar had ik nog niet en m'n jongenspik stond trillend stijf vooruit. Ik begreep niet goed wat daar voor haar zo geil aan was. Het kon me ook eigenlijk niet schelen. Als ik iets beloof dan doe ik dat ook. Waar wil je me voelen: God, wat moest ik nog veel leren. Ik vond je hartstikke geweldig, toen je vanmiddag in de klas je pik voor me aftrok. Weet je dat ik met de vingers in m'n kut zat en twee keer ben klaargekomen nog voor jij je geil spoot?

Ik heb ze al lekker groot. Even schudde ze met haar hoofd om het lange haar weer wat op orde te brengen. Wat vind je er van. Zijn ze niet lekker geil om te zien? Groter dan die van Bea op de tekening van Jan. Maar dat was een tekening en deze waren echt. Ze pakte mijn handen beet en drukte haar borsten er in.

Ik had mijn handen er meer dan vol aan. Vind je ze geil? Je moet er zachtjes in knijpen. Dat vind ik lekker. Het was heerlijk spannend en ik voelde m'n verlegenheid langzaam wegebben. Als ik deed wat Ina van me vroeg dan kon er niets misgaan en zouden we veel plezier hebben.

Dat is zo heerlijk. Daar word ik echt bloedgeil van. Wacht, ik moet even verzitten. Met twee handen trok ze haar rokje omhoog, zodat het als een brede ceintuur om haar middel kwam te zitten.

Als je aan m'n spenen zuigt, ga ik aan m'n kut spelen. Dat is zo lekker! De speen zwol op en werd stijf. De andere tit bleef ik kneden met m'n hand.

Ik vond het waanzinnig lekker en had een pik om u tegen te zeggen, voor zover dat van een jongenspik van twaalf jaar kan worden gezegd.

Eén dikke tepel rolde ik nu stevig tussen m'n vingers, terwijl ik de andere diep in z'n mond zoog. Ina kreunde diep in haar keel en kronkelde met haar hele lijf. Opende en sloot haar dijen, tot ze het tenslotte niet langer kon harden en zich hard begon te masturberen.

Met de andere zocht ze naar mijn lul, die ze streelde en kneedde tot haar hand nat werd van mijn voorgeil. Toen liet ze me plotseling los. Ina spreidde haar dijen nu tot het uiterste en opende haar met lichtblond behaarde kutlippen. Voorzichtig nam ze haar fors ontwikkelde klit tussen duim en wijsvinger. Als ik er iets aan trek komt er een eikeltje uit.

Net als bij jou. Alleen is deze veel kleiner. Wil je iets heel lekkers voor me doen? Ina drukte haar bekken omhoog om me alle ruimte te gunnen die ik nodig had.

Ik stak m'n tong uit en likte. Ina kreunde luid en stootte met haar heupen. Oh, dit is zo lekker. Stop een vinger in m'n kut. Je moet een vinger in m'n kut steken. Ik wil je goed voelen. Oh god, je maakt me klaar. Je laat me klaarkomen Ina perste haar kut tegen m'n gezicht aan. Opnieuw rook ik haar geil. Heviger nog dan vanmiddag in de klas. Ze schokte met haar onderlijf en kreunde. Langzaam ebden haar spasmen weg. Zal ik je aftrekken of pijpen? Weet je wat dat is pijpen? Ik had m'n les goed geleerd.

Nu was er zelfs iets van bewondering in haar ogen te lezen. Hij is de baas over mij. Hij zegt dat mijn kut alleen van hem is. Bijna elke dag neukt hij me in de schuur achter het huis als hij van z'n werk komt. Herman is heel geil. Hij heeft een grote lul. Ik vind neuken z ontzettend lekker! Als jij het echt met me wilt doen, moet je het aan hem vragen. Ik durf het niet zomaar. Herman is heel sterk en soms heel gemeen. Hij schopt en slaat me vreselijk als ik niet meteen doe wat hij zegt!

Ben je niet bang dat ik je met jong stop? Ik vind neuken het lekkerst als ze hun geil er bij me in pompen. Maar nu wil ik je afzuigen. Met een zeer geroutineerd gebaar nam ze mijn jongenspik in de bek en pijpte me in recordtijd klaar. Genietend slikte ze m'n zaad. We troffen elkaar regelmatig daar in die boomgaard, Ina en ik.

We deden alles wat geile jongens en meisjes van die leeftijd met elkaar doen. Alleen neuken was er niet bij! Op een dag trok ik de stoute schoenen aan en ging naar de smederij waar Herman werkte. Bij de deur wenkte ik hem. Maar hij sloeg niet eens acht op me. Hij keek me aan op een manier die boekdelen sprak.

Ik voelde me heel klein. Toch krabbelde ik niet terug. Herman reageerde alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Ik sla haar verrot als ze neukt zonder dat ik het goed vind. Die kut is van mij! Nu was het mijn beurt om stoer te doen. Ik wil m'n pik nu wel eens in een lekkere, geile kut steken. Ik wilde hem trots melden dat dat heel zeker het geval was, maar in een flits realiseerde ik me dat het misschien slimmer was om te ontkennen.

Ik zag Herman aarzelen. Wacht vanavond in het schuurtje achter ons huis. Breng een pakje sigaretten mee. Dat is de prijs. Anders kom je er niet op! Ik gloeide van trots. Ik ging neuken en de kut van Ina lekker volspuiten. Had ik die eikel toch mooi een oor aangenaaid en één pakje sigaretten bespaard.

Kon ik nog een keer. Want de sigaretten had ik al geregeld, toen Jan me verteld had hoe een en ander zou lopen. Thuis had ik verteld dat ik bij een vriendje zou eten.

Hoe moest ik anders verklaren dat ik niet aan tafel zou zitten? Tegen zessen sloop ik het schuurtje bij de Vries binnen en wachtte tussen de dozen en halfvolle zakken die er stonden. M’n hart klopte in de keel.

Na een kwartier wachten hoorde ik voetstappen op het grindpad en daar verscheen Herman. Met een wild gebaar gooide hij de achterdeur open en liet die openstaan. In de keuken zag ik meneer en mevrouw de Vries samen met Ina aan de tafel zitten. Het waren eenvoudige arbeiderstypen en alledrie hadden ze een fles bier voor zich op tafel staan.

M'n ouders zouden het beslist niet goed hebben gevonden dat ik met deze mensen omging, dacht ik onwillekeurig. Herman greep Ina bij de arm. Mevrouw de Vries nam een slok bier uit haar fles. Je mag gerust je kloten erin leegschudden.

Hij trok Ina aan de arm mee naar de deuropening. Heb ik ook wel zin in. Meneer de Vries tastte boven z'n hoofd naar een plank aan de wand en pakte twee pakjes shag. Javaanse Jongens zag ik er op staan. Hij wierp ze Herman één voor één toe, die ze behendig opving.

Herman en Ina kwamen het schuurtje binnen. Met een bruusk gebaar gooide hij haar op de stapel zakken. Pas toen zag hij mij. Kennelijk had Herman een slechte bui. Ik moest uitkijken, dacht ik. Ina schudde haar hoofd en trok haar rokje in de taille. Ik zag dat ze geen broekje droeg. Ina spreidde haar dijen zover mogelijk en hief haar heupen naar hem op. Herman stak twee vingers naar binnen en roerde ermee in haar kut. Even schokte Ina met haar heupen.

Hij maakte z'n broek open en trok z'n pik naar buiten. Hij stond nog niet eens halfstijf, maar was in mijn ogen nu al onfatsoenlijk groot. Ina had niet overdreven toen ze vertelde dat Herman een grote pik had. Meteen trof de voet van Herman haar in het kruis. Het kwam niet hard aan, maar het bovenleer van de schoen kletste wel behoorlijk. Weer raakte Herman haar tussen de benen en nog eens.

Ik zag hoe z'n pik schoksgewijs overeind kwam. Ina sloot haar lippen om z'n stengel en begon met lange halen te pijpen. Kwijl liep haar uit de bek. Zachtjes kneedde ze zijn ballen. De pik van Herman kwam nu snel op sterkte. Het leek me moeilijk voor Ina om haar lippen er omheen te houden.

Ik dacht dat haar mondhoeken elk moment zouden kunnen uitscheuren. Maar dat gebeurde niet. En Ina scheen er veel plezier in te hebben.

Op een gegeven moment stootte hij Ina van zich af. Ze tuimelde achterover op de stapel zakken. Ik ga je naaien, vuile slet'. Ina spreidde opnieuw gewillig haar dijen en tilde haar heupen zo hoog mogelijk op.

Neuk me met die grote, geile pik van je. Ram hem in m'n kut. Ik wil je voelen stoten in m'n geile hoerenpruim. Laat me niet wachten. Je ziet toch wel dat ik geil ben. Ik ben zo verdomde geil. Neuk me de kut vol met je lekkere vette geil.

Steek je pik er in. Spuit je geil er bij me in. Maak een kind bij me! Je weet wel hoe ik het wil hebben. Je hebt er om gevraagd. Ik ga die geile, gore hoerenkut van je helemaal volkotsen. Net zolang tot je je buik van me vol hebt! De dikke eikel kwam natglanzend en blauwpaars te voorschijn.

Hij plaatste hem voor het opengehouden kutgat van z'n zus en stootte toe. Ina gaf een gilletje toen de paal in één keer diep haar buik in gleed.

En toen Herman hem terughaalde voor een nieuwe stoot schreeuwde ze het uit van geilheid. Neuk me zo hard je kunt, geile neukstier. Bij elke stoot ramde hij haar als het ware de stapel zakken in, maar iedere keer weer hief ze haar heupen geil genietend naar hem op om een nieuwe stoot te ontvangen. Ik stond er als in trance bij. Ook toen Herman grommend op haar bleef liggen en zich leegspoot. Zonder zich verder om Ina te bekommeren kroop hij van haar af.

Kwam naar me toe en hield zijn hand op. Ik gaf hem het pakje sigaretten. Je hebt gezien hoe het moet. Ik haalde m'n pik tevoorschijn die keihard was geworden van de voorstelling die ik zojuist had meegemaakt.

Ina lag nog wijdbeens achterover. Ik zag het geil van Herman uit haar kut druipen. Ze lachte naar me. Met één hand schoof ze me bij haar naar binnen. Met de andere pakte ze me bij de kont. Ze hield me bij de heupen vast en begon me in en uit zich te bewegen.

Ondanks dat haar kut behoorlijk was opgerekt door Herman en droop van zijn sperma voelde het heerlijk aan. Toen ik het ritme te pakken had, beukte ik op eigen kracht op haar in, zoals ik Herman had zien doen. De huisvrouw merkte dan dat de melk niet tot boter wou stollen. Tegelijk kon er ook iets mis zijn in de slaapkamer. De man bleek impotent en kon niet tot de daad komen, of de vrouw raakte niet opgewonden en kon niet nat worden.

Nog ernstiger was het als de vrouw of man onvruchtbaar was en zij geen kinderen konden krijgen.. In al die gevallen werd dit vaak geweten aan kwade toverij van een jaloerse heks. Als het in een relatie slecht ging, zei men dan ook: Het 17 e eeuwse liedje van Livinus vander Minnen is een goed voorbeeld voor de sterk seksuele geladenheid van boter:.

In het liedje komt het spreekwoord voor: Galg blijkt echter ook stang, stok of paal te betekenen en dan met name een karnstok! De boter of het nu om mannelijke of vrouwelijke sappen gaat hoort in de vrouwelijke ton en niet aan de mannelijke stok!

Dit laatste betekent; door vleien iets van haar gedaan krijgen. Maar specifiek is het te zien als een eufemisme voor haar geil en willig proberen te maken! Na lezing van het Nederlandse gedichtje wordt het duidelijk dat de boter uit haar boterdoosje komt.. Het is de oude bewaarplaats van boter. Deze doos was dermate interessant dat ze het niet kon weerstaan om er in te kijken.

Zo maakte ze kennis met haar eigen seksualiteit. Maar of dat alleen maar ellende teweeg bracht valt te betwijfelen.. Op het eerste gezicht heeft dit weinig met geil te maken.

Juist gehoornde wezens stonden bekend als extra hitsig. De geile bok, de vurige ram en de woeste stier spraken allen tot de verbeelding wat betreft hitsigheid. Hieruit kwam zelfs het beeld voort van enkele goden van natuur, vruchtbaarheid en wellust. Het meest bekend hiervan zijn de geile god Pan, de altijd met satyriasis behepte saters en faunen, de gehoornde god Cernunnos en dan heb je ook nog de hete duivel.

Deze uitdrukking wordt al in de 2 e  eeuw v. Deze legt tenslotte zijn eieren in andermans nest.. Wou je iemand uitmaken voor bedrogen echtgenoot dan kon je ook met je vingers het V- of ezelteken maken achter zijn hoofd. Mogelijk waren deze vermommingen bedoeld als personificaties van de geesten of goden van de vruchtbaarheid en geilheid om zo vruchtbaarheid voor mens, dier en land op te wekken.

Wezens die te vergelijken zijn met de saters en de faunen uit de Griekse mythologie. Tegelijk was dit een tijd van seksuele losbandigheid. Mannen gingen er met een andere vrouw vandoor en vrouwen zochten zichzelf een minnaar. Door hoorns te dragen gaf de man impliciet aan dat hij zijn vrouw en zichzelf een avontuurtje gunde.

Onervaren in de strijd en het avontuur, maar nog meer onervaren in de liefde en de seksualiteit. Zijn hoorn is nog groen en groen staat voor onschuldig en onervaren. Het groentje moet nog ingewijd worden. Juist de meifeesten waren hier een goed moment voor. Dit losbandige gedrag zou de hele natuur aanzetten tot een grotere vruchtbaarheid. Toch was deze gebeurtenis niet puur een plat en incidenteel pleziertje.

De man personifieerde de gehoornde god, de god van geilheid en vruchtbaarheid. De vrouw symboliseerde de vruchtbare, geile aardegodin. Geil als in klaar om zich te verenigen in een uitbarsting van levenskracht, die zal leiden tot creatie en transformatie. In de christelijke tijd was de gehoornde god de duivel geworden, de personificatie van al wat slecht is. Mannen die zich met hoorns en in dierenvellen verkleedden maakten zichzelf tot wellustige duivels.

Zo geil als boter kalekutten

Geile melktieten thuisontvangst oss

Sub zoekt meester lesbo